Νέα

Κατουράτε στον νιπτήρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ulikante
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

ημαρτον ρε μαλακες  :2funny: :2funny: :2funny: !!!!..θα συνεχιστει για πολυ αυτο το thread???....και η  :jerking: εχει τα ορια της!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
στο τελος θ ανοιξουμε και θεματακι αν κατουραμε σε γλαστρες...........!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Mαλλον δεν εχετε και πολλη σχεση με τα μπουρδελα οσοι λετε τετοιες αποψεις. Ποσες φορες θα το πουμε οτι στα μπουρδελα δεν υπαρχει τουαλετα για τους πελατες? Οι ιδιες οι τσατσαδες σου λενε να κατουρας στο νιπτηρα και μονο εκει. Μαγαζια στη Φυλης για να κατουρησεις δεν υπαρχουν, μονο ενα καφενειο στη Χευδεν νομιζω. Φανταστειτε τι θα γινοταν αν ολοι οι μπουρδελιαρηδες εμπαιναν εκει μεσα για την αναγκη τους ή αν ολοι εβγαζαν την πουτσα τους στο δρομο και κατουραγαν τους τοιχους των πολυκατοικιων. Δε γινονται αυτα που λετε αν ξερετε οτι η Φυλης ειναι ενας δρομος στο κεντρο της Αθηνας μεσα στο μπετον και τις πολυκατοικιες. Η μονη λυση ειναι ο νιπτηρας, τελος!  :rockon:

εγώ στη Διδύμου 8Β που δουλευει η Μαρία με τα κοτσιδάκια ζητησα τουαλέτα και πήγα. Καθώς και σε μερικά ακόμα πιο περιποιημένα σπιτάκια δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Στις παράγγες δεν γαμάω γιατι σιχαίνομαι. Αμα σου αρέσει εσένα, εγώ παω πάσο. Επίσης βάση νόμου είναι υποχρεωμένοι να εχουν τουαλέτα για τον πελάτη.

Τέλος αμα θέλεις νιπτήρα κατούρα στον νιπτήρα. Μπορεί να πιτσιλιστείς κιόλας με το κατουρο κανενός πακιστανού ή τύπου με αφροδίσιο νόσημα. Πρόβλημα σου.  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εγώ στη Διδύμου 8Β που δουλευει η Μαρία με τα κοτσιδάκια ζητησα τουαλέτα και πήγα. Καθώς και σε μερικά ακόμα πιο περιποιημένα σπιτάκια δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Στις παράγγες δεν γαμάω γιατι σιχαίνομαι. Αμα σου αρέσει εσένα, εγώ παω πάσο. Επίσης βάση νόμου είναι υποχρεωμένοι να εχουν τουαλέτα για τον πελάτη.

Τέλος αμα θέλεις νιπτήρα κατούρα στον νιπτήρα. Μπορεί να πιτσιλιστείς κιόλας με το κατουρο κανενός πακιστανού ή τύπου με αφροδίσιο νόσημα. Πρόβλημα σου.  :rockon: :rockon: :rockon:

Μονο στο Διδυμου 8 πανω σε αφηνουν να πας στην τουαλετα οπως ειπες, ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. Πες μου αλλο μπουρδελο (οχι στουντιο) που μπορεις να πας στην τουαλετα και σου υποσχομαι οτι θα το τσεκαρω. Φιλε μου εσυ προφανως μιλας για στουντιο, εμεις για μπουρδελα. Στα στουντιο παω πασο, σιγουρα εχουν τουαλετα για τους πελατες αλλα στα μπουρδελα δεν υπαρχει αυτο που λες, εκτος απο το Διδυμου 8 πανω που το ξερω κι εγω. Αυτα για τους νομους που λες ειναι κουραφεξαλα, εδω ουτε τα ιδια τα σπιτια δεν εχουν αδεια λειτουργιας ποσο μαλλον να σεβονται το νομο για τους καμπινεδες. Ωιμε!  :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
στάνταρ σε στέλνουν και στο σπιτάκι στη Πιπίνου αλλα και στο Φυλής 109Α πάνω, στο Φ69Α, στο Φ71Β και στο Φ59. Μπορείς να τα τσεκάρεις.

Παντως δεν καταλαβαίνω γιατι το λές και χαιρεσαι. Δεν είναι αστείο και σίγουρα δεν είναι υπερ αυτών που σε στέλνουν στον νιπτήρα. Του πούστη πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, αν είναι να κατουράμε σε νιπτήρες χέσε με.  :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στάνταρ σε στέλνουν και στο σπιτάκι στη Πιπίνου αλλα και στο Φυλής 109Α πάνω, στο Φ69Α, στο Φ71Β και στο Φ59. Μπορείς να τα τσεκάρεις.

Παντως δεν καταλαβαίνω γιατι το λές και χαιρεσαι. Δεν είναι αστείο και σίγουρα δεν είναι υπερ αυτών που σε στέλνουν στον νιπτήρα. Του πούστη πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, αν είναι να κατουράμε σε νιπτήρες χέσε με.  :rockon: :rockon: :rockon:
σωστος ο τυπος
μονο χεσιμο σε νιπτηρες τυποι μου :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.038
Πόντοι
7.885
Εγώ πάντα κατουράω στα FLOCAFE στην πλατεία Βικτωρίας πριν ξεκινήσω τον δρόμο για Φυλής :grin: :2funny: :2funny:.Πρέπει να έχω μπει πάνω από 100 φορές μόνο και μόνο για να κατουρήσω σε αυτή την καφετέρια και δεν έχω πιει ποτέ μου καφέ εκεί :rockon: :rockon:Και μια φορά που μ'έπιασε λίγο πριν μπω σ'ένα μπουρδελάκι να γαμήσω,πάλι εκεί πήγα και πρόλαβα ευτυχώς :grin: :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγω μια φορα που ειχα φτασει στο αμην  :piss: :piss: ζητησα απο την τσατσα να τους κατουρησω λιγο αμα γινεται  :boobies: :boobies: αν και δεν ειχα σκοπο να γαμησω σε εκεινο το πουρδέλο.

Και με εστειλε στο νιπτηρα  :rolleyes:

Απο εκει και περα στη μπουρδελοτσαρκα μην τρελαινεστε δεν μπορουμε να ψαχνουμε για πολυτελειες. Εγω καθως δεν μπορω να γαμησω γεματος, τον δουλευω το νιπτηρα τους, ετσι ειν αυτα  :piss: :piss:

Επισκέπτης

Παντως δεν καταλαβαίνω γιατι το λές και χαιρεσαι. Δεν είναι αστείο και σίγουρα δεν είναι υπερ αυτών που σε στέλνουν στον νιπτήρα. Του πούστη πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, αν είναι να κατουράμε σε νιπτήρες χέσε με.  :rockon: :rockon: :rockon:

Ποιος σου ειπε οτι χαιρομαι? Μηπως εννοεις αυτο:  :rockon: ? Χεβιμεταλας ειμαι.  :grin:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
το θεμα ειναι μη σου 'ρθει χεσιμο

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Εχω "αδειασει" σε μπολικους νιπτηρες στην μεχρι τωρα μπουρδελοκαριερα μου, δεν λεω...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Καλά , με το νιπτήρα εμπεδώθηκε ...

Το θέμα είναι - γκόμενα έχετε κατουρήσει ποτέ ? Θα θέλατε η γκόμενα να ήταν κάτι σαν τον νιπτήρα του μπουρδέλου μερικές φορές ?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κατουράμε στο νιπτήρα, σε λίγο θα πλένουμε τη μούρη μας στη λέκανη!!!!! :zfuck:  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom