Νέα

Κατουράτε στον νιπτήρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ulikante
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σαν εποχικός υδραυλικός, άνευ χαρτοφυλακίου θα σου πω ότι έχω βγάλει από σωλήνα αποχέτευσης κυλότες στρινγκ ομπρέλες αλλά και αθλητικά παπούτσια,
γι' αυτό δεν βλέπω το λόγο να μην υπάρχει κόσμος που κατουράει στον νυπτήρα

ο__Ο

τι λες? ΤΙ ΛΕΣΣΣΣ????

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σαν εποχικός υδραυλικός, άνευ χαρτοφυλακίου θα σου πω ότι έχω βγάλει από σωλήνα αποχέτευσης κυλότες στρινγκ ομπρέλες αλλά και αθλητικά παπούτσια,
γι' αυτό δεν βλέπω το λόγο να μην υπάρχει κόσμος που κατουράει στον νυπτήρα

:o
παπουτσι? ομπρελα?  ε?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:o
παπουτσι? ομπρελα?  ε?
ναι, αυτά τα είχαμε βρει σε αποχέτευση από οικοδομή που είχαμε φτιάξει γεμάτη γκαρσονιέρες.

βέβαια, όταν πήγαμε στην στρατολογία στο μεσολόγγι να καθαρίσουμε και εκεί τις αποχετεύσεις, μόνο τον γκοτζίλα δεν βγάλαμε από εκεί μέσα!!!! μέχρι και κομμάτια από στρώμα βγάλαμε...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
χαχαχαχα!
εχω λιωσει...........!
ελεος! :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
ποτέ στον νιπτήρα. Για κανενα λόγω. Εχω κολλήσει ουρολίμοξη απο πιτσίλισμα. Καλύτερα να πείτε στην τσατσα να σας πεί που είναι η τουαλέτα. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ποτέ στον νιπτήρα. Για κανενα λόγω. Εχω κολλήσει ουρολίμοξη απο πιτσίλισμα. Καλύτερα να πείτε στην τσατσα να σας πεί που είναι η τουαλέτα. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.
ουρολιμοξη κολησες απο πιτσιλισμα σε νιπτηρα????????

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
μια μορφη ουρολίμοξης. Πανε χρόνια απο τοτέ αλλα ακόμα και σήμερα προσέχω. Είναι επικύνδυνο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μια μορφη ουρολίμοξης. Πανε χρόνια απο τοτέ αλλα ακόμα και σήμερα προσέχω. Είναι επικύνδυνο.
Δεν θα στο πω για να το παιξω εξυπνος αλλα αυτο μπορεις να το παθεις και απο τουαλετα οχι μονον απο νιπτηρα...(πιστευω οτι το ξερεις)

εγω παντως απολαμβανω να κατουραω στην φυση.......τι νυπτηρες και μαλακιες...................!

Επισκέπτης

Mαλλον δεν εχετε και πολλη σχεση με τα μπουρδελα οσοι λετε τετοιες αποψεις. Ποσες φορες θα το πουμε οτι στα μπουρδελα δεν υπαρχει τουαλετα για τους πελατες? Οι ιδιες οι τσατσαδες σου λενε να κατουρας στο νιπτηρα και μονο εκει. Μαγαζια στη Φυλης για να κατουρησεις δεν υπαρχουν, μονο ενα καφενειο στη Χευδεν νομιζω. Φανταστειτε τι θα γινοταν αν ολοι οι μπουρδελιαρηδες εμπαιναν εκει μεσα για την αναγκη τους ή αν ολοι εβγαζαν την πουτσα τους στο δρομο και κατουραγαν τους τοιχους των πολυκατοικιων. Δε γινονται αυτα που λετε αν ξερετε οτι η Φυλης ειναι ενας δρομος στο κεντρο της Αθηνας μεσα στο μπετον και τις πολυκατοικιες. Η μονη λυση ειναι ο νιπτηρας, τελος!  :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Mαλλον δεν εχετε και πολλη σχεση με τα μπουρδελα οσοι λετε τετοιες αποψεις. Ποσες φορες θα το πουμε οτι στα μπουρδελα δεν υπαρχει τουαλετα για τους πελατες? Οι ιδιες οι τσατσαδες σου λενε να κατουρας στο νιπτηρα και μονο εκει. Μαγαζια στη Φυλης για να κατουρησεις δεν υπαρχουν, μονο ενα καφενειο στη Χευδεν νομιζω. Φανταστειτε τι θα γινοταν αν ολοι οι μπουρδελιαρηδες εμπαιναν εκει μεσα για την αναγκη τους ή αν ολοι εβγαζαν την πουτσα τους στο δρομο και κατουραγαν τους τοιχους των πολυκατοικιων. Δε γινονται αυτα που λετε αν ξερετε οτι η Φυλης ειναι ενας δρομος στο κεντρο της Αθηνας μεσα στο μπετον και τις πολυκατοικιες. Η μονη λυση ειναι ο νιπτηρας, τελος!  :rockon:
ναι ρε φιλε την ξερουμε την Φυλης.....αλλα εγω οταν λεω οτι μ αρεσει να κατουραω εξω (ενοουσα π.χ. στο χωριο και οχι στην Φυλης)
ΕΛΕΟΣ!!!!
σιγα μην καθομαι σαν τον πρεζο να κατουραω σε γωνιες απο πολυκατικοιες!  :helpplea:
επισης σε πληροφορω οτι καποιοι ΚΑΦΡΟΙ οχι απλα δεν κατουραν σε νιπτηρες στα μπουρδελα ΜΟΝΟΝ αλλα καποιοι απ αυτους μπορει να ναι φιλοι σου και να σου χουν κατουρησει και το νιπτηρα στο σπιτι σου!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom