TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
αμα κατουριεμαι που θες να κατουρησω στο μπουρδελο;απεξω απ την πορτα;![]()
τουαλετες δεν εχει το μερος?
αμα κατουριεμαι που θες να κατουρησω στο μπουρδελο;απεξω απ την πορτα;![]()
δεν εχει λεμε....ή αν εχει ειναι δια το προσωπικον....τουαλετες δεν εχει το μερος?
σαν εποχικός υδραυλικός, άνευ χαρτοφυλακίου θα σου πω ότι έχω βγάλει από σωλήνα αποχέτευσης κυλότες στρινγκ ομπρέλες αλλά και αθλητικά παπούτσια,
γι' αυτό δεν βλέπω το λόγο να μην υπάρχει κόσμος που κατουράει στον νυπτήρα
σαν εποχικός υδραυλικός, άνευ χαρτοφυλακίου θα σου πω ότι έχω βγάλει από σωλήνα αποχέτευσης κυλότες στρινγκ ομπρέλες αλλά και αθλητικά παπούτσια,
γι' αυτό δεν βλέπω το λόγο να μην υπάρχει κόσμος που κατουράει στον νυπτήρα
ναι, αυτά τα είχαμε βρει σε αποχέτευση από οικοδομή που είχαμε φτιάξει γεμάτη γκαρσονιέρες.:o
παπουτσι? ομπρελα? ε?
δεν εχει λεμε....ή αν εχει ειναι δια το προσωπικον....
που να τρεχω;επειτα τα ουρα μου ειναι υγιη και αντιβακτηριδιακα....πηγενε σε κανα μαγαζι εκει γυρω ολο και καποιο θα εχει
που να τρεχω;επειτα τα ουρα μου ειναι υγιη και αντιβακτηριδιακα....![]()
![]()
![]()
![]()
ουρολιμοξη κολησες απο πιτσιλισμα σε νιπτηρα????????ποτέ στον νιπτήρα. Για κανενα λόγω. Εχω κολλήσει ουρολίμοξη απο πιτσίλισμα. Καλύτερα να πείτε στην τσατσα να σας πεί που είναι η τουαλέτα. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.
ναι μαλιστα κανω ενα περασμα παντου![]()
![]()
![]()
τυφλα να εχει το detol ε?
Δεν θα στο πω για να το παιξω εξυπνος αλλα αυτο μπορεις να το παθεις και απο τουαλετα οχι μονον απο νιπτηρα...(πιστευω οτι το ξερεις)μια μορφη ουρολίμοξης. Πανε χρόνια απο τοτέ αλλα ακόμα και σήμερα προσέχω. Είναι επικύνδυνο.
εγω παντως απολαμβανω να κατουραω στην φυση.......τι νυπτηρες και μαλακιες...................!
ποτέ στον νιπτήρα. Για κανενα λόγω. Εχω κολλήσει ουρολίμοξη απο πιτσίλισμα. Καλύτερα να πείτε στην τσατσα να σας πεί που είναι η τουαλέτα. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.
αλλη φαση εξω!που εχει φύση στο μεταξι?
σημαντικη σημειωση....τα λιγα δενδρα της πολης δεν ειναι φυση παιδια....μην τα ξερανετε ολαπου εχει φύση στο μεταξι?
και το number2 εξω το κανεις;αλλη φαση εξω!
στο χωριο σχεδον ποτε δεν κατουραω (βραδυ σε τουαλετα)
εξω στον καθαρο αερα!
ναι ρε φιλε την ξερουμε την Φυλης.....αλλα εγω οταν λεω οτι μ αρεσει να κατουραω εξω (ενοουσα π.χ. στο χωριο και οχι στην Φυλης)Mαλλον δεν εχετε και πολλη σχεση με τα μπουρδελα οσοι λετε τετοιες αποψεις. Ποσες φορες θα το πουμε οτι στα μπουρδελα δεν υπαρχει τουαλετα για τους πελατες? Οι ιδιες οι τσατσαδες σου λενε να κατουρας στο νιπτηρα και μονο εκει. Μαγαζια στη Φυλης για να κατουρησεις δεν υπαρχουν, μονο ενα καφενειο στη Χευδεν νομιζω. Φανταστειτε τι θα γινοταν αν ολοι οι μπουρδελιαρηδες εμπαιναν εκει μεσα για την αναγκη τους ή αν ολοι εβγαζαν την πουτσα τους στο δρομο και κατουραγαν τους τοιχους των πολυκατοικιων. Δε γινονται αυτα που λετε αν ξερετε οτι η Φυλης ειναι ενας δρομος στο κεντρο της Αθηνας μεσα στο μπετον και τις πολυκατοικιες. Η μονη λυση ειναι ο νιπτηρας, τελος!![]()