You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατουράτε στον νιπτήρα?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ulikante
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 214
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγω μια φορα που ειχα φτασει στο αμην![]()
ζητησα απο την τσατσα να τους κατουρησω λιγο αμα γινεται
![]()
αν και δεν ειχα σκοπο να γαμησω σε εκεινο το πουρδέλο.
Και με εστειλε στο νιπτηρα
Απο εκει και περα στη μπουρδελοτσαρκα μην τρελαινεστε δεν μπορουμε να ψαχνουμε για πολυτελειες. Εγω καθως δεν μπορω να γαμησω γεματος, τον δουλευω το νιπτηρα τους, ετσι ειν αυτα![]()
![]()
κανένα νιπτήρα και ποτέ ξανα στον νιπτήρα. Εκεί να κατουρίσει η τσατσά και αμα σε ξαναστείλει να παρεις τα λευτά σου και να φυγεις. Εγώ ετσι κανω. Τα λευτά μου και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Και αν έχει πρόβλημα πές της να μπεί στο φόρουμ να πει τα παραπονα της.
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
κανένα νιπτήρα και ποτέ ξανα στον νιπτήρα. Εκεί να κατουρίσει η τσατσά και αμα σε ξαναστείλει να παρεις τα λευτά σου και να φυγεις. Εγώ ετσι κανω. Τα λευτά μου και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Και αν έχει πρόβλημα πές της να μπεί στο φόρουμ να πει τα παραπονα της.![]()
Άντε , επιτέλους και λίγη εξέγερση ...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=95395.0;attach=282938;image[/img[/URL]]
[/quote]
[QUOTE="milfslover, post: 2109701"]
πλακα πλακα σημερα το πρωι σηκωνομαι κατα τις 10 λιωμενος απο τη ζεστη και φορτωμενος για κατουρημα παω να μπω τουαλετα και ηταν κλεισμενη η αδερφη μου παω να βγω εξω να τον πεταξω βλεπω κοσμο λεω τι να κανω.εν τελει για να μη παθω και τιποτα πηγα και τον πεταξα στον νεροχυτη μην εχοντας αλλη επιλογη :piss: μετα φουλ πλυσιμο με fairy αρωμα λεμονι ;)
[/quote]
Έλεος κατουρήθηκα απ'τα γέλια!!!!!!!!!!
Δεν πρόλαβα και να πάω στο νιπτήρα ρε, στο γιο-γιό τα'κανα!!! [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_255.gif![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Έλεος κατουρήθηκα απ'τα γέλια!!! Δεν πρόλαβα και να πάω στο νιπτήρα ρε, στο γιογιό τα'κανα!!!![]()
![]()
http://www.smilies.4-user.de/include/Froehlich/smilie_happy_255.gif[/img[/URL]] :piss:![]()
[/quote]σκεψου σ αυτον τον νιπτηρα πλενει η μανα του τα χορτα μετα.... :banghead: :banghead: :banghead: ;D ;D ;D
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γουσταρεις ουρολαγνειες;Καλά , με το νιπτήρα εμπεδώθηκε ...
Το θέμα είναι - γκόμενα έχετε κατουρήσει ποτέ ? Θα θέλατε η γκόμενα να ήταν κάτι σαν τον νιπτήρα του μπουρδέλου μερικές φορές ?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ναι γιατί στα χόρτα δεν κατουράνε οι λαγοί.σκεψου σ αυτον τον νιπτηρα πλενει η μανα του τα χορτα μετα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Νάταααααγουσταρεις ουρολαγνειες;![]()
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Eklig/smilie_iek_004.gif[/img[/URL]])
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σπιτι συνεχεια.προτιμαω το νυπτηρα απο την τουαλετα.στη Φυλης συνηθως κατουραω στο δρομο.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Μητσάρα είσαι ο καθ'ύλην αρμόδιος σε τέτοια θέματα.Σπιτι συνεχεια.προτιμαω το νυπτηρα απο την τουαλετα.στη Φυλης συνηθως κατουραω στο δρομο.
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν εχω ευκηλια προτιμαω να χεζω στο μπανιο.ειναι πολυ πιο ανετα.Μητσάρα είσαι ο καθ'ύλην αρμόδιος σε τέτοια θέματα.![]()
![]()
![]()
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Είσαι κι ο πρώτος!!!Αν εχω ευκηλια προτιμαω να χεζω στο μπανιο.ειναι πολυ πιο ανετα.
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Sprechblasen/smilie_st_002.gif[/img[/URL]])
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.877
- Πόντοι
- 42.697
:S :S :S :S :S
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
![Dunno :dunno: :dunno:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/dunno.gif)
Αν εχω ευκηλια προτιμαω να χεζω στο μπανιο.ειναι πολυ πιο ανετα.
πω πω εικονα ρε πουστη μου μεσημεριατικα.... για ονομα!
μετα να ριχνεις αφθονη χλωρίνη, γιατι, μπορει να εχεις και μουσαφιριδες καμια φορα και μην πιασουνε κανα μικροβιο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μικροβιο ισως οχι αλλα σκατο σιγουρα θα πιασουνε..πω πω εικονα ρε πουστη μου μεσημεριατικα.... για ονομα!
μετα να ριχνεις αφθονη χλωρίνη, γιατι, μπορει να εχεις και μουσαφιριδες καμια φορα και μην πιασουνε κανα μικροβιο
Επισκέπτης
ο δημητρακης ειναι μορφη τυπε..πω πω εικονα ρε πουστη μου μεσημεριατικα.... για ονομα!
γαμαει κατσικακια,τον χεζουν ρωσιδες εισαγγελεις & αλλα πολλα..να τον παρακολουθεις να μαθαινεις..
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
κωλοβακτηρίδια σίγουρα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
πω πω εικονα ρε πουστη μου μεσημεριατικα.... για ονομα!
χα, πάλι καλά να λες, φαντάσου τι πάθαμε κι εμείς που έχουμε δει και τις φωτο...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
που να ξερεις τι βιτσια εχει ο καθενας εδω μεσα;εδω αλλοι τρων στην τουαλετα.......Με αυτά και με αυτά, φαντάζομαι ότι στο μπιντέ πλένει τις μπότες?
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
γαμώτο , το youtube κατέβασε τα βιντεάκια του dimitrakis29 που έχεζε στην μπανιέρα.
[size=1pt]human evolution[/size]
[size=1pt]human evolution[/size]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις