Νέα

Κατουράτε στον νιπτήρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ulikante
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
στα μπουρδελα δυστηχως εχει μονο την επιλογη του νιπτηρα...μαλιστα και ιδια η τσατσα οταν ζητας τουλαετα σου λεει να κατουρησεις στο νιπτηρα

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ειναι επιβεβλημενο εκτος αν θες να κατουρησεις αντι να χυσεις οταν ερθει η ωρα......

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
αυτος σε λιγο θα μας πει οτι χεζει και στον καδο που πεταμε τις καποτες ρε τυπε :2funny:
Παλιοτερα εχει πεταχτει ατομο εξω απο μπουρδελο γιατι το εκανε αυτο.......πανω απο 15 χρονια μιλαμε....

Επισκέπτης
Εχω ακουσει οτι το κατουρο σκοτωνει τους μυκητες... Μηπως γι αυτο κατουραει στο νυπτηρα ο τυπος?

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Ετσι κι αλλιως , το υψος του νιπτηρα παντα ειναι βολικοτερον δια την εναποθεση των περιττων υγρων ουσιων του οργανισμου μας εις το αποχευτευτικον συστημα των εκαστοτε μπουρδελοπεριοχων ...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Εγώ κατουράω στο δρόμο πάντως. Σιγά μην κατουρήσω στο νιπτήρα...

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Αφήστε μαλάκες και εδώ Αγγλία ένας λόγος που δεν έμεινα ποτέ σε εστία πανεπιστημίου με άλλους ήταν γιατί αυτοί οι ξεκωλιάρηδες οι Αγγλοι κατουράνε όχι μόνο στον νιπτίρα αλλά και στο νεροχύτη!!!!Μου το λεγε φίλη Αγγλίδα στην Αθήνα και έπαθα σοκ.

Το πιο κουφό δε είναι που μου παν ότι ένας εντελώς τύφλα κατουρησε στην ντουλάπα του με τα ρούχα!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μετα το πηδημα στο μπουρδελο, ξεπλενετε τον πουτσο σας στον νιπτηρα? Και αν ναι, πώς αντιμετωπιζετε το προβλημα οτι ακουμπανε τα αρχιδια στην ακρη του νιπτηρα?
Προσωπικα σκεφτομαι εκεινη την ωρα, ποσων αλλων τα αρχιδια εχουν ακουμπησει εκει και προβληματιζομαι.
Θα το ανοιγα ως θρεντ, αλλά διστασα.
Δεν το'χω οπως ο giasou.

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ξερω οτι θα ακουστει περιεργο αλλα εγω κατουραω στην τουαλετα  :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μετα το πηδημα στο μπουρδελο, ξεπλενετε τον πουτσο σας στον νιπτηρα? Και αν ναι, πώς αντιμετωπιζετε το προβλημα οτι ακουμπανε τα αρχιδια στην ακρη του νιπτηρα?
Προσωπικα σκεφτομαι εκεινη την ωρα, ποσων αλλων τα αρχιδια εχουν ακουμπησει εκει και προβληματιζομαι.
Θα το ανοιγα ως θρεντ, αλλά διστασα.
Δεν το'χω οπως ο giasou.
οχι δεν τον ξεπλενω.εχω αρωματικο μαντηλακι :boobies:αλλωστε τι να ξεπλυνεις...αμα δεν κατουρησεις μετα το χυσιμο τζαμπα το ξεπλυμα...θα ξανασταξει :tooth:

κατουραω στο νιπτηρα δεν εχω κανενα προβλημα...ισα  ισα μ αρεσει δεν ξερω γτ :booty:

τωρα αυτο με το ακουμπημα αλλων αρχιδιων το παιρνω σαν αστειο :dancing:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οχι δεν τον ξεπλενω.εχω αρωματικο μαντηλακι :boobies:αλλωστε τι να ξεπλυνεις...αμα δεν κατουρησεις μετα το χυσιμο τζαμπα το ξεπλυμα...θα ξανασταξει :tooth:

κατουραω στο νιπτηρα δεν εχω κανενα προβλημα...ισα  ισα μ αρεσει δεν ξερω γτ :booty:

Εμενα παλι γιατι με προβληματιζει?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε πρεπει να κατουρα παντου εκτος απτον νιπτηρα :2funny:
εγω τα πεταω καμια φορα στο καλαθι για τα χαρτια που εχει διπλα στον νιπτηρα
μια φορα ειχα κατουρησει και διπλα απτο κρεβατι,στο κωλο-κυνθους :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom