gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ποιος να τα κανε αναφορα αραγε;γαμώτο , το youtube κατέβασε τα βιντεάκια του dimitrakis29 που έχεζε στην μπανιέρα.
[size=1pt]human evolution[/size]
ποιος να τα κανε αναφορα αραγε;γαμώτο , το youtube κατέβασε τα βιντεάκια του dimitrakis29 που έχεζε στην μπανιέρα.
[size=1pt]human evolution[/size]
Με αυτά και με αυτά, φαντάζομαι ότι στο μπιντέ πλένει τις μπότες?
διά της ατόπου απαγωγής , δεν μένει και κάποιο άλλο μέρος.οχι,
τα δοντια του
damn these vegetariansποιος να τα κανε αναφορα αραγε;
damn these vegetarians
Παλιοτερα εχει πεταχτει ατομο εξω απο μπουρδελο γιατι το εκανε αυτο.......πανω απο 15 χρονια μιλαμε....αυτος σε λιγο θα μας πει οτι χεζει και στον καδο που πεταμε τις καποτες ρε τυπε
Εγώ κατουράω στο δρόμο πάντως. Σιγά μην κατουρήσω στο νιπτήρα...
ξενερωτεΠαιδια ξερω οτι θα ακουστει περιεργο αλλα εγω κατουραω στην τουαλετα
οχι δεν τον ξεπλενω.εχω αρωματικο μαντηλακι αλλωστε τι να ξεπλυνεις...αμα δεν κατουρησεις μετα το χυσιμο τζαμπα το ξεπλυμα...θα ξανασταξειΜετα το πηδημα στο μπουρδελο, ξεπλενετε τον πουτσο σας στον νιπτηρα? Και αν ναι, πώς αντιμετωπιζετε το προβλημα οτι ακουμπανε τα αρχιδια στην ακρη του νιπτηρα?
Προσωπικα σκεφτομαι εκεινη την ωρα, ποσων αλλων τα αρχιδια εχουν ακουμπησει εκει και προβληματιζομαι.
Θα το ανοιγα ως θρεντ, αλλά διστασα.
Δεν το'χω οπως ο giasou.
οχι δεν τον ξεπλενω.εχω αρωματικο μαντηλακι αλλωστε τι να ξεπλυνεις...αμα δεν κατουρησεις μετα το χυσιμο τζαμπα το ξεπλυμα...θα ξανασταξει
κατουραω στο νιπτηρα δεν εχω κανενα προβλημα...ισα ισα μ αρεσει δεν ξερω γτ
τωρα αυτο με το ακουμπημα αλλων αρχιδιων το παιρνω σαν αστειο
τυπε πρεπει να κατουρα παντου εκτος απτον νιπτηραοχι δεν τον ξεπλενω.εχω αρωματικο μαντηλακι αλλωστε τι να ξεπλυνεις...αμα δεν κατουρησεις μετα το χυσιμο τζαμπα το ξεπλυμα...θα ξανασταξει
κατουραω στο νιπτηρα δεν εχω κανενα προβλημα...ισα ισα μ αρεσει δεν ξερω γτ
τωρα αυτο με το ακουμπημα αλλων αρχιδιων το παιρνω σαν αστειο