Νέα

Κατουράτε στον νιπτήρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ulikante
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πως δεν το σκεφτηκα τοσα χρονια :2funny:.. να κατουραω στον νιπτηρα :2funny:.. να κανω και οικονομια στο καζανακι... ty μαν.

Εγω παλι οταν αραζω στον καναπε και βαριεμαι να σηκωθω, εχω ενα πλαστικο ποτηρακι διπλα μου και κατουραω εκει για να μην σηκωνομαι.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εγω παλι οταν αραζω στον καναπε και βαριεμαι να σηκωθω, εχω ενα πλαστικο ποτηρακι διπλα μου και κατουραω εκει για να μην σηκωνομαι.
Στο ναυτικο ειχα μια κλειρουχα.. που βαριοταν να αναπνευσει..Αρα μαν σε βρισκω πολυ δραστηριο :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Στο ναυτικο ειχα μια κλειρουχα.. που βαριοταν να αναπνευσει..Αρα μαν σε βρισκω πολυ δραστηριο :)

Το κακο ειναι οταν αντιλαμβανομαι οτι το ποτηρι παει να γεμισει και εχω πραμα ακομη.
Τοτε το κοβω πιεζοντας και παιρνω δευτερο ποτηρακι.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
.... πως αντιμετωπιζετε το προβλημα οτι ακουμπανε τα αρχιδια στην ακρη του νιπτηρα?

Προσωπικα σκεφτομαι εκεινη την ωρα, ποσων αλλων τα αρχιδια εχουν ακουμπησει εκει και προβληματιζομαι.

Αυτά είναι λυμένα θέματα σειρά, μη προβληματίζεσαι.
Οδηγίες εδώ:

το σχήμα στο ξαναβάζω.

Συνημμένα

• Piss.gif
    Piss.gif
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 29

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωραιο πραγμα το κατουριμα στο νιπτηρα ή στο νυπτηρα της κουζινας.Μετα το κατουριμα πλενεις και τον πουτσο σου.Οπως εχω επανελημενα γραψει πολυ σπανια κατουραω στην τουαλετα.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Ωραιο πραγμα το κατουριμα στο νιπτηρα ή στο νυπτηρα της κουζινας.Μετα το κατουριμα πλενεις και τον πουτσο σου.Οπως εχω επανελημενα γραψει πολυ σπανια κατουραω στην τουαλετα.
και εγω τελευταια το εχω καθιερωσει πλενεις χερια πουτσα και χαλας και λιγοτερο νερο απο οτι να τραβηξεις καζανακι

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
θυμαστε ενα σκηνικο που ειχε περιγραψει ενας τυπος ,οπου σ ενα μπουρδελο ενας πακης πελατης ρωτησε την τσατσα για τουαλετα και του δειξε το νιπτηρα και μετα οταν μπηκε η πουτανα στο δωματιο βγηκε εξω εντρομη αφου ο πακης ειχε χεσει στο νιπτηρα?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θυμαστε ενα σκηνικο που ειχε περιγραψει ενας τυπος ,οπου σ ενα μπουρδελο ενας πακης πελατης ρωτησε την τσατσα για τουαλετα και του δειξε το νιπτηρα και μετα οταν μπηκε η πουτανα στο δωματιο βγηκε εξω εντρομη αφου ο πακης ειχε χεσει στο νιπτηρα?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μπραβο μ'εκανες και γελασα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.η Πουτανα το σκατο συχαθηκε! :2funny: :2funny:Δε συχαινεται αυτους τους αθλιους που πηγαινουν τωρα στα Μπουρδελα!(Πακηδες κλπ.)συχαθηκε τα σκατα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μπραβο μ'εκανες και γελασα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.η Πουτανα το σκατο συχαθηκε! :2funny: :2funny:Δε συχαινεται αυτους τους αθλιους που πηγαινουν τωρα στα Μπουρδελα!(Πακηδες κλπ.)συχαθηκε τα σκατα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έχω λιώσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγώ πάλι είχα πάει σε ένα στουντιο και μπαίνοντας στο δωμάτιο και κλίνοντας την πόρτα είχε κρεμασμένη μια ταμπελίτσα που έλεγε μην κατουράτε στην μπανιέρα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αφήστε μαλάκες και εδώ Αγγλία ένας λόγος που δεν έμεινα ποτέ σε εστία πανεπιστημίου με άλλους ήταν γιατί αυτοί οι ξεκωλιάρηδες οι Αγγλοι κατουράνε όχι μόνο στον νιπτίρα αλλά και στο νεροχύτη!!!!Μου το λεγε φίλη Αγγλίδα στην Αθήνα και έπαθα σοκ.

Το πιο κουφό δε είναι που μου παν ότι ένας εντελώς τύφλα κατουρησε στην ντουλάπα του με τα ρούχα!!!!!

Μαγκιά τους....ενοχλούν κανέναν;;;;; Δικιά του ήταν η ντουλάπα,και μπορεί να τη χέσει,να την ξεράσει και να την κατουρήσει

Ενώ οι κωλοελληνάρες που κάθονται σε ένα τραπέζι,σε μια καφετέρια και χαζογελάνε σα ζώα....δε σε ενοχλούνε;;;;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μαγκιά τους....ενοχλούν κανέναν;;;;; Δικιά του ήταν η ντουλάπα,και μπορεί να τη χέσει,να την ξεράσει και να την κατουρήσει

Ενώ οι κωλοελληνάρες που κάθονται σε ένα τραπέζι,σε μια καφετέρια και χαζογελάνε σα ζώα....δε σε ενοχλούνε;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σιχαμαρα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
Μετά από συνεύρεση με πόρνη σε μπουρδέλο είναι απαραίτητο το κατούρημα για λόγους ασφαλείας ενάντια σε μικρόβια. Άρα το άμεσο κατούρημα έστω και σε νιπτήρα μπουρδέλου είναι ένα πρώτο προληπτικό μέτρο. Αυτό λεγόταν από τις παλιές έμπειρες τάνες όπως η Γαβριέλα,  ρωσίδα πουτάνα της δεκαετίας του 1950-1960 που πήγαιναν οι πατεράδες μας. Μετά το πήδημα, πάντα έλεγε αμέσως κατούρημα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μετά από συνεύρεση με πόρνη σε μπουρδέλο είναι απαραίτητο το κατούρημα για λόγους ασφαλείας ενάντια σε μικρόβια. Άρα το άμεσο κατούρημα έστω και σε νιπτήρα μπουρδέλου είναι ένα πρώτο προληπτικό μέτρο. Αυτό λεγόταν από τις παλιές έμπειρες τάνες όπως η Γαβριέλα,  ρωσίδα πουτάνα της δεκαετίας του 1950-1960 που πήγαιναν οι πατεράδες μας. Μετά το πήδημα, πάντα έλεγε αμέσως κατούρημα

Σωστός. Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις που μπορεί να σε αφήσουν να χρησιμοποιήσεις την τουαλέττα της κοπέλας. Αλλιώς, αναγκαστικά στον νιπτήρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom