Επισκέπτης
αφου δε με απαντησε αρα δεν ηθελε αρχιζω να υποψιαζομαι οτι δεν ειναι γυναικακαλα ρε εχεις στησει την εριναλ στην καντινα και καθεσαι εδω και πλακωνεσαι?
αφου δε με απαντησε αρα δεν ηθελε αρχιζω να υποψιαζομαι οτι δεν ειναι γυναικακαλα ρε εχεις στησει την εριναλ στην καντινα και καθεσαι εδω και πλακωνεσαι?
Εσένα σου κόβει ρε.....σε αδίκησα...........αφου δε με απαντησε αρα δεν ηθελε αρχιζω να υποψιαζομαι οτι δεν ειναι γυναικα
τραβα βαλε καμια φουστα μωρη μπεμπεκαΑγράμματε.............δημοτικό έχεις βγάλει??? Δεν απάντησες,έτρωγες/τρως ξύλο? Έλα μοιράσου το με τα παιδιά.....Ελπίζω αύριο να μην είσαι μέλος του σάιτ,δεν το αξίζεις....πραγματικά................
διεγραψε ρε το μυνημα με το τηλεφωνο του,δεν λεει...Αγράμματε.............δημοτικό έχεις βγάλει??? Δεν απάντησες,έτρωγες/τρως ξύλο? Έλα μοιράσου το με τα παιδιά.....Ελπίζω αύριο να μην είσαι μέλος του σάιτ,δεν το αξίζεις....πραγματικά................
Καληνύχτα,από εμένα.................Κύριοι προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμος,συζητήσεις γίνονται,διάλογοι,υπάρχει πάντα και ο αντίλογος και ειναι απολύτως φυσιολογικά όλα αυτά.
Έγινε,τώρα πες στο παλικάρι να κάνει το ίδιο (αν τα καταφέρει).....διεγραψε ρε το μυνημα με το τηλεφωνο του,δεν λεει...
Φάουλ ήταν το απειλητικό ΠΜ,φίλε μου...................Καληνύχτα και απο μένα κύριοι και ελπίζω απο αύριο να ειναι όλα οκ(ειναι και ημέρα Εθνικής εορτής).
Υ.Γ:με το νούμερο τηλεφώνου του παιδιού όντως ήταν φάουλ δεν έπρεπε να γίνει και καλώς που σβήστηκε....
κατι καντηλια ελεγες θα μου πεις και ιστοριες ειπα να τα πουμε μεταξυ μας να μην απασχολουμε το σαιτ εσυ το ξεκινησες τι εγινε μεταΦάουλ ήταν το απειλητικό ΠΜ,φίλε μου...................
τοθ εστειλε μινιμα να αναμετρηθουμε αντρικια και το δημοσιευσε ποσο πουστης μπορει να ειναι
Νταξει ναι,δεν αντιλέγω και καλο ειναι να μην μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες διότι καταλήγει μετα φαύλος κυκλος(ξεκινάει ένας με κάτι,το συνεχίζει ο άλλος....μετα ξαναπαντάει ο πρώτος κ.ο.κ).Καλο ειναι να λήξει εδω το θέμα...εδω μέσα βρισκόμαστε για ανταλλαγή απόψεων,ενημέρωση και καλαμπουρι και όχι για αντεγκλήσεις εκατερωθεν ;)Φάουλ ήταν το απειλητικό ΠΜ,φίλε μου...................
Αθηναίος είμαι,όχι Σπαρτιάτης...............το ίδιο κάνει? Δόρυ μπορώ να έχω???Αν εισαι Περσης πηγαινε να πλακωθειτε
Να δουμε μετα ποιος εχει μεγαλυτερο σπαθι
Πολιτισμενα πραγματα
σθμφωνω πεστο και στο κοριτσι που δημοσιευει τηλεφωναΝταξει ναι,δεν αντιλέγω και καλο ειναι να μην μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες διότι καταλήγει μετα φαύλος κυκλος(ξεκινάει ένας με κάτι,το συνεχίζει ο άλλος....μετα ξαναπαντάει ο πρώτος κ.ο.κ).Καλο ειναι να λήξει εδω το θέμα...εδω μέσα βρισκόμαστε για ανταλλαγή απόψεων,ενημέρωση και καλαμπουρι και όχι για αντεγκλήσεις εκατερωθεν ;)
Αθηναίος είμαι,όχι Σπαρτιάτης...............το ίδιο κάνει? Δόρυ μπορώ να έχω???
Έλα,τέλος λέμε.......άλλη φορά θα μιλά καλύτερα στον κόσμο! Είσαι πολύ νέος για να μιλάς και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο....με νευρίασες και σου την είπα! Τέλος από μένα και μην απαντάς κιόλας! Αυτά και δεν επανέρχομαι όσο είσαι καλό παιδί!κατι καντηλια ελεγες θα μου πεις και ιστοριες ειπα να τα πουμε μεταξυ μας να μην απασχολουμε το σαιτ εσυ το ξεκινησες τι εγινε μετα
Καταλαβαίνω τι λες......κάποιος άλλος όμως,δεν υπάρχει περίπτωση....... ......ας το αφήσουμε να λήξει εδώ......... ;) ;) ;)(Για να επιβεβαιωθει η γενετικη "αδρανεια")
οχι δεν ειμαι καλο παιδι και στο ξαναλεω γαμησα εγω κομπλεξικους σταρχιδια μου το υψος σου ρε γαμημενε ετσι πιπες θα κανεις μονο μια ζωη πουτανακια που θελετε και γκομεναΈλα,τέλος λέμε.......άλλη φορά θα μιλά καλύτερα στον κόσμο! Είσαι πολύ νέος για να μιλάς και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο....με νευρίασες και σου την είπα! Τέλος από μένα και μην απαντάς κιόλας! Αυτά και δεν επανέρχομαι όσο είσαι καλό παιδί!
οχι δεν ειμαι καλο παιδι και στο ξαναλεω γαμησα εγω κομπλεξικους σταρχιδια μου το υψος σου ρε γαμημενε ετσι πιπες θα κανεις μονο μια ζωη πουτανακια που θελετε και γκομενα