Πακιστανικής εθνικότητας είστε Κύριε...???οχι δεν ειμαι καλο παιδι και στο ξαναλεω γαμησα εγω κομπλεξικους σταρχιδια μου το υψος σου ρε γαμημενε ετσι πιπες θα κανεις μονο μια ζωη πουτανακια που θελετε και γκομενα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατανομή ύψους μελών του σάιτ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 152
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
πολλα καμποικα βλεπεις ειναι θεμα γονιδιων οι γκομενες παντα θα θελουν ψηλους γιατι σκεφτοντε μακροπροθεσμα ειναι αυτο που ειπε ο αλλος σκεφτοντε σα μανες
Ποσο εισαι εσυ ρε;
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Α, τωρα ειδα και την ασπιδα...
Καλη φαση!
Εγραψα παραπανω οτι καποιοι εδω μεσα ξερουν πως ειμαι εξυπνοτερος απο αυτους. Δεν ξερω γιατι εβαλες bold. Ήταν ξεκαθαρη η διατυπωση
Αυτα που λες δεν εχουν νοημα, γιατι ολες οι μαναδες θελουν γερα και ομορφα παιδια. Κανενα ρολο δεν παιζει το υψος ως προς την "ομορφια". Το υψος ειναι καθαρα θεμα ασφαλειας, και αφορα τους γκομενους τους, οχι τα παιδια τους.
Κι αυτο που λενε "θελω ενα γιο 2 μετρα" ειναι αντανακλαση της γενικης κοινωνικης αισθησης. Δεν βγαινει απο μεσα τους σαν αναγκη, να ειναι 2 μετρα ο γιος τους
Εσυ εισαι περηφανος που εισαι ψηλος- αν εισαι?
Δεν μπορω να καταλαβω το υφος σου και που το πας
Πέρα από θέμα ασφάλειας που φυσικά ισχύει μόνο με τα μυαλά των γυναικών(γιατί ξέρω πάρα πολλούς ψηλούς αδύναμους και χεσταράδες), είναι και θέμα στερεοτύπων της κοινωνίας..Τα τελευταία χρόνια γίνεται τόσο χοντρός ντόρος για το ύψος, λογικά επειδή πλέον βγαίνουν ιδιαίτερα ψηλά άτομα και επειδή η συντρηπτική πλειοψηφία είναι πρόβατα και ασπάζονται ό,τι ακούν. Έτσι θέλουν ο γκόμενος να είναι πολύ ψηλός άσχετα αν είναι αμπνταλάκος, ασχημούλης και ντυμένος με ρούχα 2-3 νούμερα παραπάνω από αυτά που θα του κάθονταν στα μέτρα του δίνοντας εικόνα Γιωτά!Καμία δεν γουστάρει να αναφέρεται στις παρέες ως η γκόμενα του κοντού.(Φυσικά δεν σημαίνει ότι οι κοντοί δεν βρίσκουν γκόμενα). Επίσης επιβάλλεται να είσαι και αξύριστος σήμερα για να είσαι in και φυσικά μελαχρινός γιατί το τρίπτυχο πλέον είναι ψηλός-μελαχρινός-μουσάτος . Αυτά κυρίως για μικρές ηλικίες που ακόμα πληρώνει ο μπαμπάς και δεν μετράνε οι άλλοι παράγοντες στο θέμα σχέσης ή γενικότερα στο θέμα έλξης!
Για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι φυσικά δεν λέω ότι αν δεν πληρείς το τρίπτυχο δεν γαμάς, απλά αυτό είναι το πιο in τρίπτυχο της σημερινής 18-30 κοινωνίας πάντα στον τομέα εμφάνισης
Και για να απαντήσω και στο θέμα είμαι 1.78 και 77 κιλά πλέον.
βάλε κανένα κιλό να θρέψεις
Πέρα από θέμα ασφάλειας που φυσικά ισχύει μόνο με τα μυαλά των γυναικών(γιατί ξέρω πάρα πολλούς ψηλούς αδύναμους και χεσταράδες)
Σχετικό παράδειγμα.
Στο στρατό είχαμε έναν περίπου 1,90+ και είχε ζητήσει μια άδεια, για να πάει στο Καρναβάλι της Ξάνθης. Όταν του την έκοψαν γιατί δεν "έβγαιναν" οι υπηρεσίες, έβαλε τα κλάματα! Κλαίγοντας έλεγε "θέλω να πάω στο καρναβάλι, μου είπαν ότι θα την πάρω την άδεια!"
Μιλάμε για πολλά γέλια! Τελικά το έμαθε ο Διοικητής και έβαλε στελέχη, για να πάρει την άδεια ο μπέμπης!!!!
ΧΑΑχΑχαα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
βαλε κανα 10 κιλο ακομη και μετα λεγεσαι pimp.Πέρα από θέμα ασφάλειας που φυσικά ισχύει μόνο με τα μυαλά των γυναικών(γιατί ξέρω πάρα πολλούς ψηλούς αδύναμους και χεσταράδες), είναι και θέμα στερεοτύπων της κοινωνίας..Τα τελευταία χρόνια γίνεται τόσο χοντρός ντόρος για το ύψος, λογικά επειδή πλέον βγαίνουν ιδιαίτερα ψηλά άτομα και επειδή η συντρηπτική πλειοψηφία είναι πρόβατα και ασπάζονται ό,τι ακούν. Έτσι θέλουν ο γκόμενος να είναι πολύ ψηλός άσχετα αν είναι αμπνταλάκος, ασχημούλης και ντυμένος με ρούχα 2-3 νούμερα παραπάνω από αυτά που θα του κάθονταν στα μέτρα του δίνοντας εικόνα Γιωτά!Καμία δεν γουστάρει να αναφέρεται στις παρέες ως η γκόμενα του κοντού.(Φυσικά δεν σημαίνει ότι οι κοντοί δεν βρίσκουν γκόμενα). Επίσης επιβάλλεται να είσαι και αξύριστος σήμερα για να είσαι in και φυσικά μελαχρινός γιατί το τρίπτυχο πλέον είναι ψηλός-μελαχρινός-μουσάτος . Αυτά κυρίως για μικρές ηλικίες που ακόμα πληρώνει ο μπαμπάς και δεν μετράνε οι άλλοι παράγοντες στο θέμα σχέσης ή γενικότερα στο θέμα έλξης!
Για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι φυσικά δεν λέω ότι αν δεν πληρείς το τρίπτυχο δεν γαμάς, απλά αυτό είναι το πιο in τρίπτυχο της σημερινής 18-30 κοινωνίας πάντα στον τομέα εμφάνισης
Τώρα που τελειώνουν τα φράγκα (λόγω Τρόικας),θα δεις που θα πάνε τα μούσια και οι μαγκιές γενικώς............ Θα δίνεις καμιά κονσέρβα τόνου και θα έχεις γκόμενα.................Επίσης επιβάλλεται να είσαι και αξύριστος σήμερα για να είσαι in και φυσικά μελαχρινός γιατί το τρίπτυχο πλέον είναι ψηλός-μελαχρινός-μουσάτος . Αυτά κυρίως για μικρές ηλικίες που ακόμα πληρώνει ο μπαμπάς και δεν μετράνε οι άλλοι παράγοντες στο θέμα σχέσης ή γενικότερα στο θέμα έλξης!
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σχετικό παράδειγμα.
Στο στρατό είχαμε έναν περίπου 1,90+ και είχε ζητήσει μια άδεια, για να πάει στο Καρναβάλι της Ξάνθης. Όταν του την έκοψαν γιατί δεν "έβγαιναν" οι υπηρεσίες, έβαλε τα κλάματα! Κλαίγοντας έλεγε "θέλω να πάω στο καρναβάλι, μου είπαν ότι θα την πάρω την άδεια!"
Μιλάμε για πολλά γέλια! Τελικά το έμαθε ο Διοικητής και έβαλε στελέχη, για να πάρει την άδεια ο μπέμπης!!!!
ΧΑΑχΑχαα
Το μαλάκα.
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τώρα που τελειώνουν τα φράγκα (λόγω Τρόικας),θα δεις που θα πάνε τα μούσια και οι μαγκιές γενικώς............ Θα δίνεις καμιά κονσέρβα τόνου και θα έχεις γκόμενα.................
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σχετικό παράδειγμα.
ΧΑΑχΑχαα
μπορει να ηταν σε κανα αρμα ρε μεγαλε κ ντυμενος πιεροτος
μην δειτε ανθρωπο να πετυχαινει σε αυτην την χωρα αμεσως να τον φατε
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μπορει να ηταν σε κανα αρμα ρε μεγαλε κ ντυμενος πιεροτος
μην δειτε ανθρωπο να πετυχαινει σε αυτην την χωρα αμεσως να τον φατε
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
βαλε κανα 10 κιλο ακομη και μετα λεγεσαι pimp.
Ναι έχω χαμηλό ποσοστό λίπους όμως, δεν είμαι λεπτός ούτε κτήνος.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Ναι έχω χαμηλό ποσοστό λίπους όμως, δεν είμαι λεπτός ούτε κτήνος.
βαγκο θελω συμβουλη. να σε ρωτηξω σε πμ;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
δεν με ενδιαφερει ρε.να πας γυμναστηριο να γινεις σαν τον Σταθαμ,η εμενα.Βαρεθηκα να βλεπω χοντρους η στεκες.να τρως ολο το φαι που σου φτιαχνει η μαμα σου.Ναι έχω χαμηλό ποσοστό λίπους όμως, δεν είμαι λεπτός ούτε κτήνος.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ο ρεπας τι εγινε τελικα τον ξεπαρθενεψες?βαγκο θελω συμβουλη. να σε ρωτηξω σε πμ;
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
βαγκο θελω συμβουλη. να σε ρωτηξω σε πμ;
Ναι ρώτα ό,τι θες, αν γνωρίζω καλώς.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
ειδα χθες μαλωνατε μετα σαν τα κοκορια.ο ρεπας τι εγινε τελικα τον ξεπαρθενεψες?
Ρε σεις τοσα χρονια τοσα πμ ενα δεν εβγαλα εξω με τηλεφωνα και ουτε καμμια κοπελα το εκανε ακομα και αν μας βριζετε με τα χειροτερα λογια. και σεις στον πρωτο καυγα βγαζετε τηλ;
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μια χαρα κιλα ειναιβάλε κανένα κιλό να θρέψεις
Παρόμοια θέματα