Νέα

Κατανομή ύψους μελών του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι ύψος έχουμε?

• <155

Ψήφοι: 13 4,2%
  • 155-165

Ψήφοι: 11 3,5%
  • 166-175

Ψήφοι: 73 23,5%
  • 176-185

Ψήφοι: 126 40,6%
  • 186-195

Ψήφοι: 71 22,9%
  • 195+

Ψήφοι: 16 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    310

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
οχι δεν ειμαι καλο παιδι και στο ξαναλεω γαμησα εγω κομπλεξικους σταρχιδια μου το υψος σου ρε γαμημενε ετσι πιπες θα κανεις μονο μια ζωη πουτανακια που θελετε και γκομενα
Πακιστανικής εθνικότητας είστε Κύριε...???

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πολλα καμποικα βλεπεις ειναι θεμα γονιδιων οι γκομενες παντα θα θελουν ψηλους γιατι σκεφτοντε μακροπροθεσμα ειναι αυτο που ειπε ο αλλος σκεφτοντε σα μανες

Ποσο εισαι εσυ ρε;

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
ποιο πολύ ενδιαφέρων θα είχαν τα cm του εργαλείου.... τι ύψος και βάρος??? για μοντέλα θα πάμε???

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Α, τωρα ειδα και την ασπιδα...
Καλη φαση!

Εγραψα παραπανω  οτι καποιοι εδω μεσα ξερουν πως ειμαι εξυπνοτερος απο αυτους. Δεν ξερω γιατι εβαλες bold. Ήταν ξεκαθαρη η διατυπωση

Αυτα που λες δεν εχουν νοημα, γιατι ολες οι μαναδες θελουν γερα και ομορφα παιδια. Κανενα ρολο δεν παιζει το υψος ως προς την "ομορφια". Το υψος ειναι καθαρα θεμα ασφαλειας, και αφορα τους γκομενους τους, οχι τα παιδια τους.
Κι αυτο που λενε "θελω ενα γιο 2 μετρα" ειναι αντανακλαση της γενικης κοινωνικης αισθησης. Δεν βγαινει απο μεσα τους σαν αναγκη, να ειναι 2 μετρα ο γιος τους

Εσυ εισαι περηφανος που εισαι ψηλος- αν εισαι?
Δεν μπορω να καταλαβω το υφος σου και που το πας

Πέρα από θέμα ασφάλειας που φυσικά ισχύει μόνο με τα μυαλά των γυναικών(γιατί ξέρω πάρα πολλούς ψηλούς αδύναμους και χεσταράδες), είναι και θέμα στερεοτύπων της κοινωνίας..Τα τελευταία χρόνια γίνεται τόσο χοντρός ντόρος για το ύψος, λογικά επειδή πλέον βγαίνουν ιδιαίτερα ψηλά άτομα και επειδή η συντρηπτική πλειοψηφία είναι πρόβατα και ασπάζονται ό,τι ακούν. Έτσι θέλουν ο γκόμενος να είναι πολύ ψηλός άσχετα αν είναι αμπνταλάκος, ασχημούλης και ντυμένος με ρούχα 2-3 νούμερα παραπάνω από αυτά που θα του κάθονταν στα μέτρα του δίνοντας εικόνα Γιωτά!Καμία δεν γουστάρει να αναφέρεται στις παρέες ως η γκόμενα του κοντού.(Φυσικά δεν σημαίνει ότι οι κοντοί δεν βρίσκουν γκόμενα). Επίσης επιβάλλεται να είσαι και αξύριστος σήμερα για να είσαι in και φυσικά μελαχρινός γιατί το τρίπτυχο πλέον είναι ψηλός-μελαχρινός-μουσάτος  :grin:. Αυτά κυρίως για μικρές ηλικίες που ακόμα πληρώνει ο μπαμπάς και δεν μετράνε οι άλλοι παράγοντες στο θέμα σχέσης ή γενικότερα στο θέμα έλξης!
Για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι φυσικά δεν λέω ότι αν δεν πληρείς το τρίπτυχο δεν γαμάς, απλά αυτό είναι το πιο in τρίπτυχο της σημερινής 18-30 κοινωνίας πάντα στον τομέα εμφάνισης  :2funny:

Και για να απαντήσω και στο θέμα είμαι 1.78 και 77 κιλά πλέον.

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Πέρα από θέμα ασφάλειας που φυσικά ισχύει μόνο με τα μυαλά των γυναικών(γιατί ξέρω πάρα πολλούς ψηλούς αδύναμους και χεσταράδες)

Σχετικό παράδειγμα.
Στο στρατό είχαμε έναν περίπου 1,90+ και είχε ζητήσει μια άδεια, για να πάει στο Καρναβάλι της Ξάνθης. Όταν του την έκοψαν γιατί δεν "έβγαιναν" οι υπηρεσίες, έβαλε τα κλάματα! Κλαίγοντας έλεγε "θέλω να πάω στο καρναβάλι, μου είπαν ότι θα την πάρω την άδεια!"
Μιλάμε για πολλά γέλια! Τελικά το έμαθε ο Διοικητής και έβαλε στελέχη, για να πάρει την άδεια ο μπέμπης!!!!
ΧΑΑχΑχαα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πέρα από θέμα ασφάλειας που φυσικά ισχύει μόνο με τα μυαλά των γυναικών(γιατί ξέρω πάρα πολλούς ψηλούς αδύναμους και χεσταράδες), είναι και θέμα στερεοτύπων της κοινωνίας..Τα τελευταία χρόνια γίνεται τόσο χοντρός ντόρος για το ύψος, λογικά επειδή πλέον βγαίνουν ιδιαίτερα ψηλά άτομα και επειδή η συντρηπτική πλειοψηφία είναι πρόβατα και ασπάζονται ό,τι ακούν. Έτσι θέλουν ο γκόμενος να είναι πολύ ψηλός άσχετα αν είναι αμπνταλάκος, ασχημούλης και ντυμένος με ρούχα 2-3 νούμερα παραπάνω από αυτά που θα του κάθονταν στα μέτρα του δίνοντας εικόνα Γιωτά!Καμία δεν γουστάρει να αναφέρεται στις παρέες ως η γκόμενα του κοντού.(Φυσικά δεν σημαίνει ότι οι κοντοί δεν βρίσκουν γκόμενα). Επίσης επιβάλλεται να είσαι και αξύριστος σήμερα για να είσαι in και φυσικά μελαχρινός γιατί το τρίπτυχο πλέον είναι ψηλός-μελαχρινός-μουσάτος  :grin:. Αυτά κυρίως για μικρές ηλικίες που ακόμα πληρώνει ο μπαμπάς και δεν μετράνε οι άλλοι παράγοντες στο θέμα σχέσης ή γενικότερα στο θέμα έλξης!
Για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι φυσικά δεν λέω ότι αν δεν πληρείς το τρίπτυχο δεν γαμάς, απλά αυτό είναι το πιο in τρίπτυχο της σημερινής 18-30 κοινωνίας πάντα στον τομέα εμφάνισης  :2funny:

Και για να απαντήσω και στο θέμα είμαι 1.78 και 77 κιλά πλέον.
βαλε κανα 10 κιλο ακομη και μετα λεγεσαι pimp.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Επίσης επιβάλλεται να είσαι και αξύριστος σήμερα για να είσαι in και φυσικά μελαχρινός γιατί το τρίπτυχο πλέον είναι ψηλός-μελαχρινός-μουσάτος  :grin:. Αυτά κυρίως για μικρές ηλικίες που ακόμα πληρώνει ο μπαμπάς και δεν μετράνε οι άλλοι παράγοντες στο θέμα σχέσης ή γενικότερα στο θέμα έλξης!
Τώρα που τελειώνουν τα φράγκα (λόγω Τρόικας),θα δεις που θα πάνε τα μούσια και οι μαγκιές γενικώς............ Θα δίνεις καμιά κονσέρβα τόνου και θα έχεις γκόμενα................. :2funny: :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σχετικό παράδειγμα.
Στο στρατό είχαμε έναν περίπου 1,90+ και είχε ζητήσει μια άδεια, για να πάει στο Καρναβάλι της Ξάνθης. Όταν του την έκοψαν γιατί δεν "έβγαιναν" οι υπηρεσίες, έβαλε τα κλάματα! Κλαίγοντας έλεγε "θέλω να πάω στο καρναβάλι, μου είπαν ότι θα την πάρω την άδεια!"
Μιλάμε για πολλά γέλια! Τελικά το έμαθε ο Διοικητής και έβαλε στελέχη, για να πάρει την άδεια ο μπέμπης!!!!
ΧΑΑχΑχαα

:2funny:

Το μαλάκα.  :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Σχετικό παράδειγμα.
ΧΑΑχΑχαα

μπορει να ηταν σε κανα αρμα ρε μεγαλε κ ντυμενος πιεροτος

μην δειτε ανθρωπο να πετυχαινει σε αυτην την χωρα αμεσως να τον φατε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι έχω χαμηλό ποσοστό λίπους όμως, δεν είμαι λεπτός ούτε κτήνος.
δεν με ενδιαφερει ρε.να πας γυμναστηριο να γινεις σαν τον Σταθαμ,η εμενα.Βαρεθηκα να βλεπω χοντρους η στεκες.να τρως ολο το φαι που σου φτιαχνει η μαμα σου.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τελικά δόθηκε το ραντεβού θανάτου;
Το αποτέλεσμα ποιό ήταν;
Eνημερώστε ρε;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ο ρεπας τι εγινε τελικα τον ξεπαρθενεψες? :grin:
ειδα χθες μαλωνατε μετα σαν τα κοκορια.
Ρε σεις τοσα χρονια τοσα πμ ενα δεν εβγαλα εξω με τηλεφωνα και ουτε καμμια κοπελα το εκανε ακομα και αν μας βριζετε με τα χειροτερα λογια. και σεις στον πρωτο καυγα βγαζετε τηλ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom