πολλα καμποικα βλεπεις ειναι θεμα γονιδιων οι γκομενες παντα θα θελουν ψηλους γιατι σκεφτοντε μακροπροθεσμα ειναι αυτο που ειπε ο αλλος σκεφτοντε σα μανες
Ρε εισαι καθυστερημενος?
Τι μανες και μαλακειες?
Αυτα που λετε δεν βγαζουν νοημα
πολλα καμποικα βλεπεις ειναι θεμα γονιδιων οι γκομενες παντα θα θελουν ψηλους γιατι σκεφτοντε μακροπροθεσμα ειναι αυτο που ειπε ο αλλος σκεφτοντε σα μανες
ακου στουμπο απλο ειναι εισαι σα κουβας ρε μαλακα γιαυτο δε σε προτιμανε βλεπουν μακροπροθεσμα λεμεΡε εισαι καθυστερημενος?
Τι μανες και μαλακειες?
Αυτα που λετε δεν βγαζουν νοημα
ακου στουμπο απλο ειναι εισαι σα κουβας ρε μαλακα γιαυτο δε σε προτιμανε βλεπουν μακροπροθεσμα λεμε
Δοκτωρ Μπανερ εσυ εισαι;εεε τι να κάνεις όταν η μέγιστη σωματική άσκηση για 2 χρόνια ήταν από το σπίτι στο εργαστήριο και από το εργαστήριο στο σπίτι και όλα αυτά με αυτοκίνητο;
Ρε μαλακα, εισαι γκασμας?
(Εδω μεσα εχω καποιοι ξερουν πως εγω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν ειμαι)
Αυτο που λες για μακροπροθεσμα δεν βγαζει νοημα. Το καταλαβαινεις?
Χρυση Αυγη ψηφιζεις ή απλα εισαι μογκολος- σκετος?
Ρε καριολάκο.......σε αφήνω τόση ώρα.......δεν μιλάω και το εκμεταλεύεσαι???? Άντε 2:40 το βράδυ να σε αρχίσω σε τίποτα καντίλια!!!!εξηγησε τι γραφεις εδω ρε βλακα μη τρελενεσαι εχασες τα λογια σου τι δεν δεν βγαζει νοημα ρε αναλυτικα στα λεω τι δε καταλαβαινεισ
μηπως θες να τα πουμε και απο κοντα πουτανακιΡε καριολάκο.......σε αφήνω τόση ώρα.......δεν μιλάω και το εκμεταλεύεσαι???? Άντε 2:40 το βράδυ να σε αρχίσω σε τίποτα καντίλια!!!!
Όποτε θες μαλάκα! 1:78 είμαι,αλλά σε έχω πίστεψε με! Κλώνε.......ε κλώνε!!!! Άντε γιατί κάτι μαγκάκια σαν εσένα έχετε ξεψαρώσει!!! Κουτσαβάκι!!!!!!!!!μηπως θες να τα πουμε και απο κοντα πουτανακι
τετοια λες και εχεις καψουρεψει τον παθητικο και θελει να σου κανει μασαζ.Όποτε θες μαλάκα! 1:78 είμαι,αλλά σε έχω πίστεψε με! Κλώνε.......ε κλώνε!!!! Άντε γιατί κάτι μαγκάκια σαν εσένα έχετε ξεψαρώσει!!! Κουτσαβάκι!!!!!!!!!
Χαχαχαχα.....πάω να πέσω για ύπνο......λάκισε ο δικός σου..... Ποιανού κλώνος είναι ρε????τετοια λες και εχεις καψουρεψει τον παθητικο και θελει να σου κανει μασαζ.
Όποτε θες μαλάκα! 1:78 είμαι,αλλά σε έχω πίστεψε με! Κλώνε.......ε κλώνε!!!! Άντε γιατί κάτι μαγκάκια σαν εσένα έχετε ξεψαρώσει!!! Κουτσαβάκι!!!!!!!!!
www.slang.gr/lemma/show/koutsabaki_2621]http://www.slang.gr/lemma/show/koutsabaki_2621[/url]
Χαχαχαχα.....πάω να πέσω για ύπνο......λάκισε ο δικός σου..... Ποιανού κλώνος είναι ρε????
[/quς λακισε ote]
θα σου γαμησω οτι εχεισ τωρα
Κάτσε γιατί με τρόμαξες τώρα και το σκέφτηκα πάλι..... Έλα πες ποιος είσαι πραγματικά ρε κόμπλεξ!!! Πες την αλήθεια,έτρωγες ξύλο μικρός? Τρως ακόμα? Πέφτει παντόφλα από την γυναίκα???κλωνος τι ειναι ρε τενεκε που με λες οσο για το αλλο μεσα πες μου που και ποτε
Όποτε θες μαλάκα! 1:78 είμαι,αλλά σε έχω πίστεψε με! Κλώνε.......ε κλώνε!!!! Άντε γιατί κάτι μαγκάκια σαν εσένα έχετε ξεψαρώσει!!! Κουτσαβάκι!!!!!!!!!
www.slang.gr/lemma/show/koutsabaki_2621]http://www.slang.gr/lemma/show/koutsabaki_2621[/url]
Άρχισε τις απειλές ο δικός σου.....Μην τα βαζεις με Λακεδαιμονιους
Θα φερει και την ασπιδα μαζι
καλα ρε εχεις στησει την εριναλ στην καντινα και καθεσαι εδω και πλακωνεσαι?ηξερα οτι ισε πουτανα αλλα να το πεις και δημοσια μπραβο πουστη
Αγράμματε.............δημοτικό έχεις βγάλει??? Δεν απάντησες,έτρωγες/τρως ξύλο? Έλα μοιράσου το με τα παιδιά.....Ελπίζω αύριο να μην είσαι μέλος του σάιτ,δεν το αξίζεις....πραγματικά................ηξερα οτι ισε πουτανα αλλα να το πεις και δημοσια μπραβο πουστη