Νέα

Κατανομή ύψους μελών του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι ύψος έχουμε?

• <155

Ψήφοι: 13 4,2%
  • 155-165

Ψήφοι: 11 3,5%
  • 166-175

Ψήφοι: 73 23,5%
  • 176-185

Ψήφοι: 126 40,6%
  • 186-195

Ψήφοι: 71 22,9%
  • 195+

Ψήφοι: 16 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    310

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειδα χθες μαλωνατε μετα σαν τα κοκορια.
Ρε σεις τοσα χρονια τοσα πμ ενα δεν εβγαλα εξω με τηλεφωνα και ουτε καμμια κοπελα το εκανε ακομα και αν μας βριζετε με τα χειροτερα λογια. και σεις στον πρωτο καυγα βγαζετε τηλ;
οι πιτσιρικαδες ρε πλακωθηκανε,ισα ισα εγω τους εβαλα σε ταξη,και του ειπα του ενος να το σβησει το τηλεφωνο,μαλακια.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πέρα από θέμα ασφάλειας που φυσικά ισχύει μόνο με τα μυαλά των γυναικών(γιατί ξέρω πάρα πολλούς ψηλούς αδύναμους και χεσταράδες), είναι και θέμα στερεοτύπων της κοινωνίας..Τα τελευταία χρόνια γίνεται τόσο χοντρός ντόρος για το ύψος, λογικά επειδή πλέον βγαίνουν ιδιαίτερα ψηλά άτομα και επειδή η συντρηπτική πλειοψηφία είναι πρόβατα και ασπάζονται ό,τι ακούν. Έτσι θέλουν ο γκόμενος να είναι πολύ ψηλός άσχετα αν είναι αμπνταλάκος, ασχημούλης και ντυμένος με ρούχα 2-3 νούμερα παραπάνω από αυτά που θα του κάθονταν στα μέτρα του δίνοντας εικόνα Γιωτά!Καμία δεν γουστάρει να αναφέρεται στις παρέες ως η γκόμενα του κοντού.(Φυσικά δεν σημαίνει ότι οι κοντοί δεν βρίσκουν γκόμενα). Επίσης επιβάλλεται να είσαι και αξύριστος σήμερα για να είσαι in και φυσικά μελαχρινός γιατί το τρίπτυχο πλέον είναι ψηλός-μελαχρινός-μουσάτος  :grin:. Αυτά κυρίως για μικρές ηλικίες που ακόμα πληρώνει ο μπαμπάς και δεν μετράνε οι άλλοι παράγοντες στο θέμα σχέσης ή γενικότερα στο θέμα έλξης!
Για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι φυσικά δεν λέω ότι αν δεν πληρείς το τρίπτυχο δεν γαμάς, απλά αυτό είναι το πιο in τρίπτυχο της σημερινής 18-30 κοινωνίας πάντα στον τομέα εμφάνισης  :2funny:

Και για να απαντήσω και στο θέμα είμαι 1.78 και 77 κιλά πλέον.

Tα ειπε ολα ρε μαλακα να πουμε

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πέρα από θέμα ασφάλειας που φυσικά ισχύει μόνο με τα μυαλά των γυναικών(γιατί ξέρω πάρα πολλούς ψηλούς αδύναμους και χεσταράδες), είναι και θέμα στερεοτύπων της κοινωνίας..Τα τελευταία χρόνια γίνεται τόσο χοντρός ντόρος για το ύψος, λογικά επειδή πλέον βγαίνουν ιδιαίτερα ψηλά άτομα και επειδή η συντρηπτική πλειοψηφία είναι πρόβατα και ασπάζονται ό,τι ακούν. Έτσι θέλουν ο γκόμενος να είναι πολύ ψηλός άσχετα αν είναι αμπνταλάκος, ασχημούλης και ντυμένος με ρούχα 2-3 νούμερα παραπάνω από αυτά που θα του κάθονταν στα μέτρα του δίνοντας εικόνα Γιωτά!Καμία δεν γουστάρει να αναφέρεται στις παρέες ως η γκόμενα του κοντού.(Φυσικά δεν σημαίνει ότι οι κοντοί δεν βρίσκουν γκόμενα). Επίσης επιβάλλεται να είσαι και αξύριστος σήμερα για να είσαι in και φυσικά μελαχρινός γιατί το τρίπτυχο πλέον είναι ψηλός-μελαχρινός-μουσάτος  :grin:. Αυτά κυρίως για μικρές ηλικίες που ακόμα πληρώνει ο μπαμπάς και δεν μετράνε οι άλλοι παράγοντες στο θέμα σχέσης ή γενικότερα στο θέμα έλξης!
Για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι φυσικά δεν λέω ότι αν δεν πληρείς το τρίπτυχο δεν γαμάς, απλά αυτό είναι το πιο in τρίπτυχο της σημερινής 18-30 κοινωνίας πάντα στον τομέα εμφάνισης  :2funny:

+1

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Eχω ξαναδηλωσει πως ειμαι 1,62 και στ' αρχιδια μου
Παντως, αν ημουν <1,55 δεν θα ηταν καθολου στ' αρχιδια μου  :-

Γενικα, ειναι μαλακεια να εισαι κοντος, γτ οι γκομενες ειναι τελειως μαλακισμενες γενετικα, και θελουν ψηλους για να νιωθουν... ασφαλεια  :headbang:  :headbang:  :headbang:
(Χωρις πλακα, τωρα. Ετσι λειτουργει το ασυνειδητό τους)

Αν δεν κανω λαθος, το οριο του φυσιολογικου ειναι λιγο πανω απο 1,60
Οτι εχει "5" μετα τον ασσο, ξεφευγει προς τα κατω...

ψηλους και γυμνασμενους τυπε οχι ψηλους και λελεκια η κλωνους του οβελιξ  :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
οι πιτσιρικαδες ρε πλακωθηκανε,ισα ισα εγω τους εβαλα σε ταξη,και του ειπα του ενος να το σβησει το τηλεφωνο,μαλακια.
37 ετών είμαι πλέον........1,78 ύψος / 84 κιλά.....μυικά! Γυμνάζομαι από το 1997 και τα καλοκαιράκια "μπαίνω και καμιά θεραπεία",να κατέβω παραλία κ'έτσι..... :crazy: :grouphug:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Εγω τυπε που ειμαι 1.88 αλλα ειμαι καστανοξανθος και τα γενια τα ξυριζω γιατι με ενοχλουνε λες να εχω προβλημα?  :think:

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Κακά τα ψέμματα κυρίες και κύριοι πιστεύω πως το ύψος του άνδρα παίζει αρκετα σημαντικό ρόλο ως προς τις πιθανότητες να επιλέγει κάποιος ως ταίρι μιας γυναίκας.Δε νομίζω πως υπάρχει κάποια γυναικα που να πει οτι δεν θελει εναν άνδρα επειδή ειναι ψηλός και προτιμά κάποιον κοντο(προφανώς το προηγούμενο εχει να κάνει και με το ύψος της γυναικας της ίδιας καθώς μια κοπέλα π.χ. ύψους 1.78 μπορει να θεωρεί μέτριο στο ύψος εναν άνδρα ύψους 1.86 ας πούμε).Απο εκει και  έπειτα όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες,όπως η προσωπικότητα,η οικονομική κατάσταση,η φινέτσα και αλλα,που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά και αποτελούν κριτήρια επιλογής του εκάστοτε συντρόφου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
37 ετών είμαι πλέον........1,78 ύψος / 84 κιλά.....μυικά! Γυμνάζομαι από το 1997 και τα καλοκαιράκια "μπαίνω και καμιά θεραπεία",να κατέβω παραλία κ'έτσι..... :crazy: :grouphug:
αμα ησουν 84 κιλα μυικα δικε μου,θα ησουν φαινομενο  :S

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κακά τα ψέμματα κυρίες και κύριοι πιστεύω πως το ύψος του άνδρα παίζει αρκετα σημαντικό ρόλο ως προς τις πιθανότητες να επιλέγει κάποιος ως ταίρι μιας γυναίκας.Δε νομίζω πως υπάρχει κάποια γυναικα που να πει οτι δεν θελει εναν άνδρα επειδή ειναι ψηλός και προτιμά κάποιον κοντο(προφανώς το προηγούμενο εχει να κάνει και με το ύψος της γυναικας της ίδιας καθώς μια κοπέλα π.χ. ύψους 1.78 μπορει να θεωρεί μέτριο στο ύψος εναν άνδρα ύψους 1.86 ας πούμε).Απο εκει και  έπειτα όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες,όπως η προσωπικότητα,η οικονομική κατάσταση,η φινέτσα και αλλα,που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά και αποτελούν κριτήρια επιλογής του εκάστοτε συντρόφου.

:2funny: :2funny: :2funny:
Στην Ελλαδα ειμαστε τυπε οχι στην Ολλανδια....εδω το 1,86 ειναι κρεμανταλας....

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
τι ενοειτε δηλδδσ τι ιψοσ τον εχοθμε το μποθτσονζ ?
:think: :think:

εμενανε λενε οτα παω για στσ ποθτανεσ για γκωνλικον ερωτα απο πισω οτι εινε μεγαλο και κανοθν ναζια οτι δεν χωραει και δεν θελοθν να τον βαλοθν
τωρα ποσο ειναι ακριβωσ δεν εχω μοιργογνωμονιο να τον μετρισω κατα προσεγκιση
βαλτε κατι μεταξι 15 --18 περιποθν :think: ιψοσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom