Aphrodite + Lolita +BABY O = BABY O 3 σε 1
Ευχαριστώ, χρήσιμη πληροφορία.
Μήπως ξέρουμε και ονόματα;
ξέρει κανεις συμπολεμιστής αν το Mousses ειναι ανοικτό;
Ευχαριστώ, χρήσιμη πληροφορία.
Μήπως ξέρουμε και ονόματα;
ναι..afrodite,lolita,baby o
για ονόματα να αναγνώσετε με προσοχή τα ρόστερ του καθηγητού !
ναι..afrodite,lolita,baby o
dd τι εννοείς?Εγώ πάντως μούσσες χθες από λολίτα είδα τις βίκυ, μιρέλλα, γιάννα, τη μελαχροινή που κάνει το λεσβιακό με τη βίκυ (το οποίο σόου μεταφέρθηκε αυτούσιο) και 4-5 ακόμα των οποίων τα ονόματα δε γνωρίζω/θυμάμαι (ξανθιά ψιλομεγάλη με μόνιμη αλογοουρά, μια καστανοκοκκινομάλλα, μια ξανθιά ψηλή υπερβολικά αδύνατη για τα γούστα μου, μια άλλη κοκκινομάλλα παλαίμαχο και μια ψηλή ξανθιά νταρντάνα). Επίσης έμαθα ότι η ζουέλε είναι dd κατά πάσα πιθανότητα
dd τι εννοείς?
Εγώ πάντως μούσσες χθες από λολίτα είδα τις βίκυ, μιρέλλα, γιάννα, τη μελαχροινή που κάνει το λεσβιακό με τη βίκυ (το οποίο σόου μεταφέρθηκε αυτούσιο) και 4-5 ακόμα των οποίων τα ονόματα δε γνωρίζω/θυμάμαι (ξανθιά ψιλομεγάλη με μόνιμη αλογοουρά, μια καστανοκοκκινομάλλα, μια ξανθιά ψηλή υπερβολικά αδύνατη για τα γούστα μου, μια άλλη κοκκινομάλλα παλαίμαχο και μια ψηλή ξανθιά νταρντάνα). Επίσης έμαθα ότι η ζουέλε είναι dd κατά πάσα πιθανότητα
Κοινωνικό μήνυμα προς σαμπανούληδες-αγαπούληδες:
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο σε στριπτηζάδικα που φοροδιαφεύγουν (μεταξύ άλλων παραβάσεων)!
Κλάμααααααααα (<---- ποιητική αδεία, ποιητής = πλέζουρας )
καλυτερα για να πεσουν & αλλο οι τιμες & να σπιτωσουμε 5-6 τεμαχια εκαστος..Κοινωνικό μήνυμα προς σαμπανούληδες-αγαπούληδες:
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο σε στριπτηζάδικα που φοροδιαφεύγουν (μεταξύ άλλων παραβάσεων)!
καλυτερα για να πεσουν & αλλο οι τιμες & να σπιτωσουμε 5-6 τεμαχια εκαστος..
2-3 λογω ερωτα & 2-3 να εκδιδουμε στους γνωστους..2-3 ρε πλεονέχτη !
Αντίχριστε , είναι και Σαρακοστή !
2-3 λογω ερωτα & 2-3 να εκδιδουμε στους γνωστους..
εχουμε καβαντζες..Οι 2-3 τελευταίες θα μένουνε στο δυάρι στο Παγκράτι ?