15? εννοούσα το "γυναικείο" ποτό. Με stripper είναι πολύ δύσκολο να σου κάτσει κατάσταση. Θέλει χρόνο, χρήμα και να σε γουστάρει. Όχι πως δεν έχει τύχει ή πως δεν πρόκειται να ξανατύχει απλά είναι δύσκολο. Από κωλόμπαρα είναι σίγουρα πιο εύκολο αλλά κι εκεί ισχύουν τα παραπάνω. Όσο για το Τina επειδή δουλεύει μία γνωστή εκεί, όταν περάσω θα προσπαθήσω να την ψαρέψω...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατάλογος για στριπτιτζάδικα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 99
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δικιο εχεις στο tutti fruti μου εχουν τυχει τα απιστευτα.μια γκομενα με ταλαιπρουσε 2 χρονια ταζοντας μου οτι θα μου κατσει και ουτε λιγο ουτε πολυ με εγδερνε καθε βδομαδα ΟΣΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ.Μη σου πω και για μια ρωσιδα στα 23 εν ονοματι Λαρισα που μου εδωσε το τηλεωνο της για να την πηδηξω με 200 και με εστησε.να σημιωσω οτι οι μου πρηζαν τα αρχιδια με μυνηματα που εισαι-θελω αναμνηστικα απο γαλια(ΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ 30)και αποτελεσμα κανενα.Ρωτα την γνωστη σου αμα ειναι και ειδοποιησε γιατι σιγουρα στα κολωμπαρα ειναι πιο ευκολη η δουλεια.Η γνωστη σου ειναι sriper?
Δικιο εχεις στο tutti fruti μου εχουν τυχει τα απιστευτα.μια γκομενα με ταλαιπρουσε 2 χρονια ταζοντας μου οτι θα μου κατσει και ουτε λιγο ουτε πολυ με εγδερνε καθε βδομαδα ΟΣΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ.Μη σου πω και για μια ρωσιδα στα 23 εν ονοματι Λαρισα που μου εδωσε το τηλεωνο της για να την πηδηξω με 200 και με εστησε.να σημιωσω οτι οι μου πρηζαν τα αρχιδια με μυνηματα που εισαι-θελω αναμνηστικα απο γαλια(ΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ 30)και αποτελεσμα κανενα.Ρωτα την γνωστη σου αμα ειναι και ειδοποιησε γιατι σιγουρα στα κολωμπαρα ειναι πιο ευκολη η δουλεια.Η γνωστη σου ειναι sriper?
Μη στεναχωριέσαι κλασσική περίπτωση βλάβης
Πάντως είναι πολύ αλκολίκι το strip και ότι έχει σχέση με αυτό. Χαλάς τα λεφτά σου, συνήθως δεν πηδάς, μπεκροπίνεις μέχρι τις 6 το πρωί, λες δεν ξαναπάω εκεί μέσα και την επόμενη μέρα νάσου πάλι φρεσκοξυρισμένος να καλησπερίζεις τον πορτιέρη του ιδρύματος...
Όταν βγαίνω....Καλημέρα δεν του λες;
Σωστα τα λετε.ευτυχως ομως δεν εγινα αλκοολικος. ποτα καιρνουσα σ αυτες.εγω με το ενα ποτο μου.οταν λες πρωην strriper νυν κονσοματρις τι ακριβως εννοεις?κανει κονσομασιον εκει η υπο την ευρυτερη εννοια?παντως σιγουρα θα μαθεις απο αυτη τι παιζεται να μας πεις.
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Έχεις σκεφτει την πιθανότητα να εισαι απλά ηλίθιος? Μα κάθεσαι και φλερτάρεις με ΠΟΥΤΑΝΑ στριπτηζού επι ΔΥΟ ολόκληρα χρόνια (και δεν ντρέπεσαι που το λες κιόλας) περιμένοντας να σου κάτσει, ενώ στο ενδιάμεσο την χρηματοδοτεις κιόλας? Γιατί δεν έκατσες 5-6 χρονάκια ακόμη? Μπορεί να σε ερωτευόταν κιόλας!στο tutti fruti μου εχουν τυχει τα απιστευτα. μια γκομενα με ταλαιπρουσε 2 χρονια ταζοντας μου οτι θα μου κατσει και ουτε λιγο ουτε πολυ με εγδερνε καθε βδομαδα ΟΣΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ. Μη σου πω και για μια ρωσιδα στα 23 εν ονοματι Λαρισα που μου εδωσε το τηλεωνο της για να την πηδηξω με 200 και με εστησε.
Α, ρε παληκάρι μου εσύ είσαι περίπτωση "διαμάντι"! Καλά κάνουν και σου κάνουν πλάκα οι στριπτηζούδες, γιατί "παιδιά - βιολιά" σαν εσένα, δεν υπάρχουν πολλά σήμερα. Υπάρχει κι ένα thread στο forum με τίτλο "τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα"... το έχεις διαβάσει?
Καλά, τώρα πας να βγάλεις πήδημα από μια γνωστή, ενός γνωστού που θα σε συστήσει ως "καλό παιδί" σε κοπέλα κωλόμπαρου? Καλή επιτυχία. Για καλό και για κακό, πάρε και κανένα DVD από το video club της περιοχής σου για οπτικό ερέθισμα σε περίπτωση που γυρίσεις με "άδεια χέρια".Ρωτα την γνωστη σου αμα ειναι και ειδοποιησε γιατι σιγουρα στα κολωμπαρα ειναι πιο ευκολη η δουλεια.Η γνωστη σου ειναι sriper?
Πες μου κάτι σε παρακαλώ με το χερι στην καρδιά: AΛΗΘΕΙΑ, έχεις πηδήξει έστω και ΜΙΑ φορά στη ζωη σου... ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις? Την απάντηση την γνωρίζεις και μόνος σου! Αναρωτιέσαι όμως το ΓΙΑΤΙ? Για ψάξτο!
Έχεις σκεφτει την πιθανότητα να εισαι απλά ηλίθιος? Μα κάθεσαι και φλερτάρεις με ΠΟΥΤΑΝΑ στριπτηζου επι ΔΥΟ ολόκληρα χρόνια (και δεν ντρέπεσαι που το λες κιόλας!) περιμένοντας να σου κάτσει? Α, παληκάρι μου εσύ είσαι διαμάντι περίπτωση! Καλά κάνουν και σε κάνουν πλάκα οι στριπτηζούδες. Παιδιά σαν εσένα, δεν υπάρχουν πολλά.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχα
σεμνα
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Μα έχεις διαβάσει βρε geremy τι λέει το άτομο?
arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Εχω μπατσελορ ενος φιλου την Πεμπτη .που προτεινετε να τον παω ?τι ειναι κορυφαιο αυτους τους μηνες?Λεπτομερειες κλπ παρακαλω συναδελφοι βοηθηστε!
anarchymits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ρε παιδιά λίστα με στριπτιζάδικα με βαθμολογία και λετομέρειες να μην την πατάμε μπορεί να παραθέσει κάποιος συντριπτιζας?
Επισκέπτης
εχουμε γραψει τοσες σελιδες για το καθε στριπ....κανουμε κ ενημερωσεις κλπ...Φυσικα με αρχηγο τον βασο...κ εσυ θες κ βαθμολογιες κλπ....διαβασε κ βγαλε συμπερασμα...δν ειναι πολυ διαφορετικο απ'αυτο που ζητας...ρε παιδιά λίστα με στριπτιζάδικα με βαθμολογία και λετομέρειες να μην την πατάμε μπορεί να παραθέσει κάποιος συντριπτιζας?
Υπομονή,
Έρχεται πλήρης λίστα με όλα τα στριπτιζάδικα της Αθήνας και αρκετά από όλη την Ελλάδα, με πλήρες σύστημα βαθμολογιών και κριτικών.
νομιζω ηδη υπαρχει...για 4-5 στριπ σοου...μονο που δν εχει γραψει κανενας μας σχολια...μονο κατι βαθμολογιες ειχα δει...
anarchymits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
έχεις δίκιο απλά λέω να συμμαζευτούνε κάπου όλα αυτά. δεν είναι παράλογο αυτό που λεω. γιατι με τόσα ποστ χάνεσαι και αποπροσανατολίζεσαι. σωστα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις