Νέα

Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blaoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
με το να ασχολείται εκφράζοντας βρισιές προς κάθε κατεύθυνση και από προτάσεις μηδέν, να βρίζω και εγώ ξέρω.
Οι προτάσεις είναι για τους πολιτικούς (για το ΚΚΕ καλή ώρα), όχι για τους καλλιτέχνες.
Υποθέτω οτι και ο αθυρόστομος Αριστοφάνης είναι για σένα ένα μεγάλο και υπερδιαφημισμένο τίποτα, έτσι; Πόσο μάλλον που δεν ήταν δημοκρατικός, αλλά αριστοκρατικός.

Επισκέπτης
Οι προτάσεις είναι για τους πολιτικούς (για το ΚΚΕ καλή ώρα), όχι για τους καλλιτέχνες.
Υποθέτω οτι και ο αθυρόστομος Αριστοφάνης είναι για σένα ένα μεγάλο και υπερδιαφημισμένο τίποτα, έτσι; Πόσο μάλλον που δεν ήταν δημοκρατικός, αλλά αριστοκρατικός.
γενικά σε όλα τα ζητήματα τηρείς μια στάση τελείως προβοκατόρικη και χωρίς ουσιαστικές προτάσεις.
προσπαθείς εδώ μέσα που η πλειοψηφία στην ουσία είναι απολιτική που μέχρι πριν λίγο καιρό η πολιτικές τους επιλογές καθοριζόταν από το πολιτικό ρεύμα που κατασκεύαζαν τα    ΜΜΕ και που η δική σου πολιτική ευνοείται από αυτό το ρεύμα γιατί και εσύ αποτελείς ένα εργαλείο της αστικής τάξης.
οι προτάσεις σου ένα απόλυτο μηδέν και τα ερωτηματικά σου και γενικά η δράση σου σε όλα εδώ μέσα ανούσια και ηλίθια.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τι έγινε ρε παιδιά (σκρουντζ, φέθρυ); Μαζεύτηκε όλη η παρέα McDuck ξαδέλφια, συγγενείς κτλ.?
Πλάκα κάνω  :uglystupid:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι έγινε ρε παιδιά (σκρουντζ, φέθρυ); Μαζεύτηκε όλη η παρέα McDuck ξαδέλφια, συγγενείς κτλ.?
Πλάκα κάνω  :uglystupid:
Ε δεν είμαστε και όλοι. Λείπει η Νταίζη, ο Γκαστόνε, η Γιαγιά Ντακ και οι Χιούη- Λιούη- Ντιούη.
Όσο για τον Ντόναλντ, ο συμπαθής -πλην φασίστας- Λάκης (η όπως αλλιώς τον λένε) επιμένει να με λέει έτσι, για αγνώστους σε μένα λόγους!      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
γενικά σε όλα τα ζητήματα τηρείς μια στάση τελείως προβοκατόρικη και χωρίς ουσιαστικές προτάσεις.
προσπαθείς εδώ μέσα που η πλειοψηφία στην ουσία είναι απολιτική που μέχρι πριν λίγο καιρό η πολιτικές τους επιλογές καθοριζόταν από το πολιτικό ρεύμα που κατασκεύαζαν τα    ΜΜΕ και που η δική σου πολιτική ευνοείται από αυτό το ρεύμα γιατί και εσύ αποτελείς ένα εργαλείο της αστικής τάξης.
οι προτάσεις σου ένα απόλυτο μηδέν και τα ερωτηματικά σου και γενικά η δράση σου σε όλα εδώ μέσα ανούσια και ηλίθια.
Άντε πάλι. Μα αν η δουλειά της τέχνης ήταν να έχει προτάσεις, ο Τζιμάκος θα έπρεπε -κατά τη γνώμη σου- να είναι βουλευτής του ΚΚΕ, κάτι σαν τη Λίλα Καφαντάρη ας πούμε.  :)
Και αντιπαρέρχομαι τα αγενέστατα σχόλιά σου για το άτομό μου, ιδίως όταν δεν τολμάς να απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτω (για τον Αριστοφάνη π.χ.) παρά μόνο με τη γνωστά καραμέλα "τα ξενα και ντοπια μονοπωλια που.... (η συνέχεια με έκανε ήδη να νυστάξω)

Επισκέπτης
Άντε πάλι. Μα αν η δουλειά της τέχνης ήταν να έχει προτάσεις, ο Τζιμάκος θα έπρεπε -κατά τη γνώμη σου- να είναι βουλευτής του ΚΚΕ, κάτι σαν τη Λίλα Καφαντάρη ας πούμε.  :)
Και αντιπαρέρχομαι τα αγενέστατα σχόλιά σου για το άτομό μου, ιδίως όταν δεν τολμάς να απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτω (για τον Αριστοφάνη π.χ.) παρά μόνο με τη γνωστά καραμέλα "τα ξενα και ντοπια μονοπωλια που.... (η συνέχεια με έκανε ήδη να νυστάξω)
δηλαδή ο Τζίμης τι κάνει με την τέχνη του μας υπενθυμίζει αυτά που ξέρουμε η μήπως ο αντικομουνισμός που κάνει και εσύ αποδέχεσαι αυτό το μίασμα και με δικαιώνεις όταν σε αποκαλώ Γκαιμπελίσκο και προβοκάτορα, ίσως να είσαι και εσύ μέσα σε αυτούς που συμμετείχαν στην μοιρασιά των κλεμμένων από το ΚΚΕ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δηλαδή ο Τζίμης τι κάνει με την τέχνη του μας υπενθυμίζει αυτά που ξέρουμε η μήπως ο αντικομουνισμός που κάνει και εσύ αποδέχεσαι αυτό το μίασμα και με δικαιώνεις όταν σε αποκαλώ Γκαιμπελίσκο και προβοκάτορα, ίσως να είσαι και εσύ μέσα σε αυτούς που συμμετείχαν στην μοιρασιά των κλεμμένων από το ΚΚΕ.
Νευράκια βλέπω.
Και όχι απαντήσεις.      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
"Βούλγαροι, Βούλγαροι,
χανούμισσες βαζέλες
όλο το έθνος προσκυνάει
σώβρακα και φανέλες"

"Μια ζωή παρουσιάστε
σαν εκπαιδευμένος σκύλος
εγώ δεν θα πάρω άλλο
φχαριστώ δεν είμαι φίλος"

Επισκέπτης
Νευράκια βλέπω.
Και όχι απαντήσεις.      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
της απαντήσεις της έχεις πάρει αλλά μάλλον πρέπει να σε πάμε σε κανένα σχολείο για αυτιστικά μήπως ανέβει η οριακή σου νοημοσύνη.
και παύω να ασχολούμαι με άτομα σαν εσένα που έχουν τελικά το ακαταλόγιστο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
της απαντήσεις της έχεις πάρει αλλά μάλλον πρέπει να σε πάμε σε κανένα σχολείο για αυτιστικά μήπως ανέβει η οριακή σου νοημοσύνη.
και παύω να ασχολούμαι με άτομα σαν εσένα που έχουν τελικά το ακαταλόγιστο.
Όχι και παύεις να ασχολείσαι με μένα. Με κυνηγάς καταϊδρωμένος απο θρεντ σε θρεντ.
Αλλά απο απαντήσεις, "η μούγκα στη στρούγκα".      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Όχι και παύεις να ασχολείσαι με μένα. Με κυνηγάς καταϊδρωμένος απο θρεντ σε θρεντ.
Αλλά απο απαντήσεις, "η μούγκα στη στρούγκα".      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μετά παράκληση και άλλων μελών που μου γράφουν τι κάθεσαι και ασχολείσαι με αυτό το νούμερο.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.407
Πόντοι
506
Μια χαρά είναι ο Τζίμαρος! αυτός και αν κάνει σάτυρα και όχι ο Λαζόπουλος, και ωραίος μουσικός είναι, από την σαβούρα με τα σκυλάδικα, τους ρέμους και τις ζήνες, :jerking: άσε τους ψευτοράπερ που έχουμε στην ελλάδα  :grin:

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ποιο ήταν ένα τραγούδι που έλεγε ότι θα πετάξει το σεσουάρ μέσα στην μπανιέρα στη γιορτή της μητέρας και κάτι τέτοια;
Πόσο είχα γελάσει με δαύτο!  :2funny:

Το τραγουδι λεγεται "Για τη γιορτη της μητερας" και παει ως εξης: " θα βραχυκυκλωσω το σεσουαρ, το σεσουαρ του κομμωτηριου, να παθει εγκεφαλικο επεισοδιο η μανουλα μου"

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο τζιμακος ειναι κορυφη πηγα τον ειδα και μεσα στην βδομαδα θα ξαναπαω για τα δομημενα βρωμολογα. :rockon:
ο τζιμης για να σου αρεσει πρεπει να εισαι ελευθερος απο κομπλεξ γιατι τα χωνει παντου και καπου θα σε πετυχει και σενα.αυτο ειναι η σατυρα να τα χωνεις παντου ασχετα που ανηκεις,αν ανηκεις καπου.για μενα ειναι ο πρωτος σε χιουμορ και αμεσοτητα λογου,κανει κατι το οποιο επαναλαμβανεται ουσιαστικα 20 χρονια αλλα παντα βρισκει απηχηση,διαφωνω στο θεμα της τηλεορασης,οτι πρεπει να ειχε εκπομπη.πιστευω οτι αν ειχε θα ηταν και αυτος του σωρου και καμενος απο την συχνη προβολη και γι'αυτο καλα κανει και την αποφευγει.επισης οποιος παρακολουθει τον τζιμη ξερει οτι αυτο που λεει ο τζιμης σημερα οι αλλοι το λενε μετα απο 10 χρονια :rockon: :rockon: :rockon:
τζιμακο γερα χωστα στα μουνια

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριες και κυριοι, καλημερα σας. Εχω αναφερει και στο παρελθον οτι ειμαι μεγιστος fan του Τζιμη Πανουση. Για να καταλαβετε το μεγεθος της πορωσης μου, δεν υπαρχει κομματι του, που να μη ξερω τους στιχους του απ εξω. Αποψε, ειδα την νεα του παρασταση, την οποια θα ξαναδω μερικες φορες γιατι εχω φιλους και φιλες χωρισμενους σε παρτιδες, που καθε χρονο τον βλεπουμε μαζι. Η νεα παρασταση, κατι το αναμενομενο. Κανενα νεο κομματι,μια φοβερη επαναληπτικοτητα, που ομως (οπως παντα) αξιζει να την δεις. Ο Τζιμακος για ολους αυτους που τον αγαπανε, ειναι θεσμος και θα τον βλεπουν παντα. Ναι, ειναι πια ενας καλλιτεχνης της αρπαχτης, ναι, οι τιμες του ειναι πιο ακριβες κι απο σκυλαδικο πολυτελειας, αλλα ειναι ο Τζιμακος με τον οποιο ολοι μεγαλωσαμε και αγαπησαμε. Και μονο γι αυτο τον λογο αξιζει να τον δεις. Και κλεινω, με μια εξαιρετικη ατακα που εθεσε για τα κινητα τηλεφωνα. Οσο μικραινει το μεγεθος τους , παει τσαμπα η δονηση...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
απο τοτε που οι σερβιετες βγαλαν φτερα το μουνι εγινε απιαστο ονειρο :2funny:

Stories