Επισκέπτης
με το να ασχολείται εκφράζοντας βρισιές προς κάθε κατεύθυνση και από προτάσεις μηδέν, να βρίζω και εγώ ξέρω.Ποιες πράξεις του αγαπητέ;
με το να ασχολείται εκφράζοντας βρισιές προς κάθε κατεύθυνση και από προτάσεις μηδέν, να βρίζω και εγώ ξέρω.Ποιες πράξεις του αγαπητέ;
Οι προτάσεις είναι για τους πολιτικούς (για το ΚΚΕ καλή ώρα), όχι για τους καλλιτέχνες.με το να ασχολείται εκφράζοντας βρισιές προς κάθε κατεύθυνση και από προτάσεις μηδέν, να βρίζω και εγώ ξέρω.
γενικά σε όλα τα ζητήματα τηρείς μια στάση τελείως προβοκατόρικη και χωρίς ουσιαστικές προτάσεις.Οι προτάσεις είναι για τους πολιτικούς (για το ΚΚΕ καλή ώρα), όχι για τους καλλιτέχνες.
Υποθέτω οτι και ο αθυρόστομος Αριστοφάνης είναι για σένα ένα μεγάλο και υπερδιαφημισμένο τίποτα, έτσι; Πόσο μάλλον που δεν ήταν δημοκρατικός, αλλά αριστοκρατικός.
Ε δεν είμαστε και όλοι. Λείπει η Νταίζη, ο Γκαστόνε, η Γιαγιά Ντακ και οι Χιούη- Λιούη- Ντιούη.Τι έγινε ρε παιδιά (σκρουντζ, φέθρυ); Μαζεύτηκε όλη η παρέα McDuck ξαδέλφια, συγγενείς κτλ.?
Πλάκα κάνω
Άντε πάλι. Μα αν η δουλειά της τέχνης ήταν να έχει προτάσεις, ο Τζιμάκος θα έπρεπε -κατά τη γνώμη σου- να είναι βουλευτής του ΚΚΕ, κάτι σαν τη Λίλα Καφαντάρη ας πούμε.γενικά σε όλα τα ζητήματα τηρείς μια στάση τελείως προβοκατόρικη και χωρίς ουσιαστικές προτάσεις.
προσπαθείς εδώ μέσα που η πλειοψηφία στην ουσία είναι απολιτική που μέχρι πριν λίγο καιρό η πολιτικές τους επιλογές καθοριζόταν από το πολιτικό ρεύμα που κατασκεύαζαν τα ΜΜΕ και που η δική σου πολιτική ευνοείται από αυτό το ρεύμα γιατί και εσύ αποτελείς ένα εργαλείο της αστικής τάξης.
οι προτάσεις σου ένα απόλυτο μηδέν και τα ερωτηματικά σου και γενικά η δράση σου σε όλα εδώ μέσα ανούσια και ηλίθια.
δηλαδή ο Τζίμης τι κάνει με την τέχνη του μας υπενθυμίζει αυτά που ξέρουμε η μήπως ο αντικομουνισμός που κάνει και εσύ αποδέχεσαι αυτό το μίασμα και με δικαιώνεις όταν σε αποκαλώ Γκαιμπελίσκο και προβοκάτορα, ίσως να είσαι και εσύ μέσα σε αυτούς που συμμετείχαν στην μοιρασιά των κλεμμένων από το ΚΚΕ.Άντε πάλι. Μα αν η δουλειά της τέχνης ήταν να έχει προτάσεις, ο Τζιμάκος θα έπρεπε -κατά τη γνώμη σου- να είναι βουλευτής του ΚΚΕ, κάτι σαν τη Λίλα Καφαντάρη ας πούμε.
Και αντιπαρέρχομαι τα αγενέστατα σχόλιά σου για το άτομό μου, ιδίως όταν δεν τολμάς να απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτω (για τον Αριστοφάνη π.χ.) παρά μόνο με τη γνωστά καραμέλα "τα ξενα και ντοπια μονοπωλια που.... (η συνέχεια με έκανε ήδη να νυστάξω)
Νευράκια βλέπω.δηλαδή ο Τζίμης τι κάνει με την τέχνη του μας υπενθυμίζει αυτά που ξέρουμε η μήπως ο αντικομουνισμός που κάνει και εσύ αποδέχεσαι αυτό το μίασμα και με δικαιώνεις όταν σε αποκαλώ Γκαιμπελίσκο και προβοκάτορα, ίσως να είσαι και εσύ μέσα σε αυτούς που συμμετείχαν στην μοιρασιά των κλεμμένων από το ΚΚΕ.
της απαντήσεις της έχεις πάρει αλλά μάλλον πρέπει να σε πάμε σε κανένα σχολείο για αυτιστικά μήπως ανέβει η οριακή σου νοημοσύνη.Νευράκια βλέπω.
Και όχι απαντήσεις.
Όχι και παύεις να ασχολείσαι με μένα. Με κυνηγάς καταϊδρωμένος απο θρεντ σε θρεντ.της απαντήσεις της έχεις πάρει αλλά μάλλον πρέπει να σε πάμε σε κανένα σχολείο για αυτιστικά μήπως ανέβει η οριακή σου νοημοσύνη.
και παύω να ασχολούμαι με άτομα σαν εσένα που έχουν τελικά το ακαταλόγιστο.
μετά παράκληση και άλλων μελών που μου γράφουν τι κάθεσαι και ασχολείσαι με αυτό το νούμερο.Όχι και παύεις να ασχολείσαι με μένα. Με κυνηγάς καταϊδρωμένος απο θρεντ σε θρεντ.
Αλλά απο απαντήσεις, "η μούγκα στη στρούγκα".
Σε πίστεψα τώρα, ατιμούλη ψευταράκο!μετά παράκληση και άλλων μελών που μου γράφουν τι κάθεσαι και ασχολείσαι με αυτό το νούμερο.
Ποιο ήταν ένα τραγούδι που έλεγε ότι θα πετάξει το σεσουάρ μέσα στην μπανιέρα στη γιορτή της μητέρας και κάτι τέτοια;
Πόσο είχα γελάσει με δαύτο!