Νέα

Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blaoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
15000 και 1 στραβάδια απολύομαι
33 χρόνια θητεία στραβάδια απολύομαι
όλο εμένα σηκώνει στο μάθημα η δάσκαλα
θα την σφάξω σαν κουνέλι και θα βγώ να παίξω μπαλα

Τζίμις rules
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ποιο ήταν ένα τραγούδι που έλεγε ότι θα πετάξει το σεσουάρ μέσα στην μπανιέρα στη γιορτή της μητέρας και κάτι τέτοια;
Πόσο είχα γελάσει με δαύτο!  :2funny:

Επισκέπτης
ελα μου ντε.
Ολη την βδομάδα τον διαφημίζουν τα τηλεκαημένα. Ο Λακης αυτό ο Λάκης εκείνο αστα να πάνε.
Εγω προσωπικά δεν τον βλέπω καθόλου. αρνούμαι να δω να ξεφτιλίζει ανθρώπους. Και το ωραίο είναι οτι κατηγορεί την Αννίτα Πάνια γι αυτό.
σοβαρή κυρία κατηγορεί.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Τσιμπάει όμως ο κόσμος και του κάνουν νούμερα >50% κάθε Τρίτη. Όλα είναι φαύλος κύκλος.

Aπλα βγαινει και λεει καποια αυτονοτητα πραγματα για την καταντια της Ελλαδας.

Επισκέπτης
Καλά είναι όλοι τους για το μπ****ο. :2funny:
δεν έχουμε καταλάβει ότι μας δουλεύουν χοντρά και μέσα στην όλη βαβούρα ο καιρός περνάει και το κουκούλωμα πάει σύννεφο.

όλα στο αρχείο κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός είπε τα έχει αναλάβει όλα η δικαιοσύνη, ρε μιλάμε για χοντρή πλάκα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Aν εκανε εκπομπη ο Τζιμης θα χτυπαγε 80%.
Απλα αυτος δεν ειναι ενταγμενος στο συστημα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν έχουμε καταλάβει ότι μας δουλεύουν χοντρά και μέσα στην όλη βαβούρα ο καιρός περνάει και το κουκούλωμα πάει σύννεφο.

όλα στο αρχείο κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός είπε τα έχει αναλάβει όλα η δικαιοσύνη, ρε μιλάμε για χοντρή πλάκα.

Αφού είναι ρόμπες ξεκούμπωτες. Αυτοί θέλουν όλοι μπουρλότο στη βουλή και στο μαξίμου και σε όλα τα κομματικά τους επιτελεία. Μηδενική ανοχή, όπως λέει και ο χοντρός - που κοντεύει να αδυνατίσει από τις στενοχώριες...

Επισκέπτης
Αφού είναι ρόμπες ξεκούμπωτες. Αυτοί θέλουν όλοι μπουρλότο στη βουλή και στο μαξίμου και σε όλα τα κομματικά τους επιτελεία. Μηδενική ανοχή, όπως λέει και ο χοντρός - που κοντεύει να αδυνατίσει από τις στενοχώριες...
καλά στα αρχίδια του αυτός τώρα ξεπούλησε μια ολόκληρη κρατική περιουσία την έχουν μοιραστεί τα λαμόγια και εμένα τι μου λες το αυτί μου δεν ιδρώνει, δηλαδή ο Καραμανλής μπήκε πρωθυπουργός γιατί ήθελε να φτιάξει την Ελλάδα? έχει το κεφάλαιο πατρίδα?

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Φοβερή εισαγωγή σ' αυτο το βίντεο (με εικ. απο τη παράδοση όπλων από τους μαχητές του ΕΛΑΣ)

[size=12pt]Τζίμης Πανούσης - Νεοέλληνας[/size]

[youtube=425,350]OWpStBPs2r8[/youtube]

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Aν εκανε εκπομπη ο Τζιμης θα χτυπαγε 80%.
Απλα αυτος δεν ειναι ενταγμενος στο συστημα.

Μακάρι να είχε εκπομπή.
Αλλά θα του έκαναν πόλεμο.
Δεν αρέσουν οι αλήθειες με στυγνά λόγια και καυστική διάθεση.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
όντως έτσι είναι...
κι ο Λαζόπουλος που τα λέει έτσι...
έχει ανθρώπους πίσω του... ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μακάρι να είχε εκπομπή.
Αλλά θα του έκαναν πόλεμο.
Δεν αρέσουν οι αλήθειες με στυγνά λόγια και καυστική διάθεση.
Την βαρύγδουπη φράση "δεν είναι ενταγμένος στο σύστημα" -και μόνον- σχολίασα.
Κατά τα άλλα, συμφωνώ.
Αν και ο Τζιμάκος καλό θα ήταν να προσέχει μετά το εγκεφαλικό, Η τηλεόραση απαιτεί ανθρώπους που να την αντέχουν, αλλά και που να το αντέχει η υγεία τους.
Φιλικά

Επισκέπτης
ρε συναγωνιστές ήρεμα λίγο θα τον αναδείξουμε και επαναστάτη τον Τζίμη σε λίγο, ένας υβριστής είναι και τίποτε άλλο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε συναγωνιστές ήρεμα λίγο θα τον αναδείξουμε και επαναστάτη τον Τζίμη σε λίγο, ένας υβριστής είναι και τίποτε άλλο.
Αρίωνα το λες μόνο και μόνο επειδή κατά καιρούς τα έχει χώσει και στο ΚΚΕ.
Ε δεν είναι και στο απυρόβλητο (το ΚΚΕ). Ιδίως από τη σάτιρα, που δεν καταλαβαίνει απο politically correct.
Αλίμονο αν η κοινωνία που οραματίζεσαι είναι στεγνή σαν τα λεγόμενά σου.

Επισκέπτης
Αρίωνα το λες μόνο και μόνο επειδή κατά καιρούς τα έχει χώσει και στο ΚΚΕ.
Ε δεν είναι και στο απυρόβλητο (το ΚΚΕ). Ιδίως από τη σάτιρα, που δεν καταλαβαίνει απο politically correct.
Αλίμονο αν η κοινωνία που οραματίζεσαι είναι στεγνή σαν τα λεγόμενά σου.
ας υποθέσουμε ότι τα έχωσε στο ΚΚΕ κάποτε πριν κάτι δεκαετίες και με ζωγραφισμένο σφυροδρέπανο στο καβλί του, αυτή είναι η ποιότητα του, αλλά ο καλύτερος κριτής είναι αυτός που σέβεται αυτόν που κρίνει, ο Τζιμάκος είναι απλά ένας καιροσκόπος και κερδοσκόπος που έχει αναγάγει την αλητεία σε τέχνη.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Συμφωνω...ενας παπαρας με"αποψη" ειναι κατ εμε...αλλα το τραγουδι ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ μ αρεσει πααααααααααρα πολυ κι ας μην ειναι καθολου του στυλ μου αυτη η μουσικη....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ας υποθέσουμε ότι τα έχωσε στο ΚΚΕ κάποτε πριν κάτι δεκαετίες και με ζωγραφισμένο σφυροδρέπανο στο καβλί του, αυτή είναι η ποιότητα του, αλλά ο καλύτερος κριτής είναι αυτός που σέβεται αυτόν που κρίνει, ο Τζιμάκος είναι απλά ένας καιροσκόπος και κερδοσκόπος που έχει αναγάγει την αλητεία σε τέχνη.
Τι έχεις να προσάψεις σε κάποιον ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ που έχει ζωγραφίσει ένα σφυροδρέπανο στο καβλί του;
Ερωτώ πολύ σοβαρά.
Και η άποψή μου οτι οραματίζεσαι μια πολύ βαρετή κοινωνία, ισχύει. Μη σου πω και οτι μου μυρίζει καλλιτεχνική λογοκρισία αυτό που λες, έστω και αν δεν είναι -μάλλον- η πρόθεσή σου.

Επισκέπτης
Τι έχεις να προσάψεις σε κάποιον ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ που έχει ζωγραφίσει ένα σφυροδρέπανο στο καβλί του;
Ερωτώ πολύ σοβαρά.
Και η άποψή μου οτι οραματίζεσαι μια πολύ βαρετή κοινωνία, ισχύει. Μη σου πω και οτι μου μυρίζει καλλιτεχνική λογοκρισία αυτό που λες, έστω και αν δεν είναι -μάλλον- η πρόθεσή σου.
οι πράξεις του και μόνο αυτού του ατόμου αποδεικνύουν ότι στην ουσία είναι ένα μέρος του συστήματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom