You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blaoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
δεν ανήκει στο ΚΚΕ αυτός ΄τύπος ιδεολογικά φίλε μου κάποτε ήταν στον χώρο του λεγόμενου ΚΚΕ εσ. αλλά περισσότερο ένας καιροσκόπος και κερδοσκόπος είναι.Είναι φοβερός ο τζιμάκος. Μέχρι κ το ΚΚΕ σατυρίζει που υποτίθεται ότι ανήκει ιδεολογικά.
ωραιος μουσικος???????????????????????τι θα πει ωραιος μουσικος?????ομορφος μουσικος????????Μια χαρά είναι ο Τζίμαρος! αυτός και αν κάνει σάτυρα και όχι ο Λαζόπουλος, και ωραίος μουσικός είναι, από την σαβούρα με τα σκυλάδικα, τους ρέμους και τις ζήνες, άσε τους ψευτοράπερ που έχουμε στην ελλάδα
καλος μουσικος παντως δεν ειναι γιωργη....
Σε λιγο θα γραψετε ρε παιδια οτι ειναι και μεγαλυτερος δημιουργος-τραγουδιστης απ τον Νταλαρα που φαγωθηκαν....ψυχραιμια....
Α και λιγα με τα σκυλαδικα γιατι οι καλυτρεροι μουσικοι στην Ελλαδα ειναι μακραν οι σκυλαδες....
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Α και λιγα με τα σκυλαδικα γιατι οι καλυτρεροι μουσικοι στην Ελλαδα ειναι μακραν οι σκυλαδες....
Έχεις δίκιο.Τα "τραγούδια" του Τερλέγκα (για παράδειγμα) συνοδεύονται από φοβερής έμπνευσης μουσική,όπως και οι φωνητικές ικανότητες του τραγουδιστή.Απορώ πώς δεν έχει δώσει ακόμα συναυλίες στο Μέγαρο,και στη σκάλα του Μιλάνου.
Δεν μιλαμε για "εμπνευση" μουσικης αλλα για παικτικη ικανοτητα μουσικων....Έχεις δίκιο.Τα "τραγούδια" του Τερλέγκα (για παράδειγμα) συνοδεύονται από φοβερής έμπνευσης μουσική,όπως και οι φωνητικές ικανότητες του τραγουδιστή.Απορώ πώς δεν έχει δώσει ακόμα συναυλίες στο Μέγαρο,και στη σκάλα του Μιλάνου.
Εισαι μουσικος?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο τζιμης ανηκει στον λαο του κομπλεξαρες.δεν ανήκει στο ΚΚΕ αυτός ΄τύπος ιδεολογικά φίλε μου κάποτε ήταν στον χώρο του λεγόμενου ΚΚΕ εσ. αλλά περισσότερο ένας καιροσκόπος και κερδοσκόπος είναι.
υγ.αληθεια το ηξερες αριων οτι η παπαρηγα κουβαλαει στο τσαντακι της το μουστακι του σταλιν?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δηλαδη εσυ εισαι μουσικος και γουσταρεις τα σκυλαδικα απο την παικτικη ικανοτητα των μουσικων?Δεν μιλαμε για "εμπνευση" μουσικης αλλα για παικτικη ικανοτητα μουσικων....
Εισαι μουσικος?
ο ανθρωπος εχει φωναρα,μην σε μπερδευει ο στιχος του που ειναι αντε γεια
ρε δοριτη...ειπα εγω οτι δεν εχει καλη φωνη?δηλαδη εσυ εισαι μουσικος και γουσταρεις τα σκυλαδικα απο την παικτικη ικανοτητα των μουσικων?
ο ανθρωπος εχει φωναρα,μην σε μπερδευει ο στιχος του που ειναι αντε γεια
αλλο η καλη φωνη κι αλλο καλος μουσικος...
δηλαδη οποιοςεχει καλη φωνη ειναι και καλος μουσικος η το αναποδο?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχεις δικιο οτι δεν συμβαδιζουν αλλα νομιζω οτι και την μουσικη την γραφει αυτος και εμενα προσωπικα μου αρεσει,απλα ειναι στυλ ροκ η μουσικη του και γι'αυτο ισως δεν σ'αρεσειρε δοριτη...ειπα εγω οτι δεν εχει καλη φωνη?
αλλο η καλη φωνη κι αλλο καλος μουσικος...
δηλαδη οποιοςεχει καλη φωνη ειναι και καλος μουσικος η το αναποδο?
τι εννοουσες δηλ. δεν ειναι καλος μουσικος?
μ αρεσει και η ροκ φιλε....εννοειται...ειμαι φαν του σκυλαδικου αλλα υπαρχουν ροκ κομματια που ειναι για σεμηναριο...οπως ειπα πριν κανα δυο σελιδες το κομματι "ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ" ειναι γαμω τα κομματια...απο μουσικη σκιζει και μ αρεσει πολυ...Ο στοιχος επισης μ αρεσει γιατι συνδιαζει αψογα πολλες καταστασεις...εχεις δικιο οτι δεν συμβαδιζουν αλλα νομιζω οτι και την μουσικη την γραφει αυτος και εμενα προσωπικα μου αρεσει,απλα ειναι στυλ ροκ η μουσικη του και γι'αυτο ισως δεν σ'αρεσει
τι εννοουσες δηλ. δεν ειναι καλος μουσικος?
πχ ο Νικολοπουλος εχει γραψει τρομερες μουσικες και στοιχους αλλα αν τον ακουσεις να τραγουδαει θα σου πεσουν τα μαλλια....
Μια χαρά είναι ο Τζίμαρος! αυτός και αν κάνει σάτυρα και όχι ο Λαζόπουλος, και ωραίος μουσικός είναι, από την σαβούρα με τα σκυλάδικα, τους ρέμους και τις ζήνες, άσε τους ψευτοράπερ που έχουμε στην ελλάδα
μα γιατί το λες αυτό;; έχουμε σαβούρα και ψευτοράπερς;;.....
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
με το να ασχολείται εκφράζοντας βρισιές προς κάθε κατεύθυνση και από προτάσεις μηδέν, να βρίζω και εγώ ξέρω.
Ποιες είναι οι προτάσεις της αριστεράς δηλαδή;Να φύγει η χώρα από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε;Κι εγώ κάνω πρόταση,από αύριο να αρχίσουν να κυκλοφορούν γυμνές οι γκόμενες στο δρόμο.Εκ του ασφαλούς-αφού δε θα γίνει ποτέ-όλοι κάνουν προτάσεις.Πώς όμως θα υλοποιηθούν δεν είπαν ποτέ.Ζητάνε λεφτά για το ένα,για το άλλο,αλλά που θα βρεθούν οι πόροι δεν είπαν.Να φορολογηθούν οι πλούσιοι.Μάλιστα,να φορολογηθούν.Να φορολογηθούν όμως και οι οικοδόμοι που έγιναν εργολάβοι,και έχουν αλβανούς.Να φορολογηθούν και οι αριστεροί επιχειρηματίες που δεν κόβουν αποδείξεις επειδή πάνε στο σύστημα και τα τρώνε Τέτοιες προτάσεις όλοι έχουμε.Από τρόπους υλοποίησης πάσχουμε...
Μου αρέσει ο Πανούσης,αν και κάνει μαλακίες.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αστο τοτε γιατι θα καραφλιασω τελειως που στηριζεις ομως οτι δεν ειναι καλος μουσικος?μ αρεσει και η ροκ φιλε....εννοειται...ειμαι φαν του σκυλαδικου αλλα υπαρχουν ροκ κομματια που ειναι για σεμηναριο...οπως ειπα πριν κανα δυο σελιδες το κομματι "ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ" ειναι γαμω τα κομματια...απο μουσικη σκιζει και μ αρεσει πολυ...Ο στοιχος επισης μ αρεσει γιατι συνδιαζει αψογα πολλες καταστασεις...
πχ ο Νικολοπουλος εχει γραψει τρομερες μουσικες και στοιχους αλλα αν τον ακουσεις να τραγουδαει θα σου πεσουν τα μαλλια....
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Δεν μιλαμε για "εμπνευση" μουσικης αλλα για παικτικη ικανοτητα μουσικων....
Εισαι μουσικος?
Δεν ασχολούμαι επαγγελματικά,αλλά πήγαινα 5 χρόνια σε ωδείο drums.Οι μουσικοί που έχει συνεργαστεί ο Πανούσης είναι καλοί.Εντάξει δε θα δεις και τον Billy Cobham,ούτε τον lombardo ούτε τον Tony Iomi,αλλά τα τραγουδάκια αυτά δε χρειάζονται μεγάλες ικανότητες.2-3 ακόρντα είναι αρκετα!
ο πανουσης εννοεις?αστο τοτε γιατι θα καραφλιασω τελειως που στηριζεις ομως οτι δεν ειναι καλος μουσικος?
ενταξει ρε μαν δεν ειναι και καμια μουσικαρα...απ αυτα που γραφει εχω αυτη την γνωμη...πχ αν πεις τον πανουση καλο μουσικο,τι τιτλο θα βαλεις στoυς κατσιμηχαιους η τον παπακωνσταντινου....
enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
ο πανουσης εννοεις?
ενταξει ρε μαν δεν ειναι και καμια μουσικαρα...απ αυτα που γραφει εχω αυτη την γνωμη...πχ αν πεις τον πανουση καλο μουσικο,τι τιτλο θα βαλεις στoυς κατσιμηχαιους η τον παπακωνσταντινου....
Οι Αφοί Κατσιμήχα δηλαδή είναι καλοί μουσικοί;Γράφουν καλά τραγούδια;Εντάξει ο Παπακωνσταντίνου είναι σε άλλο επίπεδο...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ενταξει τωρα κανουμε υποκειμενικη κουβεντα και δεν θελω ουτε μπορω να κρινω καποιον ως μουσικο.εγω δινω βαση να μ'αρεσει αυτο που ακουω.παντως οσον αφορα τον παπακωνσταντινου μου αρεσε,μεχρι που αρχισε να τραγουδαει μαλακιες και απο τοτε δεν μπορω να τον ακουσω ουτε δευτερολεπτο,παλια που ελεγε κομματαρες ημουν φαν μετα το εριξε στιςο πανουσης εννοεις?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εσυ εχεις την γνωμη οτι δεν ειναι καλοι μουσικοι οι κατσιμηχαιοι κι οτι δεν γραφανε καλα κομματια?σορυ αλλα διαφωνω 100%...κατ εμε δεν υπηρξαν καλυτεροι εντεχνοι στην Ελλαδα....Οι Αφοί Κατσιμήχα δηλαδή είναι καλοί μουσικοί;Γράφουν καλά τραγούδια;Εντάξει ο Παπακωνσταντίνου είναι σε άλλο επίπεδο...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις