Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 11.440
Δυστυχώς απέχω καιρό από τη συγκεκριμένη περιοχή … αλλά παραμένει στην καρδιά μουKathrin, αντι για σποτακι... Λες να αναψουμε παρεα τον Φαρο?... Εχει κ ανετη αμμουδια....
Δυστυχώς απέχω καιρό από τη συγκεκριμένη περιοχή … αλλά παραμένει στην καρδιά μουKathrin, αντι για σποτακι... Λες να αναψουμε παρεα τον Φαρο?... Εχει κ ανετη αμμουδια....
Κατι πρέπει να κανεις ετσι σαν αλλη Φουρειρα... Για την αναβίωση της ανάμνησης βασικα...Δυστυχώς απέχω καιρό από τη συγκεκριμένη περιοχή … αλλά παραμένει στην καρδιά μου
Για πες.. διοτι οι ξενοδόχοι ποιούν τη νύσσαν..Μην το κοροϊδεύεις, από Αρκίτσα, περνάς Αιδηψό. Εκεί γίνεται πολύ χοντρό παιχνίδι.![]()
Και χαλβά Φαρσάλων....Εκτός απο λουκουμάδες εχει τιποτα εδω;;;;;
Πλάκα έκανα φίλε με την Αιδηψό. Εκτός και αν είσαι ομοϊδεάτης του @argyrotoxos, δεν είναι μέρος για σεξοτουρισμό..Για πες.. διοτι οι ξενοδόχοι ποιούν τη νύσσαν..
Κιόμως καποτε ειχε πολύ πράγμα....Γαμάγαμε φουλ......Και χαλβά Φαρσάλων....
Όλο το Καρπενήσι και η βλαχολαμία πάνε εκεί....
Άκαπνο σε βλέπω...
![]()
Πως κ ξέρεις μαγαζιά από την περιοχή μας αν επιτρέπεται;Υπέροχα κοκτέιλ στο λαρούμ. Θα πιεις ένα στην υγειά μου ;
Κάποτε...Κιόμως καποτε ειχε πολύ πράγμα....Γαμάγαμε φουλ......
Α, κυκλοφορούν μερικές Ρωσίδες τριαντάρες, και φαντάζομαι ξέρεις τί γίνεται στα spa (κάποιων) ξενοδοχείων. Και η Αιδηψός είναι γεμάτη spa & massage.Πλάκα έκανα φίλε με την Αιδηψό. Εκτός και αν είσαι ομοϊδεάτης του @argyrotoxos, δεν είναι μέρος για σεξοτουρισμό..
Αλήθεια, ρώτησες τον ξενοδόχο πού παίζουν πουτανάκια στην περιοχή;;
Γαλακτομπούρεκο?Εκτός απο λουκουμάδες εχει τιποτα εδω;;;;;
Τα τελευταία χρόνια έχει πολύ κόσμο.παρεπιπτόντως , έχει μείνει κάποιος έστω και λίγο Καμένα Βούρλα να πει γνώμη ? ήταν παλιό θέρετρο διακοπών αλλά ερήμωσε...Τελικά δεν αξίζει καθόλου? θάλασσα πετραδάκι και όχι άμμος απ ότι λενε...Αξίζει κάτι εκει άλλο? χμ...![]()
Για ανθρώπους η για καβούρια;Και Λιχαδονήσια , έχει κρυφά σποτάκια
δεν αξίζει καθόλου για εναλλακτική ? απο φαγητό ξενοδοχεια κλπ ? έχει ιαματικά λουτρά εκει ή κάποτε ?Τα τελευταία χρόνια έχει πολύ κόσμο.
Αλλά οικογένειες φουλ και πολυ κόσμο από γύρω περιοχές.
Βλαχοκατάσταση φουλ.
Εναλλακτική?Άμα είσαι γκρανάκιας έχει πολύ ψωμί.δεν αξίζει καθόλου για εναλλακτική ? απο φαγητό ξενοδοχεια κλπ ? έχει ιαματικά λουτρά εκει ή κάποτε ?
Παρακαλώώώώ
Οικογενειακα;; Για πηγαινε μια βολτα στο ασπρονερι μετα τις 3-4 το μεσημερι να δεις.. για βγες το βραδυ στο μυθο, κατανο κτλ να δεις.. Χανεις την μπαλα!!!Θα σε κυνηγάει ο παππούς μου με την καραμπίνα
….
Πέρα από την πλάκα , τα καμμένα είναι για οικογενειακές διακοπές! Ειδικά για δημόσια εμφάνιση , πολύ αμφιβάλλω αν θα βρεις κάτι.
Bloom ήμουν προχτες ;)Οικογενειακα;; Για πηγαινε μια βολτα στο ασπρονερι μετα τις 3-4 το μεσημερι να δεις.. για βγες το βραδυ στο μυθο, κατανο κτλ να δεις.. Χανεις την μπαλα!!!
...και τρελο ματι στο beluga!Υπέροχα κοκτέιλ στο λαρούμ. Θα πιεις ένα στην υγειά μου ;
Και υπέροχες γαρίδες σαγανάκι στη Στιλβή...και τρελο ματι στο beluga!![]()