Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 9.187
Δυστυχώς απέχω καιρό από τη συγκεκριμένη περιοχή … αλλά παραμένει στην καρδιά μουKathrin, αντι για σποτακι... Λες να αναψουμε παρεα τον Φαρο?... Εχει κ ανετη αμμουδια....
Δυστυχώς απέχω καιρό από τη συγκεκριμένη περιοχή … αλλά παραμένει στην καρδιά μουKathrin, αντι για σποτακι... Λες να αναψουμε παρεα τον Φαρο?... Εχει κ ανετη αμμουδια....
Κατι πρέπει να κανεις ετσι σαν αλλη Φουρειρα... Για την αναβίωση της ανάμνησης βασικα...Δυστυχώς απέχω καιρό από τη συγκεκριμένη περιοχή … αλλά παραμένει στην καρδιά μου
Για πες.. διοτι οι ξενοδόχοι ποιούν τη νύσσαν..Μην το κοροϊδεύεις, από Αρκίτσα, περνάς Αιδηψό. Εκεί γίνεται πολύ χοντρό παιχνίδι.
Και χαλβά Φαρσάλων....Εκτός απο λουκουμάδες εχει τιποτα εδω;;;;;
Πλάκα έκανα φίλε με την Αιδηψό. Εκτός και αν είσαι ομοϊδεάτης του @argyrotoxos, δεν είναι μέρος για σεξοτουρισμό..Για πες.. διοτι οι ξενοδόχοι ποιούν τη νύσσαν..
Κιόμως καποτε ειχε πολύ πράγμα....Γαμάγαμε φουλ......Και χαλβά Φαρσάλων....
Όλο το Καρπενήσι και η βλαχολαμία πάνε εκεί....
Άκαπνο σε βλέπω...
Πως κ ξέρεις μαγαζιά από την περιοχή μας αν επιτρέπεται;Υπέροχα κοκτέιλ στο λαρούμ. Θα πιεις ένα στην υγειά μου ;
Κάποτε...Κιόμως καποτε ειχε πολύ πράγμα....Γαμάγαμε φουλ......
Α, κυκλοφορούν μερικές Ρωσίδες τριαντάρες, και φαντάζομαι ξέρεις τί γίνεται στα spa (κάποιων) ξενοδοχείων. Και η Αιδηψός είναι γεμάτη spa & massage.Πλάκα έκανα φίλε με την Αιδηψό. Εκτός και αν είσαι ομοϊδεάτης του @argyrotoxos, δεν είναι μέρος για σεξοτουρισμό..
Αλήθεια, ρώτησες τον ξενοδόχο πού παίζουν πουτανάκια στην περιοχή;;
Γαλακτομπούρεκο?Εκτός απο λουκουμάδες εχει τιποτα εδω;;;;;
Τα τελευταία χρόνια έχει πολύ κόσμο.παρεπιπτόντως , έχει μείνει κάποιος έστω και λίγο Καμένα Βούρλα να πει γνώμη ? ήταν παλιό θέρετρο διακοπών αλλά ερήμωσε...Τελικά δεν αξίζει καθόλου? θάλασσα πετραδάκι και όχι άμμος απ ότι λενε...Αξίζει κάτι εκει άλλο? χμ...
Για ανθρώπους η για καβούρια;Και Λιχαδονήσια , έχει κρυφά σποτάκια
δεν αξίζει καθόλου για εναλλακτική ? απο φαγητό ξενοδοχεια κλπ ? έχει ιαματικά λουτρά εκει ή κάποτε ?Τα τελευταία χρόνια έχει πολύ κόσμο.
Αλλά οικογένειες φουλ και πολυ κόσμο από γύρω περιοχές.
Βλαχοκατάσταση φουλ.
Εναλλακτική?Άμα είσαι γκρανάκιας έχει πολύ ψωμί.δεν αξίζει καθόλου για εναλλακτική ? απο φαγητό ξενοδοχεια κλπ ? έχει ιαματικά λουτρά εκει ή κάποτε ?
Παρακαλώώώώ
Οικογενειακα;; Για πηγαινε μια βολτα στο ασπρονερι μετα τις 3-4 το μεσημερι να δεις.. για βγες το βραδυ στο μυθο, κατανο κτλ να δεις.. Χανεις την μπαλα!!!Θα σε κυνηγάει ο παππούς μου με την καραμπίνα
….
Πέρα από την πλάκα , τα καμμένα είναι για οικογενειακές διακοπές! Ειδικά για δημόσια εμφάνιση , πολύ αμφιβάλλω αν θα βρεις κάτι.
Bloom ήμουν προχτες ;)Οικογενειακα;; Για πηγαινε μια βολτα στο ασπρονερι μετα τις 3-4 το μεσημερι να δεις.. για βγες το βραδυ στο μυθο, κατανο κτλ να δεις.. Χανεις την μπαλα!!!
...και τρελο ματι στο beluga!Υπέροχα κοκτέιλ στο λαρούμ. Θα πιεις ένα στην υγειά μου ;
Και υπέροχες γαρίδες σαγανάκι στη Στιλβή...και τρελο ματι στο beluga!