Κύριοι, νεκρανασταίνω τούτο το θρεντάκι, προκειμένου να προβώ σε μια παρατήρηση.
Προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη για όσα πω εγώ ο νέωπας στους σεβασμίους (αν μη τι άλλο, λόγω παλαιότητος) συμφορουμίτες.
Αλλά... διάβασα όλο το θρεντ και αδυνατώ να κατανοήσω το σκεπτικό του όλου καυγά.
Από τη μια δηλώνετε (και ορθά, αν κρίνω από τις μαρτυρίες ευαρίθμων τε και αξιοπίστων ξενοσπουδαγμένων φίλων μου) ότι οι Ελληνίδες είναι στραβές, ξυνές κλπ κλπ σε σχέση με τις Κεντρο-Βορειοευρωπαίες.
Επίσης δηλώνετε (και ορθά, αν κρίνω από τα προσωπικά μου βιώματα) ότι τας γυναίκας πρέπει να τας φτύνωμεν, καθότι το τραβάει ο οργανισμός των (γραμματόσημα, σάκοι του μποξ και τα τοιαύτα).
Και μετά, πάτε και μου γκρεμίζετε το εποικοδόμημα, ασχολούμενοι μετά μανίας και μένους με μια δεσποινίδα, η οποία, ακόμα κι αν for argument's sake δεχτούμε ότι είναι καλλονή, ερωτική και καλοπιτσιλισμένη, δεν παύει να βρίσκεται κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και η οποία δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν αναζητεί επιβήτορα από εδώ!!!
Μα, τότε, τι στην οργή ασχολείστε?
Αφού δεν θα γαμεύσετε!
Δυο-τρία θρεντ παραπέρα, οι συναγωνιστές σας προσφέρουν απλόχερα λεπτομερή ενημέρωση για πρόθυμα και ζουμερότατα μουνέττα για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια, για προλεταρίους τε και μεγαλοαστούς. Από 20 μέχρι 3000 ευρώ! Και άμεσα διαθέσιμα για τον πήδο που άπαντες υποτίθεται ότι ενδιαφερόμεθα (και μπράβο μας και μαγκιά μας κι αλί σε όσους-ες δηλώνουν "υπεράνω").
Διάβολε, ακόμα κι εγώ ο αμύητος που μόνο με καμιά δεκαριά CG έχω πάει, διαβάζοντας το σάιτ, έχω αρχίσει να μπαίνω στον πειρασμό να ασχοληθώ διεξοδικότερα με τον πληρωμένο έρωτα σε όλες του τις εκδοχές.
Κι εσείς, οι παλαίουρες, εσείς που θα έπρεπε να είστε τα πρότυπα και οι ινστρούχτορές μου (ασχέτως του ότι κάποιοι από σας είστε ηλικιακώς μικρότεροί μου), κάθεστε και αφιερώνετε τον πολύτιμο χρόνο σας σε μία δεσποινίδα την οποία αποκλείεται να κουτουπώσετε;
Αν είναι δυνατόν! Μου γκρεμίζετε τα πρότυπα!
Διάβολε, ακόμη κι αν η δεσποινίς Μουνίτσα ήταν Ο Υπερσεξουαλικός Μεγαμούναρος, και πάλι θα ήτο περιττή η ενασχόλησις, δεδομένου του ότι αποκλείεται (έστω και για αυστηρώς γεωγραφικούς λόγους) η εμβάπτισις της ράβδου σας εις τα ενδότερά της.
Σκεφτείτε ότι η ταπεινότης μου, παρόλο που αναγνωρίζει και τινά δίκια στα λεγόμενα της εν λόγω δεσποινίδος (ως προς το θέμα του νεοελληνικού "μου κάθισε, άρα είναι πουτάνα"), ουδόλως ενδιαφέρεται να της τα αναγνωρίσει, καθώς βαριέται ν' ανοίξει διάλογο, χωρίς την προσδοκία απτού αποτελέσματος (και δεν πάει να είναι το καλύτερο κορίτσι με τη σούπερ γαμάουα προσωπικότητα).
Κύριοι... από πίτα που δεν τρως... τι σε νοιάζει κι αν καεί;
Ακόμη κι αν η δεσποινίς Μουνίτσα ήτο συμπλεγματική, απιτσίλιστος και τερατούλα, τι μας νοιάζει εμάς; Ιεραπόστολοι είμαστε και θέλουμε να της δείξουμε τον καλό τον δρόμο;
Στο κάτω κάτω, ο καθείς και η καθεμία με τις επιλογές του. Και με τις συνέπειες των επιλογών του/της.
Τη στιγμή που τόσα αλλοδαπά "άτακτα πορνίδια" με τεράστια γκάμα εις τας ταρίφας των, τεράστια προθυμία και εξαίρετη εμφάνιση κατακλύζουν τη γλυκιά μας πατρίδα, προς τι η ενασχόλησις με μία Ελληνίδα του εξωτερικού, ήτις αποκλείει το πιτσίλισμα;
Και μάλιστα ύστερα από τόσες μεγαλόστομες διακηρύξεις ότι δεν ασχολούμεθα με Ελληνίδες και ζήτω οι ξένες και θέλουμε να γαμήσουμε και τα τοιαύτα;
Βρε, μπας και τα ψιλοθέλει ο ποπουδάκος τινών εξ' ημών τα φτυσίματα;
Βρε, μπας και είμεθα κρυπτοηθικισταί και αμετανόητοι αναζητηταί της "καλής κοπέλας";
Βρε, μπας κι έχομεν ξεμείνει στο παλαιό τηλεοπτικό σλόγκαν "ο επιμένων ελληνικά";
Επιτέλους, ας δείξωμεν συνέπειαν λόγων και έργων! Ας κρατήσωμεν χαρακτήρα!
Εάν κηρύττομεν την περιφρόνησιν, δέον όπως εφαρμόσωμεν τα κηρύγματα ΕΡΓΩ, λόγω και διανοία!
Εμπρός λοιπόν, οι ενδοξότατοι παλαίουρες!
Ακολουθήστε το φωτεινό παράδειγμα ετέρων συναγωνιστών σας και ασχοληθείτε με το ευγενές σπορ του πιτσιλίσματος προσιτών αλλοδαπών, αντί να καυγαδίζετε διαδικτυακώς με απρόσιτες Ελληνίδες!
ʼντε να μπορώ κι εγώ να σας καμαρώνω ως πρότυπά μου και να σας ακολουθήσω (έστω και στα 31 μου) στις αμαρτωλές πεζοδρομιακές ατραπούς του πληρωμένου έρωτα!
(Ειλικρινά με κάθε φιλική διάθεση και με τον δέοντα σεβασμό, όστις αρμόζει εις έν νεούδιον.)