You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλοριφερ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ετσι, αυτο ειναι το σωστο σαητ για να ρωτησεις για μερεμετια.
να ρωτησω και εγω για να αλλαξεις κινητηρα στο αμαξι τι χρειαζεται απο γραφειοκρατικα και επιπλεον κοστη περαν του κινητηρα για να κυκλοφορει κανονικα και νομιμα αμαξι που παρεδωσε πινακιδες πριν δεκαετιες ή εχει πινακιδες αντικας?
να ρωτησω και εγω για να αλλαξεις κινητηρα στο αμαξι τι χρειαζεται απο γραφειοκρατικα και επιπλεον κοστη περαν του κινητηρα για να κυκλοφορει κανονικα και νομιμα αμαξι που παρεδωσε πινακιδες πριν δεκαετιες ή εχει πινακιδες αντικας?
mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Τύπε δεν έχει υπάρξει νέα οικοδομή στην Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια. Η δική σου πρέπει να είναι η μοναδική. Μην καρφώνεσαι έτσι εδω μέσα, θα μάθουν όλοι ότι είσαι μπουρδελιάρης....Για την εκατασταση σωληνωσεων σε 100 τμ περιπου σε νεα οικοδομη τι να υπολογιζω σε κοστος εγκαταστασης καλοριφερ?
να γινει η εγκατασταση θελω για να στρωσω πλακαι μετα
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
η εγκατασταση σωληνώσεων δεν κοστιζει πολλα ρε τυπε ο λέβητας με τον καυστηρα κοστιζουν και τα σωματα.το πιο φθηνο κοστος εχουν οι σωληνώσεις απλα για να τραβηξει το δικτυο ο υδραυλικος θα του παρει κανα 2μερο αρα θα πληρωσεις εργασια υδραυλικου συν το κοστος των σωληνων με γωνιες ταφ και συγκολληση.Για την εκατασταση σωληνωσεων σε 100 τμ περιπου σε νεα οικοδομη τι να υπολογιζω σε κοστος εγκαταστασης καλοριφερ?
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Για την εκατασταση σωληνωσεων σε 100 τμ περιπου σε νεα οικοδομη τι να υπολογιζω σε κοστος εγκαταστασης καλοριφερ?
1500 euro τουλαχιστον
τυπε ολα σχετικα ειναι...εξαρταται απο την δυσκολια που θα συναντησει ο μαστορας... πρεπει να σκαψει? πρεπει να τρυπησει 1 τοιχο? 4 τοιχους? θα στρωσει απλα τους σωληνες και θα φυγει? θα σκαψει με κομπρεσερ? Τι σωληνα θελεις? την πλαστικη-αλουμινιου?τουμποραμα?θερμοκολητη?χαλκο? θα βαλεις συλλεκτη και θα ξεκινανε να φυγουν στα σωματα? θα φυγουν οι σωληνες κατευθειαν στα σωματα??Για την εκατασταση σωληνωσεων σε 100 τμ περιπου σε νεα οικοδομη τι να υπολογιζω σε κοστος εγκαταστασης καλοριφερ?
Δεν ειναι απλα τα πραγματα...
dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
Αναλόγως τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις φίλε μου. Το 1500€ μόνο αν είναι με σωλήνες χαλκού αλλά και αυτό λίγο τραβηγμένο. Εγώ θα σου έβαζα μάξιμουμ 1000€ και πάλι βέβαια αναλόγως τι ζητάει ο μηχανολόγος στην μελέτη του. Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορια πμ να σο λύσω όλες τις αποριεςΓια την εκατασταση σωληνωσεων σε 100 τμ περιπου σε νεα οικοδομη τι να υπολογιζω σε κοστος εγκαταστασης καλοριφερ?
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
είναι πολλα τυπε μονο για σωληνώσεις.1500 euro τουλαχιστον
15 ευρω κανει περιπου το 3μετρο η χαλκοσωληνα.
εγω ειχα πληρωσει 250 ευρω για χαλκωσωληνα σε σπιτι 80 τετραγωνικών αλλα ο υδραυλικος μου εβαλε στο κοστος του και την συναρμολογηση του λεβητα.
εγω υπολογιζω γυρω στα 600-700 μονο για το δικτυο.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Αν ειναι το πατωμα ετοιμο, δηλαδη δεν θα χρειαστει σκαψιματα, το κοστος για τουμποραμα μεσα σε σπυραλ ή πολυστρωματικη μονωμενη, μαζι με πινακα και συλεκτη, παιζει 80-100€ ανα σωμα. 1 μερα δουλεια για 2 ατομα. Χαλκο με ενωσεις δεν βαζεις στο πατωμα, μονο επενδυμενο μονοκοματο, αλλα ακριβη λυση σε σχεση με τις αλλες 2.
Διαγραμμένο μέλος 181264
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.730
- Πόντοι
- 1.011
Για την εκατασταση σωληνωσεων σε 100 τμ περιπου σε νεα οικοδομη τι να υπολογιζω σε κοστος εγκαταστασης καλοριφερ?
Το γεγονός ότι κάνεις ΑΥΤΗ την ερώτηση σε ΑΥΤΟ το site, πραγματικά με ξεπερνάει...
Είναι από τα ανεξήγητα.
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
γιατι τυπε;το σαιτ ειναι απεριοριστης θεματολογιας.Το γεγονός ότι κάνεις ΑΥΤΗ την ερώτηση σε ΑΥΤΟ το site, πραγματικά με ξεπερνάει...
Είναι από τα ανεξήγητα.
Διαγραμμένο μέλος 181264
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.730
- Πόντοι
- 1.011
Πράγματι, αλλά απλώς είναι λίγο κουφό...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
για την δικη μου ερωτηση που θελω να αγορασω παλιο φτηνο αμαξι και να του βαλω καινουριο σχετικα κηνητηρα, να μην χρειαζεται να πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου για να εκτελωνισω ή να κυκλοφορισω που ειχε απο την μανα του 3-5 χιλιαδες κυβικα θα απαντησει κανεις χριστιανος?
Συνημμένα
γινεται αυτο .για την δικη μου ερωτηση που θελω να αγορασω παλιο φτηνο αμαξι και να του βαλω καινουριο σχετικα κηνητηρα, να μην χρειαζεται να πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου για να εκτελωνισω ή να κυκλοφορισω που ειχε απο την μανα του 3-5 χιλιαδες κυβικα θα απαντησει κανεις χριστιανος?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις