Νέα

Καλοριφερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Για την εκατασταση σωληνωσεων σε 100 τμ περιπου σε νεα οικοδομη τι να υπολογιζω σε κοστος εγκαταστασης καλοριφερ?
να γινει η εγκατασταση θελω για να στρωσω πλακαι μετα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ετσι, αυτο ειναι το σωστο σαητ για να ρωτησεις για μερεμετια.

να ρωτησω και εγω για να αλλαξεις κινητηρα στο αμαξι τι χρειαζεται απο γραφειοκρατικα και επιπλεον κοστη περαν του κινητηρα για να κυκλοφορει κανονικα και νομιμα αμαξι που παρεδωσε πινακιδες πριν δεκαετιες ή εχει πινακιδες αντικας?

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Για την εκατασταση σωληνωσεων σε 100 τμ περιπου σε νεα οικοδομη τι να υπολογιζω σε κοστος εγκαταστασης καλοριφερ?
Τύπε δεν έχει υπάρξει νέα οικοδομή στην Ελλάδα εδώ και 10 χρόνια. Η δική σου πρέπει να είναι η μοναδική. Μην καρφώνεσαι έτσι εδω μέσα, θα μάθουν όλοι ότι είσαι μπουρδελιάρης....

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
η εγκατασταση σωληνώσεων δεν κοστιζει πολλα ρε τυπε ο λέβητας με τον καυστηρα κοστιζουν και τα σωματα.το πιο φθηνο κοστος εχουν οι σωληνώσεις απλα για να τραβηξει το δικτυο ο υδραυλικος θα του παρει κανα 2μερο αρα θα πληρωσεις εργασια υδραυλικου συν το κοστος των σωληνων με γωνιες ταφ και συγκολληση.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216

1500 euro τουλαχιστον

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
τυπε ολα σχετικα ειναι...εξαρταται απο την δυσκολια που θα συναντησει ο μαστορας... πρεπει να σκαψει? πρεπει να τρυπησει 1 τοιχο? 4 τοιχους? θα στρωσει απλα τους σωληνες και θα φυγει? θα σκαψει με κομπρεσερ? Τι σωληνα θελεις? την πλαστικη-αλουμινιου?τουμποραμα?θερμοκολητη?χαλκο? θα βαλεις συλλεκτη και θα ξεκινανε να φυγουν στα σωματα? θα φυγουν οι σωληνες κατευθειαν στα σωματα??

Δεν ειναι απλα τα πραγματα...

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Αναλόγως τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις φίλε μου. Το 1500€ μόνο αν είναι με σωλήνες χαλκού αλλά και αυτό λίγο τραβηγμένο. Εγώ θα σου έβαζα  μάξιμουμ 1000€ και πάλι βέβαια αναλόγως τι ζητάει ο μηχανολόγος στην μελέτη του. Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορια  πμ να σο λύσω όλες τις αποριες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
1500 euro τουλαχιστον
είναι πολλα τυπε μονο για σωληνώσεις.
15 ευρω κανει περιπου το 3μετρο η χαλκοσωληνα.
εγω ειχα πληρωσει 250 ευρω για χαλκωσωληνα σε σπιτι 80 τετραγωνικών αλλα ο υδραυλικος μου εβαλε στο κοστος του και την συναρμολογηση του λεβητα.
εγω υπολογιζω γυρω στα 600-700 μονο για το δικτυο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αν ειναι το πατωμα ετοιμο, δηλαδη δεν θα χρειαστει σκαψιματα, το κοστος για τουμποραμα μεσα σε σπυραλ ή πολυστρωματικη μονωμενη, μαζι με πινακα και συλεκτη, παιζει 80-100€ ανα σωμα. 1 μερα δουλεια για 2 ατομα. Χαλκο με ενωσεις δεν βαζεις στο πατωμα, μονο επενδυμενο μονοκοματο, αλλα ακριβη λυση σε σχεση με τις αλλες 2.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011

Το γεγονός ότι κάνεις ΑΥΤΗ την ερώτηση σε ΑΥΤΟ το site, πραγματικά με ξεπερνάει...
Είναι από τα ανεξήγητα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για την δικη μου ερωτηση που θελω να αγορασω παλιο φτηνο αμαξι και να του βαλω καινουριο σχετικα κηνητηρα, να μην χρειαζεται να πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου για να εκτελωνισω ή να κυκλοφορισω που ειχε απο την μανα του 3-5 χιλιαδες κυβικα θα απαντησει κανεις χριστιανος?

Συνημμένα

• κιττ.jpeg
    κιττ.jpeg
    752,9 KB · Εμφανίσεις: 18

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
για την δικη μου ερωτηση που θελω να αγορασω παλιο φτηνο αμαξι και να του βαλω καινουριο σχετικα κηνητηρα, να μην χρειαζεται να πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου για να εκτελωνισω ή να κυκλοφορισω που ειχε απο την μανα του 3-5 χιλιαδες κυβικα θα απαντησει κανεις χριστιανος?
γινεται  αυτο  .

constant

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
21
Πόντοι
1
βάλε ενδοδαπέδια να σωθείς
...

Stories