Νέα

Καλές και κακές εμπειρίες από ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 688
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καλοί οι κακοί οι ταριφες

• Άριστους

Ψήφοι: 9 7,8%
  • Καλους

Ψήφοι: 31 26,7%
  • Κακούς

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Κακιστους

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Για κρεμάλα

Ψήφοι: 50 43,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    116

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.051
Πόντοι
2.356
Ο Χατζηδάκης μάλλον θέλει να ξαναφάει ξύλο:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.051
Πόντοι
2.356

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.920
Πόντοι
7.636
Ταρίφα μπινέ πουτάνας γιε.
Όλο βλακείες κάνουν
Και στην επαρχία που ήμουν πρόσφατα πάλι παρόμοια σκηνικά

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.673
Πόντοι
1.446
τύπος ταρίφας στο Αζερμπαιτζαν οδηγούσε μερσεντές , δεν είχε ταξίμετρο και δεν είχε και ζώνες στο αμάξι. Δε μίλαγε αγγλικά επίσης.

Οδηγούσε σε δρόμο με όριο τα πενήντα με πάνω από 100 χιλιόμετρα.

Το ίδιο και Γεωργία και Ινδία , μόνο που αυτοί είχαν ζώνες.

Άλλαξα μετά σώβρακο
Δε χρειάζεται να πας στο Αζερμπαϊτζάν για να το ζήσεις αυτό. Kάποτε πήρα ένα ταξί στη Ρόδο και σε ευθείες με όριο 70-80 πήγαινε με 150. Όταν του είπα μήπως να κόψει λίγο γιατί δε βιάζομαι τόσο, είπε να μη φοβάμαι γιατί ξέρει τους δρόμους και έχει αντιγράψει κινήσεις στα προσπεράσματα από το Ζιλ Βιλνέβ.

Τελευταία τροποποίηση:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.051
Πόντοι
2.356
Δε χρειάζεται να πας στο Αζερμπαϊτζάν για να το ζήσεις αυτό. Kάποτε πήρα ένα ταξί στη Ρόδο και σε ευθείες με όριο 70-80 πήγαινε με 150. Όταν του είπα μήπως να κόψει λίγο γιατί δε βιάζομαι τόσο, είπε να μη φοβάμαι γιατί ξέρει τους δρόμους και έχει αντιγράψει κινήσεις στα προσπεράσματα από το Ζιλ Βιλνέβ.
Του τραβάς το χειρόφρενο από πίσω και κατεβαίνεις κύριος.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.673
Πόντοι
1.446

chief1

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
108
Πόντοι
0
Γενικά οι ταρίφες είναι οι χειρότεροι όλων νομίζουν πως επειδή Βαράνε ώρες κι χιλιόμετρα είναι και ο δρόμος δικός τους , έχω ζήσει και επαρχία με γυαλισμένα ταξί δεκάδων χιλιάδων ευρώ που κάνοντας βρωμοδουλειές ναρκωτικά λαθρομετανάστες ρουφιάνιλικια έχουν κάνει κονομα τους και αντί ν κοιτάξουν ν το κρύψουν το κάνουν όσο ποιο μαλακισμενα γίνονται , έχω ζήσει επαρχία κωλοκστασαση μέσα στη βρώμα τα ταξί επειδή έχουν να κάνουν με φαντάρους νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ζώα , άχρηστοι τελείως μεθυσμένοι και κοιτάνε πως θα σε κάνουν ριφιφί κερδίζοντας ένα δυο ευρώ παραπάνω , έχω χάσει κινητό καινούργιο σε τσξι που ένα τετράγωνο μετά ο μπάσταρδος δε το παραδέχτηκε ποτέ , ( το το γαμησα όμως το scoda τπυ ) και ας το λυπήθηκα στην αρχή και σ ήταν ολοκαίνουργιο ,το βρήκε το πρωί χάλια μαύρα , έχω πάρει από Ομόνοια ταξί και με έχει πάει στο κεραμεικο και μέσα στο μεθύσι μου μου έχει πάρει 50 ευρώ και δε μου έδωσε ρέστα όταν το κατάλαβα ήταν αργά γύρισα πίσω με τα πόδια και τον περίμενα μέχρι που ξημέρωσε η μαλακια ήταν ότι μίλησα σε άλλον ταρίφα που ήταν εκεί και του έριξε σύρμα να φύγει γιατί θα τον κρέμαγα , στο συντριβάνι ξεβράκωτο , έχω μπει σε ταξί με γκόμενες πάρεα και ο ταρίφας μας κέρασε την κούρσα νομίζοντας ότι θα γαμησει , έχω κατέβει στο δρόμο από ταξί γιατί με έπρηξε τα αρχιδια ο ταρίφας , έχουμε ποιασει τρεις ταρίφες στη Λαμία έξω από το κευπ ( στρατόπεδο ) να κάνε τα λάστιχα όλων των φαντάρων , ακόμη στα δικαστήρια τρέχουν τα μουνοπανα , έχει τύχει να μου δώσει ταρίφας 10 ευρώ γιατί δεν είχα μια και με πήγε και εκεί που ήθελα , έχει τύχει ταρίφας να κλαίει επειδή χώρισε με τη γυναίκα του επειδή τον κάρφωσε η γξομενα που είχε και να μιλάμε με τις ώρες έξω από τη δουλειά μου , τι να σας π. Παιδιά άνθρωποι είναι και αυτοί που στην πλειοψηφία γίνονται πουστρακια ,
Πολύ εμπάθεια έχεις με τους ταρίφες.. κάτι κρύβεται πίσω από τα λόγια σου! συνήθως τους βρίζουν όσοι έχουν καει άσχημα από ταξιτζή... Άλλος τους βρίζει όλους επειδή έτυχε ενας ταρίφας να του γαμησει την γυναίκα.. Αλλουνου του γάμησε τη μάνα , αλλουνου την κόρη... Εσύ με τόσο μίσος πρέπει να έχεις πάθει πολύ χειρότερα!!

Τελευταία τροποποίηση:

doomnight99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
684
Πόντοι
301
Πολύ εμπάθεια με τους ταρίφες...

Πολύ εμπάθεια έχεις με τους ταρίφες.. κάτι κρύβεται πίσω από τα λόγια σου! συνήθως τους βρίζουν όσοι έχουν καει άσχημα από ταξιτζή... Άλλος τους βρίζει όλους επειδή έτυχε ενας ταρίφας να του γαμησει την γυναίκα.. Αλλουνου του γάμησε τη μάνα , αλλουνου την κόρη... Εσύ με τόσο μίσος πρέπει να έχεις πάθει πολύ χειρότερα!!

Εντάξει δεν είναι και διαολοι. Ένα επάγγελμα είναι σαν όλα τα άλλα με τα εύκολα και τα δύσκολα

• Like
Αντιδράσεις: chief1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom