Γενικά οι ταρίφες είναι οι χειρότεροι όλων νομίζουν πως επειδή Βαράνε ώρες κι χιλιόμετρα είναι και ο δρόμος δικός τους , έχω ζήσει και επαρχία με γυαλισμένα ταξί δεκάδων χιλιάδων ευρώ που κάνοντας βρωμοδουλειές ναρκωτικά λαθρομετανάστες ρουφιάνιλικια έχουν κάνει κονομα τους και αντί ν κοιτάξουν ν το κρύψουν το κάνουν όσο ποιο μαλακισμενα γίνονται , έχω ζήσει επαρχία κωλοκστασαση μέσα στη βρώμα τα ταξί επειδή έχουν να κάνουν με φαντάρους νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ζώα , άχρηστοι τελείως μεθυσμένοι και κοιτάνε πως θα σε κάνουν ριφιφί κερδίζοντας ένα δυο ευρώ παραπάνω , έχω χάσει κινητό καινούργιο σε τσξι που ένα τετράγωνο μετά ο μπάσταρδος δε το παραδέχτηκε ποτέ , ( το το γαμησα όμως το scoda τπυ ) και ας το λυπήθηκα στην αρχή και σ ήταν ολοκαίνουργιο ,το βρήκε το πρωί χάλια μαύρα , έχω πάρει από Ομόνοια ταξί και με έχει πάει στο κεραμεικο και μέσα στο μεθύσι μου μου έχει πάρει 50 ευρώ και δε μου έδωσε ρέστα όταν το κατάλαβα ήταν αργά γύρισα πίσω με τα πόδια και τον περίμενα μέχρι που ξημέρωσε η μαλακια ήταν ότι μίλησα σε άλλον ταρίφα που ήταν εκεί και του έριξε σύρμα να φύγει γιατί θα τον κρέμαγα , στο συντριβάνι ξεβράκωτο , έχω μπει σε ταξί με γκόμενες πάρεα και ο ταρίφας μας κέρασε την κούρσα νομίζοντας ότι θα γαμησει , έχω κατέβει στο δρόμο από ταξί γιατί με έπρηξε τα αρχιδια ο ταρίφας , έχουμε ποιασει τρεις ταρίφες στη Λαμία έξω από το κευπ ( στρατόπεδο ) να κάνε τα λάστιχα όλων των φαντάρων , ακόμη στα δικαστήρια τρέχουν τα μουνοπανα , έχει τύχει να μου δώσει ταρίφας 10 ευρώ γιατί δεν είχα μια και με πήγε και εκεί που ήθελα , έχει τύχει ταρίφας να κλαίει επειδή χώρισε με τη γυναίκα του επειδή τον κάρφωσε η γξομενα που είχε και να μιλάμε με τις ώρες έξω από τη δουλειά μου , τι να σας π. Παιδιά άνθρωποι είναι και αυτοί που στην πλειοψηφία γίνονται πουστρακια ,