- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.330
- Πόντοι
- 42.697
πρώτη φορά εχθές 5/5/11 κατά τις 19:00 , ανεβαίνω, χτυπάω κουδούνι , εμφανίζετε μια σκατοφατσα και μου λέει ' δεν λειτουργούμε σήμερα '
μήπως εσύ ήσουνα μπατσόφατσα???
πρώτη φορά εχθές 5/5/11 κατά τις 19:00 , ανεβαίνω, χτυπάω κουδούνι , εμφανίζετε μια σκατοφατσα και μου λέει ' δεν λειτουργούμε σήμερα '
ξέρω γω ρε συνάδελφε νεανικά ντυμένος με φουτερακι και με το καλύτερο χαμόγελο μουμήπως εσύ ήσουνα μπατσόφατσα???
Εκτος απο λιγες εξαιρεσεις σε ολα τα μαγαζια πλεον γαμας....ακομα κ με 60ε χωρις μασαζ.ειναι στουντιο με μασαζ πλεον....πολυ λιγες ειναι οι εξαιρεσεις που οι κοπελες κανουν καλο σωστο μασαζ με ομορφο τελος....
Να ειχε ρεπο ???επισκεψη στο γνωστο ιδρυμα.Στην υποδοχη η καιτη , παρελασαν μαρσυ ,ειρηνη,μαγια, ελενα, μια μαυρουλα κ κανα δυο αλλα ψανθα ψιλα κ αδιαφορα μιλφ.
συνεδρια με μαρσυ επιτυχης επισκεψη με 20 λεπτο μασαζ κ καλο β ημιχρονο.
δεν ειδα χριστινα ξερει κανεις τπτ?
θα επισκεφτω συντομα κ θα ενημερωσω την εχω βαλει στο ματι κ ολο κ κατι στραβωνειΝα ειχε ρεπο ???
Η να εχει, την περιοδο της ???
θα επισκεφτω συντομα κ θα ενημερωσω την εχω βαλει στο ματι κ ολο κ κατι στραβωνει
που εχει παει καλε ιταλια???Λειπει ...εις τα εξωτερικα...
που εχει παει καλε ιταλια???
αυτες τισ πληροφοριες μπορει να σου τις δωσει μονο ο πωλητης του κωτσοβολου