Νέα

Josephine (πρώην Καρολίνα) από Αλυσίδα Βουλιαγμένης-Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μόλις έγραψα κριτική για την Κάρολαϊν..! Είναι κρίμα που σταματάει, είναι ένας άγγελος..!
Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη σαν αυτή..!
Ο Ματζεστικ έχει δίκιο, όσο κ να τον κοροϊδεύετε..! Κι εγώ άνετα θα μπορούσα να την ερωτευτώ, είναι πραγματικά πανέμορφη..!
Κ δεν είμαι κι ο μόνος, απ' ότι μου πε πολλοί την έχουν ερωτευτεί.. Μάλιστα κάποιος της χάρισε μια πολλή όμορφη αλυσιδίτσα με μια καρδούλα που φοράει στο λαιμό..! Ματζέστικ εσύ της τον πήρες..;
Αυτή όμως μου φάνηκε πολλή στεναχωρημένη κ μελαγχολική.. Δεν ξέρω γιατί σταματά, πάντως είναι προφανές ότι δεν της αρέσει άλλο αυτό που κάνει κ δε θέλει να μείνει άλλο στην Ελλάδα..
Μου 'πε ότι δεν έχει καλές εμπειρίες από τους ανθρώπους εδώ κι ότι δεν της αρέσουν οι άντρες.. Εκείνοι τη θέλουν, αλλά αυτή δε θέλει κανέναν.. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας..!
Μετά από όλα αυτά δεν είναι παράξενο να 'χει πεσμένη απόδοση σε σχέση με το παρελθόν κ να θέλει να σταματήσει.. Εγώ βέβαια δεν την είχα συναντήσει παλιά για να συγκρίνω..

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
:'( :'( :'( :'( Καρολαιν μη φευγεις...σε παρακαλω....πως θα το αντεξουμε αυτο!!!!

Αμα δεν γουσταρει τους Ελληνες τι σκατα κανει εναμησι χρονο εδω τοτε?Μηπως επειδη τα μεροκαμματα που βγαζει απο τους Ελληνες δεν μπορει να τα βγαλει στο χωριο της? :think:

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
:'( :'( :'( :'( Καρολαιν μη φευγεις...σε παρακαλω....πως θα το αντεξουμε αυτο!!!!

Αμα δεν γουσταρει τους Ελληνες τι σκατα κανει εναμησι χρονο εδω τοτε?Μηπως επειδη τα μεροκαμματα που βγαζει απο τους Ελληνες δεν μπορει να τα βγαλει στο χωριο της? :think:
Εγώ νομίζω τους γουστάρει και πολύ μάλιστα.Μάλλον θα έχει βρεί κανέναν έλληνα ματσό γι αυτό σταματάει  την δουλεία η καριολαίν :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εγώ νομίζω τους γουστάρει και πολύ μάλιστα.Μάλλον θα έχει βρεί κανέναν έλληνα ματσό γι αυτό σταματάει  την δουλεία η καριολαίν :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Πολυ πιθανο να ειναι και ετσι!!!!
Οπως και πολυ πιθανο ειναι να την ξαναδουμε στο μελλον στο ιδιο μαγαζι!!! :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγω πάντως πριν κανα μηνα που την επισκέφτηκα θυμάμαι ότι η τσατσά μου είχε αναφέρει και προγραμμα με ακαποτο αλλα και φουλ με κωλο

κομμένα μαχαίρι και τα 2 δυστυχώς.Μιά φορά πήρα το κώλο της και αλλαξοπίστησα.Έγινα μωαμεθανός και με βούλα.Απίστευτη αίσθηση να της τον φορμάρεις από κωλάθρα

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
Μόλις έγραψα κριτική για την Κάρολαϊν..! Είναι κρίμα που σταματάει, είναι ένας άγγελος..!
Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη σαν αυτή..!
Ο Ματζεστικ έχει δίκιο, όσο κ να τον κοροϊδεύετε..! Κι εγώ άνετα θα μπορούσα να την ερωτευτώ, είναι πραγματικά πανέμορφη..!
Κ δεν είμαι κι ο μόνος, απ' ότι μου πε πολλοί την έχουν ερωτευτεί.. Μάλιστα κάποιος της χάρισε μια πολλή όμορφη αλυσιδίτσα με μια καρδούλα που φοράει στο λαιμό..! Ματζέστικ εσύ της τον πήρες..;
Αυτή όμως μου φάνηκε πολλή στεναχωρημένη κ μελαγχολική.. Δεν ξέρω γιατί σταματά, πάντως είναι προφανές ότι δεν της αρέσει άλλο αυτό που κάνει κ δε θέλει να μείνει άλλο στην Ελλάδα..
Μου 'πε ότι δεν έχει καλές εμπειρίες από τους ανθρώπους εδώ κι ότι δεν της αρέσουν οι άντρες.. Εκείνοι τη θέλουν, αλλά αυτή δε θέλει κανέναν.. Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας..!
Μετά από όλα αυτά δεν είναι παράξενο να 'χει πεσμένη απόδοση σε σχέση με το παρελθόν κ να θέλει να σταματήσει.. Εγώ βέβαια δεν την είχα συναντήσει παλιά για να συγκρίνω..

προσφατη επισκεψη με πολυ καλη συμμετοχη απο μερους της...πραγματι γυρω στις 20 αυγουστου σταματαει... μου πε οτι δεν θα ξαναρθει...

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
ταλεντο στην υποκριτικη η κυρια στο παραπανω βιντεο. μπραβο καρολαιν

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
προσφατη επισκεψη με πολυ καλη συμμετοχη απο μερους της...πραγματι γυρω στις 20 αυγουστου σταματαει... μου πε οτι δεν θα ξαναρθει...

Είναι επιβεβαιωμένο αυτό..; Γνωρίζει κανείς πότε ακριβώς σταματάει..; Είναι αυτή η τελευταία της βδομάδα ή θα 'ναι κ την επόμενη..;
Κι επειδή αυτή τη στιγμή το σάϊτ αθενς λέιντις δεν ανοίγει ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το πρόγραμμα για το στούντιο Βουλιαγμένης (Ισμήνης 2)..;

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
τότε μαλλον θα κανεις υπομονή να ανοίξει, αλλιώς βρες τα τηλ των στουντιο που δουλεύει
νομίζω ότι είναι διαθέσιμα και εδω  ;)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Απ' ότι ξέρω τον τελευταίο καιρό μόνο στο Ισμήνης 2 δούλευε κι ένας φίλος μου στειλε κ το τηλ, αλλά θεωρώ ότι το σαϊτ του Αθενς λεϊντις είναι πιο αξιόπιστο..
Πέρσι έλεγε στο σαϊτ ότι η Καρολαϊν δούλευε στο Συγγρού 144 βραδυ κ παίρνω τηλ το πρωί να το επιβεβαιώσω κι η τσατσά δεν ήξερε ποιά δουλεύει βράδυ..! Ευτυχώς το σαϊτ είχε δίκιο..

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Η αξιοπιστία στο θεμα των βαρδιων (imho) δεν είναι θεμα των ενημερωτικών ιστοσελίδεων του αγοραίου ερωτα, καθως οι ιστοσελίδες αυτές ενημερώνονται από τις πουτάνες-τσατσάδες κοκ.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μα εγώ είπα ότι το σάϊτ είχε δίκιο κι έγραφε σωστά το πρόγραμμα..
Η τσατσά δεν ήξερε τι της γίνονταν..!
Πάντως ευτυχώς το αθενς λέιντις άνοιξε κ λέει ότι δουλεύει κάθε μέρα από σήμερα ως Κυριακή 20.00-06.00.. Δεν ξέρω αν σταματά κιόλας την Κυριακή.. Αν πάω θα ρωτήσω..

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μα εγώ είπα ότι το σάϊτ είχε δίκιο κι έγραφε σωστά το πρόγραμμα..
Η τσατσά δεν ήξερε τι της γίνονταν..!
Πάντως ευτυχώς το αθενς λέιντις άνοιξε κ λέει ότι δουλεύει κάθε μέρα από σήμερα ως Κυριακή 20.00-06.00.. Δεν ξέρω αν σταματά κιόλας την Κυριακή.. Αν πάω θα ρωτήσω..
Πριν πας κάπου οπωσδήποτε τηλ εάν πας για συγκεκριμένη κοπέλα, όταν βγαίνει πρόγραμμα εβδομάδας δεν μπορούν να υπολογίζουν ποτέ θα αδιαθετήσει η κοπέλα ή πότε θα είναι άρρωστη ή  γενικά δεν αισθάνεται καλά. Τηλέφωνο την ώρα της βάρδιας γιατί  οι υπηρεσίες δεν ξέρουν ποια κοπέλα παίζει στη επόμενη βάρδια. Δεν είμαστε για να κάνουμε κ τσάμπα βόλτες.

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
τελευταιο βραδυ το κοριτσι σημερα οπου φευγει για την πατριδα της και δεν  ξαναεπιστρεφει...προσωπικα οτι καλυτερο κυκλοφορουσε εδω και καιρο...

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
τελευταιο βραδυ το κοριτσι σημερα οπου φευγει για την πατριδα της και δεν  ξαναεπιστρεφει...προσωπικα οτι καλυτερο κυκλοφορουσε εδω και καιρο...

Απο θεμα εμφανισης παρα πολυ καλη, αλλα κατα τα αλλα...γαμα τα. Οποτε στο καβλο και να μη μας γραφει.

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11

σορρυ φιλε μου αλλα πιστευω στα παπαρια μας που σταματαει ;)...φραγκοφόνισσα ήταν >:( ευτυχως που κυκλοφορουν και μουναρες που εκ-τιμανε τα  λεφτα που  τους δινεις :rockon:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
σορρυ φιλε μου αλλα πιστευω στα παπαρια μας που σταματαει ;)...φραγκοφόνισσα ήταν >:( ευτυχως που κυκλοφορουν και μουναρες που εκ-τιμανε τα  λεφτα που  τους δινεις :rockon:

Φίλε μου δε μου λες ποιές είναι αυτές οι μουνάρες..;
Εγώ την μόνη άλλη που 'χω πάρει είναι η Μόνικα από Πειραιώς 193..
Από τις φωτο που 'χω δει οι μόνες που μ' αρέσουν, είναι η Νικόλ κι η Μόνικα (που όμως δε βλέπω να δουλεύει τώρα..) από Κασσανδρας.. Πολλά λέγονται κ για τη Μαντόνα, αλλά δεν υπάρχει φωτο.. Είμαι Σαλονίκη κ δεν μπορώ να κάνω τσάρκα..

Πάντως για μένα η Κάρολαϊν ήταν αστέρι τόσο εμφανησιακά, αλλά κ πολλή καλή στο δωμάτιο..! Σίγουρα θα υπάρχουν κ με καλύτερες υπηρεσίες, αλλά όχι τόσο όμορφες..!
Εμένα θα μου λείψει..

diomides1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
26
Φίλε μου δε μου λες ποιές είναι αυτές οι μουνάρες..;
Εγώ την μόνη άλλη που 'χω πάρει είναι η Μόνικα από Πειραιώς 193..
Από τις φωτο που 'χω δει οι μόνες που μ' αρέσουν, είναι η Νικόλ κι η Μόνικα (που όμως δε βλέπω να δουλεύει τώρα..) από Κασσανδρας.. Πολλά λέγονται κ για τη Μαντόνα, αλλά δεν υπάρχει φωτο.. Είμαι Σαλονίκη κ δεν μπορώ να κάνω τσάρκα..

Πάντως για μένα η Κάρολαϊν ήταν αστέρι τόσο εμφανησιακά, αλλά κ πολλή καλή στο δωμάτιο..! Σίγουρα θα υπάρχουν κ με καλύτερες υπηρεσίες, αλλά όχι τόσο όμορφες..!
Εμένα θα μου λείψει..

τωρα τελευταια ειχε γινει ψιλογαματα απο εμφανιση. ειχε αδυνατισει πολυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom