spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Απλα δεν γουσταρει τους Ελληνες τελικα!!!ηταν που δεν θα ξανα ερχοταν....μας δουλευει λιγο...
Απλα δεν γουσταρει τους Ελληνες τελικα!!!ηταν που δεν θα ξανα ερχοταν....μας δουλευει λιγο...
για δες ξανα...με καινουργιες φοτο αυτη τη φοραφιλε απο οτι ειδα σε ενα αλλο σαιτ δεν τις εχουν τις φωτογραφιες της οποτε λογικα σταματησε...ξενερα μεγαλη.Αντοιστιχο μουνι εμφανησιακα αυτη την στιγμη σε στουντιο δεν υπαρχει...
για δες ξανα...με καινουργιες φοτο αυτη τη φορα
Ασε το που!!!
Σε εμφανιση ναι!!!!!επιπλο ξε-επιπλο μακραν το κορυφαιο στουντιοκοριτσο..
αντε να προλαβουμε να ριξουμε καναν μποθτζον....
δεν το συζητω....αν κατεβω θα παω στανταρ....gl σου προτείνω να πας οπωσδήποτε για την εμπειρία κ μόνο..! Είναι μουνάρα..!
Τελικά ούτε μήνα δεν άντεξε μακριά μας..!
Λέτε να 'ναι εξαρτημένη απ' τους πούτσους ή απ' τα φράγκα μας..;
Πάντως όπως κ να 'χει είναι ένα καλό νέο..!
Στις φωτο της εμένα μου φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει.. Μήπως έχει κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπο..; Γιατί μου φαίνεται πιο σκυλί..! Κρίμα, αν έχει κάνει, γιατί είχε πολύ γλυκο κι όμορφο προσωπάκι..
:o :o :oΠαιδια ελειπε ενα μηνα.Ανεβηκε Ουγγαρια γυρισε μια τσοντα και ηρθε.....απλα πραγματα.εχει σκουρινει λιγο το μαλλακι αλλα ενταξει το μωρο ειναι Λαμπαδα.
εχετε κανενα λινκ για καμιά ταινία της ?????
Και ολα αυτα που σου ελεγε οτι δεν γουσταρει τους Ελληνες και δεν θα ξαναρθει...............Παιδια ελειπε ενα μηνα.Ανεβηκε Ουγγαρια γυρισε μια τσοντα και ηρθε.....απλα πραγματα.
Αν πας πίσωστο θρεντ θα βρεις λινκ κ για ένα άλλο βίντεο.. Εγώ βρήκα αυτά τα λινκ για μια ταινία της..
Αυτό για τορρεντ:
Κι αυτό εδώ:
στο δευτερο λινκ τα λινκς ειναι σβησμένα-πεθαμένα δεν λειτουργουν πια
Για δοκίμασε κι εδώ:
Εγώ με τορρεντ το κατέβασα πάντως..