Νέα

Josephine (πρώην Καρολίνα) από Αλυσίδα Βουλιαγμένης-Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Roken

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Σε σχέση με τον πρώτο μήνα που είχε έρθει ναι τώρα είχε φτάσει στο σημείο της νεκροφιλίας...
Μ'αρέσει που το έπαιζε και πρώην ct  :2funny:

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Φίλε μου δε μου λες ποιές είναι αυτές οι μουνάρες..;
Εγώ την μόνη άλλη που 'χω πάρει είναι η Μόνικα από Πειραιώς 193..
Από τις φωτο που 'χω δει οι μόνες που μ' αρέσουν, είναι η Νικόλ κι η Μόνικα (που όμως δε βλέπω να δουλεύει τώρα..) από Κασσανδρας.. Πολλά λέγονται κ για τη Μαντόνα, αλλά δεν υπάρχει φωτο.. Είμαι Σαλονίκη κ δεν μπορώ να κάνω τσάρκα..

μουναρες σα την Καρολαιν απειροελαχιστες...μουναρες ομως ή καλα μουνιά (ειναι και λίγο υποκειμενικο το γουστο) και με σερβις υπάρχουν πολλες

πορνοσταρικο μουνι και τρελλή συμμετοχή είναι η Μαντόνα...όταν κατεβεις αθηνα παρτην θα με θυμηθεις, τις εβαλε ΟΛΕΣ κάτω...

ωραια μουνια και με φοβερο σερβις κατια, νινα, νικόλ απο κασσανδρας και νατασσα απο κροκεων και φυσικα και η βασιλισσα σονια

Πάντως για μένα η Κάρολαϊν ήταν αστέρι τόσο εμφανησιακά, αλλά κ πολλή καλή στο δωμάτιο..! Σίγουρα θα υπάρχουν κ με καλύτερες υπηρεσίες, αλλά όχι τόσο όμορφες..!
Εμένα θα μου λείψει..

αστερι ΝΑΙ...πολυ καλη στο δωματιο με 50 ευρω ΟΧΙ και για να μην παρεξηγουμε η συγκριση γίνεται πάντα με το γνωμονα σερβις-εμφανιση και αποδοση-τιμή. αν είναι να δωσω 100+ για να ειναι πολυ καλη στο δωματιο τοτε βραστα...τουλαχιστον ρε φίλε όχι κ να βαζει καποτα σε πεσμενη ψωλη....εστω λιγα προκαταρκτικά για να αναψουν τα αιματα

και να στο θεσω και διαφορετικά...καμια πουτανα δεν αντιμετώπισα σα να ηταν απλα ενα κομματι κρεας, παω παντα μπανιαρισμενος διακριτικά αρωματισμένος και ξυρισμένος. το σεξ ειτε εισαι με γκομενα δικη σου ειτε με πουτανα ειναι αμοιβαιο...καλο ειναι σε καποια θεματα να εισαι κυριος. αν πεσεις σε πουτανα που γουσταρει ξεφτιλα ξεφτιλησε την αν γουσταρεις αλλα ειναι αλλο θεμα

η καρολαιν 2 φορες που την πηρα σα να ημουν εγω ενα κομματι κρεας...λες και τα πενηνταρικα περισσευουν απο τις τσέπες...δεν ήταν κυρια απεναντι μου

εμενα δε θα μου λείψει καθόλου

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τελικα εφυγε το πανεμορφο επιπλο ή οχι ακομα γιατι στο Εθνος ακομα τη διαφημιζουν!!! :think:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Nαι!!!Την ιδια που εχει εδω και καιρο!!!!Ισως απλα να μην την βγαλανε ακομα!!!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Στις αγγελίες στα προσωπικά που έχει..;
Κ πως καταλαβες οτι είναι δικιά της..; Δεν έχει ονόματα...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το επιπλο περιμενει να το γαμησετε.....

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
ειναι ακομη εδω...δεν εφυγε..που τη βρισκουμε

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
φιλε απο οτι ειδα σε ενα αλλο σαιτ δεν τις εχουν τις φωτογραφιες της οποτε λογικα σταματησε...ξενερα μεγαλη.Αντοιστιχο μουνι εμφανησιακα αυτη την στιγμη σε στουντιο δεν υπαρχει...

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
αν δεν εφυγε κάποιος να της πληρωσει τα εισητήρια να φύγει...να κάνουμε εναν ερανο για την φραγκοφόνισσα να πάει να ησυχάσει :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
αν δεν εφυγε κάποιος να της πληρωσει τα εισητήρια να φύγει...να κάνουμε εναν ερανο για την φραγκοφόνισσα να πάει να ησυχάσει :2funny:
:2funny: :2funny:
Θα ησυχασει ομως ή σε κανα τριμηνο παλι θα δουλευει στα μερη μας σαν cg?
Majestic μολογα τα ολα 

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
ηταν που δεν θα ξανα ερχοταν....μας δουλευει λιγο...

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
φιλε απο οτι ειδα σε ενα αλλο σαιτ δεν τις εχουν τις φωτογραφιες της οποτε λογικα σταματησε...ξενερα μεγαλη.Αντοιστιχο μουνι εμφανησιακα αυτη την στιγμη σε στουντιο δεν υπαρχει...
:rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom