Roken
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τωρα τελευταια ειχε γινει ψιλογαματα απο εμφανιση. ειχε αδυνατισει πολυ...
Aπό service ακόμη πιο γάματα..
τωρα τελευταια ειχε γινει ψιλογαματα απο εμφανιση. ειχε αδυνατισει πολυ...
Aπό service ακόμη πιο γάματα..
Σε σχέση με τον πρώτο μήνα που είχε έρθει ναι τώρα είχε φτάσει στο σημείο της νεκροφιλίας...
Μ'αρέσει που το έπαιζε και πρώην ct
Φίλε μου δε μου λες ποιές είναι αυτές οι μουνάρες..;
Εγώ την μόνη άλλη που 'χω πάρει είναι η Μόνικα από Πειραιώς 193..
Από τις φωτο που 'χω δει οι μόνες που μ' αρέσουν, είναι η Νικόλ κι η Μόνικα (που όμως δε βλέπω να δουλεύει τώρα..) από Κασσανδρας.. Πολλά λέγονται κ για τη Μαντόνα, αλλά δεν υπάρχει φωτο.. Είμαι Σαλονίκη κ δεν μπορώ να κάνω τσάρκα..
Πάντως για μένα η Κάρολαϊν ήταν αστέρι τόσο εμφανησιακά, αλλά κ πολλή καλή στο δωμάτιο..! Σίγουρα θα υπάρχουν κ με καλύτερες υπηρεσίες, αλλά όχι τόσο όμορφες..!
Εμένα θα μου λείψει..
Τελικα εφυγε το πανεμορφο επιπλο ή οχι ακομα γιατι στο Εθνος ακομα τη διαφημιζουν!!!
Το μαγαζι τη διαφημιζει!!!Στις αγγελίες στα προσωπικά που έχει..;
Κ πως καταλαβες οτι είναι δικιά της..; Δεν έχει ονόματα...
το επιπλο περιμενει να το γαμησετε.....
Σωστός.αν δεν εφυγε κάποιος να της πληρωσει τα εισητήρια να φύγει...να κάνουμε εναν ερανο για την φραγκοφόνισσα να πάει να ησυχάσει
αν δεν εφυγε κάποιος να της πληρωσει τα εισητήρια να φύγει...να κάνουμε εναν ερανο για την φραγκοφόνισσα να πάει να ησυχάσει
αν δεν εφυγε κάποιος να της πληρωσει τα εισητήρια να φύγει...να κάνουμε εναν ερανο για την φραγκοφόνισσα να πάει να ησυχάσει
φιλε απο οτι ειδα σε ενα αλλο σαιτ δεν τις εχουν τις φωτογραφιες της οποτε λογικα σταματησε...ξενερα μεγαλη.Αντοιστιχο μουνι εμφανησιακα αυτη την στιγμη σε στουντιο δεν υπαρχει...