Νέα

Josephine (πρώην Καρολίνα) από Αλυσίδα Βουλιαγμένης-Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση ν' ανέβει Θεσ/νίκη τελικά..;
Το λέω γιατί κ μου 'χε πει ότι θα 'ρχοταν, όταν την είδα περσι τον Αύγουστο, αλλά κι επειδή κι άλλα κορίτσια της ίδιας αλυσίδας έχουν έρθει.. Η Μάντυ πέρσι κι η Τσέσυ κι η Αντριάννα (πρώην Ρόζα)..
Επίσης ξέρετε πόσο καιρό ακόμα θα 'ναι Αθήνα, γιατί δε θέλω να τη χάσω..
Σκοπεύω να κατέβω τ' άλλο μήνα κ θέλω να τη πετύχω..!
Καλά, μόνο ο Ματζέστικ πάει κ την επισκέπτεται..;
Οι υπόλοιποι δεν καταδέχεστε..;  Να υποθέσω ότι γαμάτε μόνο από Μόνικα Μπελούτσι κ πάνω..! Α, σόρυ είναι κομοδίνο.. Ενώ όλες οι υπόλοιπες μας πετάνε τα μάτια έξω..! Πάμε κ δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας μετά..! Ναι, βέβαια..!
Συγκριτικά με άλλες είναι πολύ ακριβή.
Κρέμασε και δεν λέει .

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Καλά, μόνο ο Ματζέστικ πάει κ την επισκέπτεται..;
Οι υπόλοιποι δεν καταδέχεστε..;  Να υποθέσω ότι γαμάτε μόνο από Μόνικα Μπελούτσι κ πάνω..! Α, σόρυ είναι κομοδίνο.. Ενώ όλες οι υπόλοιπες μας πετάνε τα μάτια έξω..! Πάμε κ δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας μετά..! Ναι, βέβαια..!

αφου ειναι κομοδινο τι θελεις να πουμε?
οτι δεν ειναι.
για να μην σας χαλασει το προμοσιον.

ελα παρε πενυ
σαρα
τζινα

κλπ αστερια  κ τα λεμε μετα.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
αφου ειναι κομοδινο τι θελεις να πουμε?
οτι δεν ειναι.
για να μην σας χαλασει το προμοσιον.

ελα παρε πενυ
σαρα
τζινα

κλπ αστερια  κ τα λεμε μετα.

Τί προμόσιον κ κουραφέξαλα..!
Μια φορά την έχω δει μόνο, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι είναι μια απ' τις πιο ωραίες μουνάρες έχω δει..! Τα ίδια μου λένε όταν έγραφα κ για την Κίμπερλυ ή τη Λολίτα..!
Απλά τη γνώμη μου λέω κ θεωρώ ότι έχω καλό γούστο, γιατί πολλά απ' τα κορίτσια που 'χω φλερτάρει κατα καιρούς εδώ στη Σαλονίκη έχουν γίνει μοντέλα ή παρουσιάστριες, οπότε νομίζω ότι ξέρω να εκτιμάω το ωραίο..
Δυστυχώς δε γίνεται να 'χουμε όλοι καλό γούστο..
Τώρα αυτές που αναφέρεις πρώτη φορά της ακούω.. Αν μπορείς να μου δώσεις κάποια πληροφορία ή να βάλεις κάποια φωτο θα το εκτιμούσα πολύ..!

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
ρε αρχηγε λες τον τιμημενο κουραφεξαλα; :think:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Τί προμόσιον κ κουραφέξαλα..!
Μια φορά την έχω δει μόνο, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι είναι μια απ' τις πιο ωραίες μουνάρες έχω δει..! Τα ίδια μου λένε όταν έγραφα κ για την Κίμπερλυ ή τη Λολίτα..!
Απλά τη γνώμη μου λέω κ θεωρώ ότι έχω καλό γούστο, γιατί πολλά απ' τα κορίτσια που 'χω φλερτάρει κατα καιρούς εδώ στη Σαλονίκη έχουν γίνει μοντέλα ή παρουσιάστριες, οπότε νομίζω ότι ξέρω να εκτιμάω το ωραίο..
Τώρα αυτές που αναφέρεις πρώτη φορά της ακούω.. Αν μπορείς να μου δώσεις κάποια πληροφορία ή να βάλεις κάποια φωτο θα το εκτιμούσα πολύ..!

λυσε μου μια απορια πρωτα

ποσο χρονων εισαι?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Τί σχέση έχει αυτό..; Κ δε νομίζω ν' απασχολεί όσους διαβάζουν το θρεντ..
Γι'αυτά υπάρχουν τα πμ..

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Τί σχέση έχει αυτό..; Κ δε νομίζω ν' απασχολεί όσους διαβάζουν το θρεντ..
Γι'αυτά υπάρχουν τα πμ..

ας μου απανταγες με πμ.
ουτε Ε9 να σου ζηταγα.

τελος παντων

Μια φορά την έχω δει μόνο, αλλά δεν μπορώ να μην πω ότι είναι μια απ' τις πιο ωραίες μουνάρες έχω δει..!

ειπαμε οτι το γουστο ειναι υποκειμενικοα αλλα αυτο που γραφεις ειναι μεγαλη υπερβολη.

ε και?

εγω αυτο που καταλαβαινω απο τα γραπτα  σου ειναι οτι μαλλον εισαι  ολιγον νεαρος
και σιγουρα,ακομα και αν δεν εισαι,γαμας ακομα με οτι αρεσει στο ματι σου.
και εγω μικροτερος το εκανα,και τωρα αλλα πιο σπανια.

ανεξαρτητα αν θεωρεις την καρολινα απο τα πιο ωραια μουνια
αυτο δεν αλλαζει το γεεγονος οτι ειναι κομοδινο στο γαμησι,ειδικα στο 50αρικο και αγενης.
οι μαρτυριες ειναι παρα πολλες πλεον για να ειναι ανακριβεις.

φωτογ

για την πενυ βρες το θρεντ και δες και στο σαιτ
κυριες των αθηνων

για σαρα-τζινα δεν υπαρχουν φωτο

κριτικες υπαρχουν και για τις 3
επισης αρστη στην δουλεια της ειναι η σονια απο πιπινου 107 πλεον

αν κατεβεις αθηνα παρε την καρολινα και μετα μια απο σαρα-σονια-πενυ
αντε και τζινα και ελα να μου πεις οτι εχω αδικο

μην ευλογας τα γενια σου ρε φιλε

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Λοιπον παιδακια ακουστε η καρολαιν ειναι μουναρος για μενα παντα!Τωρα ο καθενας μπορει να γαμαει οποιοδηποτε ελληνικο ξενερωτο γκομενακι με κυταριτιδα φουλ και να του το παιζει και μουναρα και να θελει και βιλλα στην Εκαλη(μονο ξυλο θελουν αυτες κ τιποτα αλλο ουτε γαμησι).Τωρα σε συγκριση με αυτες που συναντας στο μετρο στο λεωφορειο στο γκιουζελ κ στην παραλιακη η καρολαιν ειναι γαμιστερη.Μονο που γαμας αυτο το αγγελικο πλασμα δεν χρειαζεται παραπανω και κομοδινο που ειναι με το πενηνταρικο.Ειναι σαν να σου λεει και χαρη σου κανω που σου δινω την μουναρα μου με τοσα λιγα.Καθε φορα που παω δινω 150 και περναω σουπερ και το ευχαριστιεμαι.Τωρα αν θες να πας για το πενηνταρικο τραβα στο μεταξουργειο καλυτερα με ενα εικοσαρικακι να γουσταρεις κιολας....Αποτι βλεπετε μοντελα γαμαει μονο ο πατιστας και την γυναικα του και φερνει αλλες πενηντα.Τωρα ολοι εσεις του χιλιαρικου ονειρευεστε να γαματε μοντελα αυτο ειναι αλλο θεμα.Και αυτο το λεω γιατι οτι εδω και καιρο εχουμε καταληξει στο οτι η Καρολαιν για αυτους που θελουν προγραμματα αξιζει μονο με φουλ προγραμμα.(τετοια μουναρα για να την ευχαριστηθεις πρεπει να πληρωσεις).Τωρα τα τυπακια που θελουν να γαμανε μοντελα ας προσγειωθουνε και να βολευτουνε με τις ξενερωτες μπαζολες ελληνιδες.Οσοι προλαβατε την Αννα την Σερβα θα σας πω οτι κανει βιζιτες πολυτελειας στην τσεχια με 300 ευρω την ωρα ηλιθια ητανε να εμενε στην κασσανδρας με ενα πενηνταρικακι για εσας τους στερημενους(οι  οποιοι χωρις λογο μου επιτιθεσται).Φιλε απο Σαλονικα καλυτερα να κατεβεις να την επισκεφτεις γιατι αξιζει το μουνι αυτο πολλα και ασε τους αλλους να λενε.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
ετσι κ η Αννα η Σερβα αρχισε με 20σαρικο στην Φυλης κ επαιρνα κ το κουλουρι της κ τωρα εχει γινει κανονιερισαααα κ κανει βιζιτες στο Παρισι με 250 ευρω.φιλια

Οσοι προλαβατε την Αννα την Σερβα θα σας πω οτι κανει βιζιτες πολυτελειας στην τσεχια με 300 ευρω την ωρα ηλιθια ητανε να εμενε στην κασσανδρας με ενα πενηνταρικακι για εσας τους στερημενους(οι  οποιοι χωρις λογο μου επιτιθεσται).

μπα μπα. η αννουλα βλεπω αλλαξε μερος, ανεβασε και την τιμη..
φιλαρακι αποφασισε πρωτα και μας λες και εμας μετα....
:jerking:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697
ρε Ματζέστικ παιχταρα!
μας εχεις αφήσει στο σκοτάδι εδώ και καιρό!
δεν μας εχεις ενημερωσει τελευταια για την Καριολάιν!
θα σε μαλώσω! >:(

για πες λοιπον!
εκανε σολάριουμ?
μαυρισε?
πηγε για ποτο το Σαββατόβραδο και αν ναι που? και τι φόραγε?
της αρέσουν τα ακτινίδια?
τον καφε τον πίνει με γάλα ή χωρίς?

ΠΕΣ!

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
ρε Ματζέστικ παιχταρα!
μας εχεις αφήσει στο σκοτάδι εδώ και καιρό!
δεν μας εχεις ενημερωσει τελευταια για την Καριολάιν!
θα σε μαλώσω! >:(

για πες λοιπον!
εκανε σολάριουμ?
μαυρισε?
πηγε για ποτο το Σαββατόβραδο και αν ναι που? και τι φόραγε?
της αρέσουν τα ακτινίδια?
τον καφε τον πίνει με γάλα ή χωρίς?

ΠΕΣ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Ντροπή σας να κοροιδεύετε!!!!!!!!!!!!!!!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μπα μπα. η αννουλα βλεπω αλλαξε μερος, ανεβασε και την τιμη..
φιλαρακι αποφασισε πρωτα και μας λες και εμας μετα....
:jerking:

ναι μπραβο φιλε παιζει κ στις δυο πολεις υπαρχει κ σαιτ αν θες να στο στειλω σε πμ.μου το ειχε πει κ η λιτσα φιλικα παντα!αυτα!Αυτοι που κοροιδευουνε εχουν να γαμησουν πολυ καιρο μαλλον...φιλια!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ναι μπραβο φιλε παιζει κ στις δυο πολεις υπαρχει κ σαιτ αν θες να στο στειλω σε πμ.μου το ειχε πει κ η λιτσα φιλικα παντα!αυτα!Αυτοι που κοροιδευουνε εχουν να γαμησουν πολυ καιρο μαλλον...φιλια!!

Στειλτο μου και σου υποσχομαι οτι θα την βρω!!  :grin: :grin:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
ναι μπραβο φιλε παιζει κ στις δυο πολεις υπαρχει κ σαιτ αν θες να στο στειλω σε πμ.μου το ειχε πει κ η λιτσα φιλικα παντα!αυτα!Αυτοι που κοροιδευουνε εχουν να γαμησουν πολυ καιρο μαλλον..
και ειναι και μικροψωληδες..... :rockon: :rockon: :rockon:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Νομίζω ότι αυτή η κριτική είναι αρκετά ακριβής κ δίκαιη..

Κι έχει δίκιο ο φίλος.. Ναι, είμαι οπτικός τύπος.. Φτιάχνομαι κ μόνο κοιτάζοντας μια ωραία γκόμενα.. Κ σ' αυτό νομίζω συμφωνούν όλοι, ότι είναι η πιο όμορφη γκόμενα που δουλεύει σε στούντιο - μπουρδέλο.. Αν υπάρχει κάποια αντιπρόταση, δεκτή φτάνει να υπάρχουν κ φωτο για να μπορώ να κρίνω κ μόνος μου..
Επειδή σκέφτομαι να κατέβω από βδομάδα, ελπίζω να δουλεύει η Κάρολαϊν κ να μην έχει πάρει καμιά άδεια βέβαια..
Το πρόγραμμα των 150 ευρώ τι περιλαμβάνει ακριβώς..; Θα με ενδιέφερε κάποιο πρόγραμμα που να κρατάει αρκετή ώρα γύρω στο μιάσωρο, με ισπανικό, 69 με ακάπωτο στοματικό, χύσιμο στο στόμα κι ίσως 2 εκτονώσεις..! Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα..;

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
φιλε cim χλωμο το βλέπω πάντως αν θυμαμαι καλα με 120 ή 150 εκανε το φουλ με ακαπ μπουκιτσι και κωλο και να σου πω την αληθεια το ακαποτο στο μπουτσο μου αλλα αυτη τη κλανοβαλβίδα θελω πολυ να τη σκίσω!

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
φιλε cim χλωμο το βλέπω πάντως αν θυμαμαι καλα με 120 ή 150 εκανε το φουλ με ακαπ μπουκιτσι και κωλο και να σου πω την αληθεια το ακαποτο στο μπουτσο μου αλλα αυτη τη κλανοβαλβίδα θελω πολυ να τη σκίσω!
Παλιά  τα έκανε όλα η Καριολαίν. Τώρα έγινε κυρία και δεν τα κάνει αυτά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
εγω πάντως πριν κανα μηνα που την επισκέφτηκα θυμάμαι ότι η τσατσά μου είχε αναφέρει και προγραμμα με ακαποτο αλλα και φουλ με κωλο

magiaros

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
11
Πόντοι
11
Παλιά  τα έκανε όλα η Καριολαίν. Τώρα έγινε κυρία και δεν τα κάνει αυτά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παλια ηταν απο τις λιγες καλυτερες στην πιατσα.Τωρα τελευταια το εχει σκαρτεψει το πραμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom