kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πολύ σωστός.Υποβιβάστηκε το μωρό φέτος και δεν βλεπω με τίποτα να ανεβαίνει κατηγορία.εκεί εκεί στην Β΄Εθνική!
έτσι όπως τα κατάφερε ....ας πρόσεχε!
Πολύ σωστός.Υποβιβάστηκε το μωρό φέτος και δεν βλεπω με τίποτα να ανεβαίνει κατηγορία.εκεί εκεί στην Β΄Εθνική!
έτσι όπως τα κατάφερε ....ας πρόσεχε!
Αυτο ειναι νεο τωρα γιατι δεν μας ειχε παρασει απο το μυαλο καθολου οτι γυρναει τσοντες!!!Μαγκες μην λεμε ολο μαλακιες η καρολαιν αμα τις τα σκασεις κανει κ γαμω τα προγραμματα τωρα με το πενηνταρικο το ξερουμε οτι κανει αγγαρεια.οποτε η τις τα σκαμε κ περναμε καλα η δεν παμε καθολου.Μην τα ισωπεδωνετε ολα.η καθε γκομενα εχει την τακτικη της.Κ εμαθα κιολας οτι ειχε παει Ουγγαρια κ γυρναγε τσοντα.οποτε τα λεγαμε.....
Σωστος!!!Και να πηγαινεις και να περνας παντα καλα!!!Ναι φιλε μου Μαυρο επιλογη σου κ την δεχομαι.Εγω θεωρω οτι το κατοσταρικο το αξιζει κ θα πηγαινω.Εδω παιρνεις κατι κολ γκερλς σπιτι σου κ ζητανε 150 κ ειναι φολες....
ετσι κ η Αννα η Σερβα αρχισε με 20σαρικο στην Φυλης κ επαιρνα κ το κουλουρι της κ τωρα εχει γινει κανονιερισαααα κ κανει βιζιτες στο Παρισι με 250 ευρω.φιλια
Eλα ρε εγινε και η Αννα Παριζι...Αννα !!!
Ναιιιιι, βρίσκετε Παρίσι της Σερβίας...ετσι κ η Αννα η Σερβα αρχισε με 20σαρικο στην Φυλης κ επαιρνα κ το κουλουρι της κ τωρα εχει γινει κανονιερισαααα κ κανει βιζιτες στο Παρισι με 250 ευρω.φιλια
Κράτα τα γερά να μη σου φύγουνε.οταν δινω καποιες πληροφοριες κ καποιοι εξυπνοι το γελοιοποιουν δεν προκειται να συνεχισω τα κραταω για την παρτυ μου.
Πω πω κακο που μας εκανες !!!οταν δινω καποιες πληροφοριες κ καποιοι εξυπνοι το γελοιοποιουν δεν προκειται να συνεχισω τα κραταω για την παρτυ μου.
Κομοδινάρα μου.......................μουναρα μου....
σταρχιδια σου!τετοια κομοδινα δυσκολο να βρεις.....