majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Γυρισε κ το επιπεδο της εχει ανεβει πολυ κατα την γνωμη μου.μαλλον πεινασε....δεν εξηγειται αλλιως....
Την δοκίμασες ή έτσι άκουσες....................Γυρισε κ το επιπεδο της εχει ανεβει πολυ κατα την γνωμη μου.μαλλον πεινασε....δεν εξηγειται αλλιως....
Κάποιος συνάδελφος έγραψε σε άλλο θρεντ ότι η Καρολάιν επέστρεψε αλλά ότι έχει αλλάξει σε σχεση με τις φωτό. Πώς είναι δηλαδή τώρα;
Στο Τριγγετα!!!Που αλλου ηθελες να τη δω?
Χθές πέρασα απο Ισμήνης 2.Ητανε η Καρολαιν την οποία έχω πάρει 3-4 φορές.Την πήρα και χθές και για αλλή μια φορά είχε αξύριστα πόδια που είναι οτι πιο αηδιαστικό σε μια γυναίκα.Κατά τ΄άλλα μέτρια προς το καλή.Οποιος θυμάται πως ήτανε το εν λόγω στούντιο παλιά, θα πάθει πλάκα απο την χλιδάτη ανακαίνηση που έχουνε κάνει.Πλέον το στούντιο είναι σε όλο τον όροφο,έχει μεγάλο σαλόνι και τρία δωμάτια απίστευτα.Νομίζω ότι παίζει και στην Ισμήνης στη Δάφνη. Anyway, έχω καιρό να πάρω την πορνοστάρ μας. Δεν λέω, πολύ γυναικάρα αλλά με εμφανείς τάσεις ξεπέτας. Κάποιος είπε ότι μετα την επιστροφή της από τις διακοπές των Χριστουγέννων άλλαξε στην εμφάνιση. Δηλαδή πώς είναι τώρα
Τίποτα νέο.......συνεχίζει να είναι κομοδίνο.κανενα νεο απο την κορασιδα...???