LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
γιατι;
γιατί μόνο ο θεός θα μας σώσει!
γιατι;
ο χριστιανισμος δεν τρωγεταιάλλο εννοούσα (φυσικά και είναι Έλληνες)
ήθελα να πω ότι αναρρωτιέμαι αν θα ήταν σώφρον την σήμερον ημέραν γι' αυτήν τη χώρα να κόψει κάθε δεσμό με τον χριστιανισμό
Σε γαμω και σε χυνω κλώνε....ο χριστιανισμος δεν τρωγεται
γιατι;
γιατί μόνο ο θεός θα μας σώσει!
άλλο εννοούσα (φυσικά και είναι Έλληνες)
ήθελα να πω ότι αναρρωτιέμαι αν θα ήταν σώφρον την σήμερον ημέραν γι' αυτήν τη χώρα να κόψει κάθε δεσμό με τον χριστιανισμό
Γιατι?Δεν ξέρω αν είναι ή δεν είναι, αλλά πρακτικά, αν είναι να γίνει αυτό, τουλάχιστον να δημεύσουν την €κκλησιαστική π€ριουσία και να ξεχρώσουν το ΔΝΤ...
γιατι;
Γιατι?
[move][size=20pt]vlachodeutsch=alex71[/size] [/move]
Γελασαμε.
Παρεμπιπτοντως, δεν δεχομαι ούτε για πλακα την υπονοια οτι εχω κλωνους.
Συνεννοηθηκαμε?
Γελασαμε.
Συνεννοηθηκαμε?
δεν ειναι ελλειψη χιουμορόχι
(έλλειψη χιούμορ )
1) Ως αναφορά για αγίους που ενεπλάκησαν με σφαγές αθώων πάρτε ένα μικρό δείγμα :
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82_%CE%91%CE%84_%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82] [/url]
Γελασαμε.
Συνεννοηθηκαμε?
δεν ειναι ελλειψη χιουμορ
απλα δεν γουσταρω να νομιζουν οτι εχω κλωνους
οτι εισαι γατα με πεταλαεγώ για πλάκα το είπα, αλλά τώρα τι συμπέρασμα μπορώ να βγάλω από αυτές τις δύο παραθέσεις
οτι εισαι γατα με πεταλα
Tα ισλαμικά χαλιφάτα είχαν μια σημαντική συμβολή στη διάσωση και μεταφορά της αρχαιοελληνικής γραμματείας στην Ευρώπη. Αβερρόης, Αβικένας , Ιμπν Χαλντούν ήταν μεγάλοι φιλόσοφοι, κυρίως αριστοτελικοί. Ωστόσο δε το έκαναν με κριτήριο την αγνότητα και αγάπη για την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, αλλά ήταν επιλεκτικοί, για να σταχυολογήσουν κείμενα, προς στήριξη του Ισλάμ.
Πάντως μη ξεχνάμε πως η Άλγεβρα ήταν μουσουλμανικό δημιούργημα.
Όπως μη ξεχνάμε πως και στο Βυζάντιο υπήρξε σημαντική συμβολή στη διάσωση και μεταφορά της αρχαιοελληικής φιλοσοφίας. Η σχολή στην Αθήνα λειτουργούσε από ότι γνωρίζω. Και δε μπορεί να πει κανείς πως ο Μέγας Βασίλειος ή ο Μάξιμος ο Ομολογητης ήταν οι μεγαλύτεροι εχθροί του ελληνισμού .
Ούτε η Γεωργιος Πλήθων κλπ.
Αν η έντονη κριτική γινόταν απέναντι και σε άλλες θρησκείες και δόγματα θα έλεγα ότι τα αιτια είναι απλά ιδεολογικά..όταν εστιάζονται μόνον όμως στον χριστιανισμό..πλέον μπαίνω σε άλλες σκέψεις.. prokathorismenou sxediou
οποιος τολμουσε να πιστευει στην παλια θρησκεια
το δεσμευαν την περιουσια και ειχε να υποστει διωξεις
μετα απο 2-3 αιωνες διδαγματα αγαπης δεν ειχε μεινει παγανιστης ουτε για δειγμα