να σε αλειψω ολοκληρη!![]()
Καλημέρα
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
να σε αλειψω ολοκληρη!![]()
Καλημέρα
![]()
και πόσο το θέλω να ηξερεςΜη μου λες τέτοια γιατί θα έρθω να σε ταράξω στα φιλιά![]()
γιατι μας το κανεις αυτο ??? μας δειχνεις το μουνακι σου που δεν μας το δινεις...
Είστε άτυχη εκεί πάνω στη Θεσσαλονίκη γιατί σε μας εδώ στην Αθήνα 1 χαρά το έδινε και με μεγάλη επιτυχία κιόλας το κουκλάκι μας!γιατι μας το κανεις αυτο ??? μας δειχνεις το μουνακι σου που δεν μας το δινεις...
Για καντο πιο λιανάΕίστε άτυχη εκεί πάνω στη Θεσσαλονίκη γιατί σε μας εδώ στην Αθήνα 1 χαρά το έδινε και με μεγάλη επιτυχία κιόλας το κουκλάκι μας!
Την πιο λιανά να το κάνω ρε φίλε; Όταν ήταν Αθήνα και συνεργαζότανε με γραφεία έκανε φουλ πρόγραμμα το μωράκι και ήτανε και σούπερ μπράβο της!Για καντο πιο λιανά
Στην Τέα όχι....σε άλλα ναι δεν ξερωΤην πιο λιανά να το κάνω ρε φίλε; Όταν ήταν Αθήνα και συνεργαζότανε με γραφεία έκανε φουλ πρόγραμμα το μωράκι και ήτανε και σούπερ μπράβο της!
Αν δεν δούμε την φωτό δεν πιστεύουμε τίποταPhoto by @Odin_ συγνώμη πάλι ξέχασα να γράψω....
1,139 ρε πονηρέ...Αν δεν δούμε την φωτό δεν πιστεύουμε τίποτα![]()
Ε μα εννοειται πως ναι, πως θα φάω αλλιώς την τιμωρίαΈλα πες την αλήθεια...επίτηδες το κάνεις...
Ώστε σου αρέσει να σε τιμωρούν.Ε μα εννοειται πως ναι, πως θα φάω αλλιώς την τιμωρία![]()
Ε είναι γλυκιά η τιμωρία , γιατί να μη μου αρέσειΏστε σου αρέσει να σε τιμωρούν.
Ε ναι αλλιώς τι τα έχω τα αυταρχικά και τα submissionΝα σε τιμωρήσουμε άμα είναι, μη σε αφήσουμε παραπονεμένη. Θα τιμωρηθείς πάραυτα![]()
Ότι δε μπορούμε να αποκτήσουμε ή είναι απαγορευμένο είναι πιο ποθητό!γιατι μας το κανεις αυτο ??? μας δειχνεις το μουνακι σου που δεν μας το δινεις...
.... @Panos 1978 , Πανουληηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!