Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
37
Like
36.170
Πόντοι
11.146
Κουκλάρα! Τερμα σεξυ κορσες! Yummy!

Κουμπάρε μου συγχαρητήρια υπεροχη φωτο! Η νυφη εγκρίνει με 1000!! 3 την εβδομαδα; Αμαααν δηλωσεις :2funny:
....αααα ετσι λεει η λαϊκη ρηση, ποιος ειμαι εγω που θα την αμφισβητησω :confused::confused::confused:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
5.357
Πόντοι
1.041
Ενα κορίτσι με αστείρευτη όρεξη διάθεση και θέληση να σε ικανοποιήσει σε όλους τους τομείς δεκτική σε όλα όσα έχεις συμφωνήσει και με το παραπάνω σε ευχαριστώ πολύ! Θα προτιμηθεί πολλές φορές ακόμη!!!
Είσαι πολύ γλυκός!! Εγώ σ' ευχαριστώ!! :smiling-face-with-heart-eyes::kiss-mark:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
5.357
Πόντοι
1.041

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.536
Πόντοι
6.196
1000003871.jpg

:rose: Good afternoon with love ❤️
Κουκλι!

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
5.357
Πόντοι
1.041
1000003927.jpg

:rose: Καλησπέρα, υπέροχο Refresh μίγμα αιθέριων ελαίων Περγαμόντο, Λεμόνι & Γρειπφρουτ

• Αιθέριο έλαιο περγαμόντο: Φυσικό τονωτικό και αντικαταθλιπτικό. Τονώνει το νευρικό σύστημα, απομακρύνει την συναισθηματική ένταση, βελτιώνει τη διάθεση, και χαρίζει δύναμη και αισιοδοξία.
• Αιθέριο έλαιο λεμόνι:
Εχει ένα δυνατό, φρέσκο άρωμα και αποτελεί εξαιρετικό τονωτικό του σώματος και το πνεύματος. Καθαρίζει τη σκέψη, αυξάνει τη συγκέντρωση και βελτιώνει τη μνήμη.
• Αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ: Εχει ένα όξινο και καθαρό άρωμα που τονώνει και αναζωογονεί. Βοηθά στη βελτίωση της διάθεσης, δρα σαν αντικαταθλιπτικό και λειτουργεί κατά της πνευματικής και σωματικής κόπωσης.

With love ❤️

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
467
Πόντοι
36
1000003927.jpg

:rose: Καλησπέρα, υπέροχο Refresh μίγμα αιθέριων ελαίων Περγαμόντο, Λεμόνι & Γρειπφρουτ

• Αιθέριο έλαιο περγαμόντο: Φυσικό τονωτικό και αντικαταθλιπτικό. Τονώνει το νευρικό σύστημα, απομακρύνει την συναισθηματική ένταση, βελτιώνει τη διάθεση, και χαρίζει δύναμη και αισιοδοξία.
• Αιθέριο έλαιο λεμόνι:
Εχει ένα δυνατό, φρέσκο άρωμα και αποτελεί εξαιρετικό τονωτικό του σώματος και το πνεύματος. Καθαρίζει τη σκέψη, αυξάνει τη συγκέντρωση και βελτιώνει τη μνήμη.
• Αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ: Εχει ένα όξινο και καθαρό άρωμα που τονώνει και αναζωογονεί. Βοηθά στη βελτίωση της διάθεσης, δρα σαν αντικαταθλιπτικό και λειτουργεί κατά της πνευματικής και σωματικής κόπωσης.

With love ❤️
φυσικό τονωτικό και αντικαταθλιπτικο εισαι εσύ μωρο μου

pet12

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
8
Πόντοι
0
φυσικό τονωτικό και αντικαταθλιπτικο εισαι εσύ μωρο μου
1000003927.jpg

• Αιθέριο έλαιο λεμόνι:

With love ❤️
Τώρα το μασάζ θα γίνει καλ
η πιο ωραία μασερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom