Νέα

Ιδιωτικός Τομέας = Ξεζούμισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΙδιωτικόςΤομέας = Ξεζουμισμα

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
εξηγησε μου πως μετρας τα λεφτα που φερνει στο ταμειο ο τυπος που ψηνει τα τοστ στα εβερεστ...

αλλα να μου εξηγησεις τα αμεσα συνδεδεμενα χρηματα με την αποδοση του... οχι ποσα βγαζει το μαγαζι, γιατι αυτο δεν ειναι μονο
αποτελεσμα της δουλειας του εργαζομενου....
Βάση ταχύτητας αγαπητέ .Εκεί δεν παίζει ρόλο ουτε το μπλα μπλα ουτε τιποτα.Το προιόν είναι προπωλημένο..άρα ταχύτητα και μόνο μετράς εκεί.Αφού ο κόσμος περιμένει ουρα.Υπολογίζεις την μέσο τζίρο που βγάζει ο κάθε υπάλληλος ,του βάζεις στόχο τα +50 τεμ την ημέρα και τον ανταμοίβεις με 20 λεπτά το τεμ.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
θες να μου πεις οτι ολοι οι ανθρωποι και παντα εχουν ρεαλιστικες επιλογες ?

οτι πχ ανθρωποι με μαστερ που δουλευουν σε δουλειες που πριν 5 χρονια ηταν για αποφοιτους λυκειου, εχουν επιλογες και δεν τις παιρνουν ?

καλη η κοσμοθεωρια περι μοιρολατριας και κλαψομουνιασματος, αλλα η θεωρια ειναι για να περναει η ωρα με κανα ουζο και κανα μεζε...

φιλαράκι και γω μαζί σου είμαι!
δεν είμαι ο γιος του βαρδινογιάννη!
και γω δυο πτυχία έχω, και δούλεψα πολύ για να ξεκινήσω κάτι δικό μου και με πολύ μεγάλο ρίσκο!

και αυτό το ρίσκο, είναι κάτι που κανένας υπάλληλος δεν μπορεί να νιώσει!

και θα σου πω το εξής και χωρίς παρεξήγηση:

και γω ένιωθα ότι με εκμεταλεύονταν οι άλλοι (τελικά λάθος απ ότι κατάλαβα, αλλά τέσπα!)

οπότε αποφάσισα να ρισκάρω!

και συ (όχι προσωπικά εσύ) ρε φίλε, μπορείς να πας στο Θείο Λάτση, να βάλεις το σπίτι σου υποθήκη και να κάνεις δική σου δουλειά που δεν σε εκμεταλεύεται κανείς!

τότε εσύ θα έχεις τον κάθε έναν, που επειδή πήρε ένα (ή δύο πτυχία), να θεωρεί ότι η κοινωνία (και συ προσωπικά) του χρωστάει 2-3 χιλιάρικα το μήνα!

μα δεν βγαίνουν αυτά τα λεφτά ρε παίδες στο Ελλάντα!

κι αν θέλετε το αναλύουμε και με αριθμούς!

το 700€ + 400€ ΙΚΑ σημαίνει όπως είπα πιο πριν ότι θα πρέπει να παράγεις 4 ή 5 χιλιάρικα για να είναι βιώσιμη η επιχείρηση!

αν τα βγάλεις θα τα πάρεις! αν τα βγάλεις και δεν στα δώσει, τότε είναι όντως μαλάκας!

δείτε όμως πόσοι κλείνουν καθημερινά επιδή δεν βγαίνουν τα έξοδα!

(μιλάω πάντα για λογική μικρομεσαίας επιχείρησης, με 1-2-3...έως 15-20 υπαλλήλους το πολύ-πολύ! για μεγαθήρια και πολυεθνικές δεν ξέρω)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εξηγησε μου πως μετρας τα λεφτα που φερνει στο ταμειο ο τυπος που ψηνει τα τοστ στα εβερεστ...

αλλα να μου εξηγησεις τα αμεσα συνδεδεμενα χρηματα με την αποδοση του... οχι ποσα βγαζει το μαγαζι, γιατι αυτο δεν ειναι μονο
αποτελεσμα της δουλειας του εργαζομενου....

απάντησε πολύ σωστά η αλίντισσα!

τί εννοείς οταν λες τα `φέρνει' δεν είμαστε όλοι πωλητές...

να ένα παράδειγμα!

εγώ μίλησα ακριβώς για παροχή υπηρεσιών και όχι εμπορικό κατάστημα-πωλήσεις!

αλλά και εκεί μετράς νομίζω το ίδιο με βάση όμως το καθαρό κέρδος του εμπορεύματος.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Βάση ταχύτητας αγαπητέ .Εκεί δεν παίζει ρόλο ουτε το μπλα μπλα ουτε τιποτα.Το προιόν είναι προπωλημένο..άρα ταχύτητα και μόνο μετράς εκεί.Αφού ο κόσμος περιμένει ουρα.Υπολογίζεις την μέσο τζίρο που βγάζει ο κάθε υπάλληλος ,του βάζεις στόχο τα +50 τεμ την ημέρα και τον ανταμοίβεις με 20 λεπτά το τεμ.

εξυπνο , αλλα μπαζει λιγο...

αν ο μεσος τζιρος εσενα σου αποδιδει περισσοτερα αναλογικα απ οσα του πληρωνεις εσυ χωρις το μπονους, τοτε παλι ριγμενος δεν ειναι ?

θελώ να πω απλα οτι οσα συστηματα και να αναπτυξεις, η ουσια ειναι οτι εσυ κρατας και το καρπουζι και το μαχαιρι... ο αλλος θα συνεχισει να δουλευει για σενα
οσο του δινεις ενα μινιμουμ... δεν εισαι υποχρεωμενη να δωσεις παραπανω, οσα και να βγαζεις εσυ. και αν το κανεις εσυ η ιδια, η πλειοψηφια δεν το κανει....

και δε τα λεω σαν πικραμενος, γιατι ειμαι συνηδειτοποιημενος για το τι παιρνω απο τη δουλεια που κανω και θεωρω τα παραπλευρα οφελη μεγαλυτερα απο πχ 200 ευρω παραπανω
μισθο.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.492
Πόντοι
506
και γω δυο πτυχία έχω, και δούλεψα πολύ για να ξεκινήσω κάτι δικό μου και με πολύ μεγάλο ρίσκο!
σου εύχομαι μέσα από την καρδιά να πας καλα, να κονομάς και να γεμίζεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό με πολά 00000, και να δώσεις ποσοστά από από τα κέρδη σου στους πιστού σου και καλούς εργαζόμενου που θα έχεις, έλα να μου πεις να ρε μαλάκα.
Τότε εγώ θα κάτσω να με γαμήσεις..

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

και αυτό το ρίσκο, είναι κάτι που κανένας υπάλληλος δεν μπορεί να νιώσει!

και θα σου πω το εξής και χωρίς παρεξήγηση:

και γω ένιωθα ότι με εκμεταλεύονταν οι άλλοι (τελικά λάθος απ ότι κατάλαβα, αλλά τέσπα!)

οπότε αποφάσισα να ρισκάρω!

και συ (όχι προσωπικά εσύ) ρε φίλε, μπορείς να πας στο Θείο Λάτση, να βάλεις το σπίτι σου υποθήκη και να κάνεις δική σου δουλειά που δεν σε εκμεταλεύεται κανείς!

τότε εσύ θα έχεις τον κάθε έναν, που επειδή πήρε ένα (ή δύο πτυχία), να θεωρεί ότι η κοινωνία (και συ προσωπικά) του χρωστάει 2-3 χιλιάρικα το μήνα!

μα δεν βγαίνουν αυτά τα λεφτά ρε παίδες στο Ελλάντα!

κι αν θέλετε το αναλύουμε και με αριθμούς!

το 700€ + 400€ ΙΚΑ σημαίνει όπως είπα πιο πριν ότι θα πρέπει να παράγεις 4 ή 5 χιλιάρικα για να είναι βιώσιμη η επιχείρηση!

αν τα βγάλεις θα τα πάρεις! αν τα βγάλεις και δεν στα δώσει, τότε είναι όντως μαλάκας!

δείτε όμως πόσοι κλείνουν καθημερινά επιδή δεν βγαίνουν τα έξοδα!

(μιλάω πάντα για λογική μικρομεσαίας επιχείρησης, με 1-2-3...έως 15-20 υπαλλήλους το πολύ-πολύ! για μεγαθήρια και πολυεθνικές δεν ξέρω)

εχεις απολυτο δικιο για το ρισκο και γι αυτο ειναι απολυτα λογικο το συντριπτικα μεγαλυτερο εισοδημα να πηγαινει στον εργοδοτη.
Ιδιως αν εχει επενδυσει και κεφαλαια κλπ...

και δε διαφωνω μαζι σου οτι πολλες επιχειρησεις κλεινουν γιατι δε βγαζουν τα εξοδα.

Οσον αφορα τα μεγαθηρια και τις πολυεθνικες, επειδη τα βλεπω στη δουλεια μου, πεφτουν εξω σε μια νυχτα... εχει συμβει απειρες φορες...

χαιρομαι που συμφωνεις οτι υπαρχουν μαλακες που τους τα φερνουν και δεν πληρωνουν. Γι αυτους μιλαω τοση ωρα και οχι για ολους τους επιχειρηματιες.
Δεν εχω κανενα κομμουνιστικο παραλληρημα η τιποτα τετοιο... απλα δε μ αρεσει ο μηδενισμος. δηλαδη, οποιος γκρινιαζει εχει αδικο γιατι δε τα φερνει
και περιμενει να τα παρει... δεν ειναι ετσι παντα...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

αν ο μεσος τζιρος εσενα σου αποδιδει περισσοτερα αναλογικα απ οσα του πληρωνεις εσυ χωρις το μπονους, τοτε παλι ριγμενος δεν ειναι ?

θελώ να πω απλα οτι οσα συστηματα και να αναπτυξεις, η ουσια ειναι οτι εσυ κρατας και το καρπουζι και το μαχαιρι... ο αλλος θα συνεχισει να δουλευει για σενα
οσο του δινεις ενα μινιμουμ... δεν εισαι υποχρεωμενη να δωσεις παραπανω, οσα και να βγαζεις εσυ. και αν το κανεις εσυ η ιδια, η πλειοψηφια δεν το κανει....

και δε τα λεω σαν πικραμενος, γιατι ειμαι συνηδειτοποιημενος για το τι παιρνω απο τη δουλεια που κανω και θεωρω τα παραπλευρα οφελη μεγαλυτερα απο πχ 200 ευρω παραπανω
μισθο.

το κακό ή καλό φίλε είναι ότι ο μεν εργαζόμενος παίρνει στάνταρ τα λεφτά που πρέπει (και το γαμωΙΚΑ το ίδιο-άσχετα αν οι χαραμοφάηδες πολιτικοί μας παίξαν τα λεφτά στο χρηματιστήριο)
ο δε επιχειρηματίας είναι κάθε μέρα-κάθε μήνα επί ξύλου κρεμάμενος!

και δεν μιλάω (επαναλαμβάνω) για πολυεθνικές και εταιρίες δισεκατομμυρίων (που πόσοι στο κάτω κάτω της γραφής είναι οι Λάτσιδες και οι Βαρδινιγιάννηδες στην Ελλάδα)

μιλάω για τα εκατοντάδες χιλιάδες μαγαζιά, που κάθε μήνα μετράνε τα έσοδα με τα έξοδα, και παρακαλάει κάθε μέρα να γίνει τζίρος για να βγει.

Αυτοί λοιπόν αν πιστεύεις ότι σε κλέβουν και σε ξεζουμίζουν είσαι λάθος!

Αλλά και στην περίπτωση που βγάλει μερσεντές, δε σημαίνει ότι η ιδέα ή η όλη λειτουργία του καταστήματος (που αυτός πήρε το ρίσκο και την υλοποίησε) είναι εξίσου μοιρασμένη σε όλους! Κι ούτε βέβαια σημαίνει ότι σε εκμεταλεύεται επειδή κερδίζει πολλά αυτό που μόνος του σκέφτηκε!

Γιατί πολύ απλά μπορεί την επόμενη μέρα, να μην περπατήσει....

αλλά εσύ (και το γαμωΙΚΑ σου,όπως και το νοίκι, η ΔΕΗ, το ΤΕΒΕ, η τράπεζα ίσως, οι επιταγές που έδωσε κοκ κοκ κοκ) θα πρέπει να πληρωθούν ΤΟ ΙΔΙΟ με χθες που πετούσε!

το ρίσκο λοιπόν, δεν πληρώνεται φιλαράκι.

Επισκέπτης

Γι'αυτό δεν θα βγάλουν ποτέ καλά λεφτά ,γιατί τα μυαλά τους δεν στροφάρουν..Είπαμε Ελληνας..πιτσιρικάς είναι κάγκουρας με όνειρο το δημόσιο,τελικά γίνεται υπάλληλος με όνειρο να γίνει ο ίδιος αφεντικό αλλά εν τέλει όταν και αν γινει αφεντικό δεν ρισκάρει ΠΟΤΕ γιατί απλά ο Καιλας έχει ποτίσει το κορμί του και το έχει μολύνει με την μιζέρια.Είναι γονιδιακό το θέμα μην το ψάχνεις.Κάτι σαν τις Ελλεεινίδες και την κυτταρύτιδα! :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
σου εύχομαι μέσα από την καρδιά να πας καλα, να κονομάς και να γεμίζεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό με πολά 00000, και να δώσεις ποσοστά από από τα κέρδη σου στους πιστού σου και καλούς εργαζόμενου που θα έχεις, έλα να μου πεις να ρε μαλάκα.
Τότε εγώ θα κάτσω να με γαμήσεις..

το έχω ήδη κάνει!

και δεν σε έβρισα!

αν μισείς κάποιον είπαμε και πριν: αυτός είναι το αφεντικό σου!

(στείλε πμ για το :fuck2: :fuck2: ) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μη γαμάτε την κουβέντα ρε γαμώτο!
αν ήταν να βριστώ βριζόμουνα και με τον ΠάΠιο!

αν εννοχλούν αυτα που λέω πες ρε φίλε να μην γράψω άλλο!

κάτσε εδώ και κλαψομούνιαζε για το πόσο θησαυρίζουν τα αφεντικά που πίνουν το αίμα των εργαζόμενων! :2funny: :2funny: :2funny:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Γι'αυτό δεν θα βγάλουν ποτέ καλά λεφτά ,γιατί τα μυαλά τους δεν στροφάρουν..Είπαμε Ελληνας..πιτσιρικάς είναι κάγκουρας με όνειρο το δημόσιο,τελικά γίνεται υπάλληλος με όνειρο να γίνει ο ίδιος αφεντικό αλλά εν τέλει όταν και αν γινει αφεντικό δεν ρισκάρει ΠΟΤΕ γιατί απλά ο Καιλας έχει ποτίσει το κορμί του και το έχει μολύνει με την μιζέρια.Είναι γονιδιακό το θέμα μην το ψάχνεις.Κάτι σαν τις Ελλεεινίδες και την κυτταρύτιδα! :2funny:
δηλαδη ολοι οι υπαλληλοι ειναι ετσι ή μονο αυτοι που θεωρουν οτι αδικουνται?

και σε ξαναρωταω... αμφιβαλεις οτι καποιοι αδικούνται ?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.492
Πόντοι
506
το έχω ήδη κάνει!

και δεν σε έβρισα!

αν μισείς κάποιον είπαμε και πριν: αυτός είναι το αφεντικό σου!

(στείλε πμ για το :fuck2: :fuck2: ) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μη γαμάτε την κουβέντα ρε γαμώτο!
αν ήταν να βριστώ βριζόμουνα και με τον ΠάΠιο!

αν εννοχλούν αυτα που λέω πες ρε φίλε να μην γράψω άλλο!

κάτσε εδώ και κλαψομούνιαζε για το πόσο θησαυρίζουν τα αφεντικά που πίνουν το αίμα των εργαζόμενων! :2funny: :2funny: :2funny:
το `να ρε μαλάκα' να το πεις σε μενα δεν σ' έβρισα

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
το κακό ή καλό φίλε είναι ότι ο μεν εργαζόμενος παίρνει στάνταρ τα λεφτά που πρέπει (και το γαμωΙΚΑ το ίδιο-άσχετα αν οι χαραμοφάηδες πολιτικοί μας παίξαν τα λεφτά στο χρηματιστήριο)
ο δε επιχειρηματίας είναι κάθε μέρα-κάθε μήνα επί ξύλου κρεμάμενος!

και δεν μιλάω (επαναλαμβάνω) για πολυεθνικές και εταιρίες δισεκατομμυρίων (που πόσοι στο κάτω κάτω της γραφής είναι οι Λάτσιδες και οι Βαρδινιγιάννηδες στην Ελλάδα)

μιλάω για τα εκατοντάδες χιλιάδες μαγαζιά, που κάθε μήνα μετράνε τα έσοδα με τα έξοδα, και παρακαλάει κάθε μέρα να γίνει τζίρος για να βγει.

Αυτοί λοιπόν αν πιστεύεις ότι σε κλέβουν και σε ξεζουμίζουν είσαι λάθος!

Αλλά και στην περίπτωση που βγάλει μερσεντές, δε σημαίνει ότι η ιδέα ή η όλη λειτουργία του καταστήματος (που αυτός πήρε το ρίσκο και την υλοποίησε) είναι εξίσου μοιρασμένη σε όλους! Κι ούτε βέβαια σημαίνει ότι σε εκμεταλεύεται επειδή κερδίζει πολλά αυτό που μόνος του σκέφτηκε!

Γιατί πολύ απλά μπορεί την επόμενη μέρα, να μην περπατήσει....

αλλά εσύ (και το γαμωΙΚΑ σου,όπως και το νοίκι, η ΔΕΗ, το ΤΕΒΕ, η τράπεζα ίσως, οι επιταγές που έδωσε κοκ κοκ κοκ) θα πρέπει να πληρωθούν ΤΟ ΙΔΙΟ με χθες που πετούσε!

το ρίσκο λοιπόν, δεν πληρώνεται φιλαράκι.

οχι ,το ρισκο δεν πληρωνεται, συμφωνω...

αλλα συνεχιζεις να αγνοεις το οτι σου ειπα πως δικαιως κρατανε οι επιχειρηματιες τα συντριπτικα μεγαλυτερα κερδη.

στο ξαναλεω ομως... δε μιλαω για τα μαγαζια που δεν πανε καλα και μπορει αυριο να μην υπαρχουν. σου μιλαω γι αυτα που βγαζουν λεφτα και δεν
αποζημιωνουν δικαια τους υπαλληλους.

και ρωτω ξανα...
αμφιβαλλεις οτι υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις ?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
δηλαδη ολοι οι υπαλληλοι ειναι ετσι ή μονο αυτοι που θεωρουν οτι αδικουνται?

και σε ξαναρωταω... αμφιβαλεις οτι καποιοι αδικούνται ?

απλά στο μυαλ΄΄ο του κάθε έλληνα όπως πολύ σωστά είπε και πάλι η αλήντισσα, είναι το δημόσιο, όπου θα ξύνεται και θα τον πληρώνουν!

οπότε του έχει μπει μέσα του ότι τώρα δουλεύει σαν το σκυλί για τον πούστη που τα κονομάει εις βάρος του!

αμφιβάλλεις οτι αυτή είναι η νοοτροπία?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
απλά στο μυαλ΄΄ο του κάθε έλληνα όπως πολύ σωστά είπε και πάλι η αλήντισσα, είναι το δημόσιο, όπου θα ξύνεται και θα τον πληρώνουν!

οπότε του έχει μπει μέσα του ότι τώρα δουλεύει σαν το σκυλί για τον πούστη που τα κονομάει εις βάρος του!

αμφιβαλλω οτι ειναι συνολικα ετσι, οχι οτι δεν ειναι πολλοι που ειναι ετσι.

για τριτη φορα ομως, αμφιβαλλεις οτι υπαρχουν εργοδοτες που εκμεταλευονται ?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.492
Πόντοι
506
σόρι ρε φίλε!

ολα καλά! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Φίλε, εμείς απέχουμε πολύ, επειδή σε διαβάζω και σε άλλα θέματα `εθνικά κ.α.', η μέρα με τη νύχτα εκεί μπορεί να σε βρίσω... παρα είσαι δεξιός για μένα...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
οχι ,το ρισκο δεν πληρωνεται, συμφωνω...

αλλα συνεχιζεις να αγνοεις το οτι σου ειπα πως δικαιως κρατανε οι επιχειρηματιες τα συντριπτικα μεγαλυτερα κερδη.

στο ξαναλεω ομως... δε μιλαω για τα μαγαζια που δεν πανε καλα και μπορει αυριο να μην υπαρχουν. σου μιλαω γι αυτα που βγαζουν λεφτα και δεν
αποζημιωνουν δικαια τους υπαλληλους.

και ρωτω ξανα...
αμφιβαλλεις οτι υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις ?

διευκρίνησε σε παρακαλώ τι εννοείς αδικούνται?

τους δίνει το αφεντικό λιγότερα απ όσα πρέπει ή αδικούνται σε σχέση με άλλους υπαλλήλους (βύσματα κτλ που είπε ο φίλος πριν)?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Φίλε, εμείς απέχουμε πολύ, επειδή σε διαβάζω και σε άλλα θέματα `εθνικά κ.α.', η μέρα με τη νύχτα εκεί μπορεί να σε βρίσω... παρα είσαι δεξιός για μένα...
και συ απ όσο ξέρω δεν είσαι τσιριζέος! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οπότε δε με χαλάς!  ;) :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

ε ρε φιλε τοση ωρα σε ακουω και λιγο πολυ φτανεις στην υπερβολη.
Φυσικα και νιωθει ετσι ενας ιδιωτικουρας που τον εχει στην φαπα το αφεντικο και με 700 ευρω βασικο μισθο χωρις να παρει αυξηση ασχετα απο τον τζιρο της επιχειρησης.
Και καλα κανει και ο νεοελληνας και παλευει για το δημοσιο η για να μπει ακομα και σε καποια ιδιωτικη επιχειρηση οπως τραπεζα πχ.
Τι σκατα θες να ακουσεις?
Οτι ναι γουσταρω να δουλευω για 700 ευρω σαν μαλακας ολη μερα για τον τζεημς ενω αυτος βγαζει κανενα 10χιλιαρο τον μηνα και μετα τα χαλαει ολα στην ταυλανδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom