Νέα

Ιδιωτικός Τομέας = Ξεζούμισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΙδιωτικόςΤομέας = Ξεζουμισμα

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
σε ποια πολη αυτα ? γιατι εγω πληρωνα λονδινο 1.100 GBP για 40 τετραγωνικα το μηνα...
Αγγλια δεν ειναι μονο Λονδινο, ειναι και η καταπρασινη επαρχια.... Το Λονδινο ειναι πολυ ακριβο, αλλα μηπως παιζει και λιγο καλυτερους μισθους? Εξαλλου μπορεις να ζεις σε πιο μικρη πολη, και να απολαμβανεις τις ιδιες υπηρεσιες. Εδω το adsl εχει φτασει παντου, και στο τελευταιο σπιτι. Και παιζει και οπτικη ινα σε πολλες περιοχες...

Ναι αλλα με τι μισθο δεν μας ειπες? Και σε ποια περιοχη του Λονδινου. Ακριβη, μετρια , τι?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
χωρις να ξερω τι ειναι το τσιριζεικο, συμφωνω σ αυτο...

οποιος ηξερε ενα βουλευτη το 70 και το 80  ειναι τωρα "κυριος προϊσταμενος" στο δημοσιο και ζει απο το φορο το δικο μας....
τσιριζέικο=ΣΥΡΙΖΑ, Αλ(α)βανος + Τσίμπλας! :2funny:

οι πρώτοι που βολεύονται παντού εις το όνομα της παγκοσμιοποίησης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! :rolleyes:

Ασπρούλη και Γκιοργκοςκ σταματήστε να βρίζεστε ρεεεε!

βρήκα και γω μια φορά ένα θρεντ που δεν πάτησε κανένας ΠλεζουρόΠαΠος και θα το κάνετε μπουρδέλο εσείς ρε??? :headbang:

άντε μην αρχίζω να μπινελικώνω και γω το τσιριζέικο τώρα και την ανθελληνική προπαγάνδα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αγγλια δεν ειναι μονο Λονδινο, ειναι και η καταπρασινη επαρχια.... Το Λονδινο ειναι πολυ ακριβο, αλλα μηπως παιζει και λιγο καλυτερους μισθους? Εξαλλου μπορεις να ζεις σε πιο μικρη πολη, και να απολαμβανεις τις ιδιες υπηρεσιες. Εδω το adsl εχει φτασει παντου, και στο τελευταιο σπιτι. Και παιζει και οπτικη ινα σε πολλες περιοχες...

Ναι αλλα με τι μισθο δεν μας ειπες? Και σε ποια περιοχη του Λονδινου. Ακριβη, μετρια , τι?

εκανα master εκει... zone 1, bayswater αν ξερεις... δεν ειναι ακριβη περιοχη ... downtown ειναι...

εζησα και στην καταπρασινη επαρχια για 2 χρονια περιποθ...μη νομιζεις... και ξερω τι λες, απλα εισαι λιγο υπερβολικος....

Επισκέπτης
Εχεί κανείς γερά κονέ να με αναδείξουν δια της διαφθοράς στον ιδιωτικό τομέα;! :grin: :think:
Δεκτές όλες οι προτάσεις,αρκεί να τρώμε καλάααα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εξηγηστε μας εσεις οι επιχειρηματιες γιατι με πιο ακριβους μισθους πολλα προιοντα ειναι πιο φθηνα εδω στην Αγγλια, οπως πχ τα ρουχα, το γαλα, το ψωμι και αλλα.

φιλαράκι συμφωνώ σε όλα αυτά που λες (αν και "τα έχεις" με λάθος ανθρώπους)

όμως σ αυτό ειδικά απορώ και γω!

πώς γίνεται λέω συνεχώς σε όλη την Ευρώπη οι μισθοί να είναι πολλαπλάσιοι απ ότι στην Ελλάδα, ενώ τα είδη να είναι τα ίδια ή και φθηνότερα! :think:

αυτή η (άλλη μια )παγκόσμια πρωτοτυπία μόνο στο Ελλαδιστάν μπορούσε να γίνει! :headbang: :headbang:

εγώ πάντως αν έβρισκα τι να κάνω, έφευγα αύριο απ το Ελλαδιστάν! :headbang:

μέχρι και στην Ταϊλάνδη το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι..... :grin: :grin: :grin:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εκανα master εκει... zone 1, bayswater αν ξερεις... δεν ειναι ακριβη περιοχη ... downtown ειναι...

εζησα και στην καταπρασινη επαρχια για 2 χρονια περιποθ...μη νομιζεις... και ξερω τι λες, απλα εισαι λιγο υπερβολικος....

Στενος φιλος που αν ηταν ελλαδα τωρα θα επαιρνε αρχιδια, δουλευει στην βιομηχανια εδω, και βλεπει αυξησεις και αναβαθμισεις μισθου που δεν υπαρχουν στην ελλαδα. Και οταν κανει παιδακια δεν θα πληρωσει φροντιστηρια, οπως δεν θα πληρωσει φακελακι η παρα-υγεια. Που ειμαι υπερβολικος? Θεωρεις οτι στην ελλαδα το βιοτικο επιπεδο ειναι καλυτερο απο οτι στην αγγλια πχ?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εχεί κανείς γερά κονέ να με αναδείξουν δια της διαφθοράς στον ιδιωτικό τομέα;! :grin: :think:
Δεκτές όλες οι προτάσεις,αρκεί να τρώμε καλάααα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

γραφείο εξυπηρέτησης μεταναστών! :grin: :grin: :grin: :grin:

χοντρό χρήμα και ταιριάζει με αυτό που σπουδάζεις! ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
φιλαράκι συμφωνώ σε όλα αυτά που λες (αν και "τα έχεις" με λάθος ανθρώπους)

όμως σ αυτό ειδικά απορώ και γω!

πώς γίνεται λέω συνεχώς σε όλη την Ευρώπη οι μισθοί να είναι πολλαπλάσιοι απ ότι στην Ελλάδα, ενώ τα είδη να είναι τα ίδια ή και φθηνότερα! :think:

αυτή η (άλλη μια )παγκόσμια πρωτοτυπία μόνο στο Ελλαδιστάν μπορούσε να γίνει! :headbang: :headbang:

εγώ πάντως αν έβρισκα τι να κάνω, έφευγα αύριο απ το Ελλαδιστάν! :headbang:

μέχρι και στην Ταϊλάνδη το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι..... :grin: :grin: :grin:

Ρε ακομα και στην γερμανια ενα σωρο προιοντα ειναι πιο φθηνα απο ελλαδα. Και με αλλους μισθους.Εσεις οι επιχειρηματιες-εργοδοτες να μας το εξηγησετε αυτο.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Στενος φιλος που αν ηταν ελλαδα τωρα θα επαιρνε αρχιδια, δουλευει στην βιομηχανια εδω, και βλεπει αυξησεις και αναβαθμισεις μισθου που δεν υπαρχουν στην ελλαδα. Και οταν κανει παιδακια δεν θα πληρωσει φροντιστηρια, οπως δεν θα πληρωσει φακελακι η παρα-υγεια. Που ειμαι υπερβολικος? Θεωρεις οτι στην ελλαδα το βιοτικο επιπεδο ειναι καλυτερο απο οτι στην αγγλια πχ?

εγώ δεν θεωρώ πάντως ότι είσαι υπερβολικός κάπου!

έτσι είναι, όπως τα λες!

και το όνειρο του κάθε ευρωπαίου δεν είναι να γίνει δημόσιος υπάλληλος!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε ακομα και στην γερμανια ενα σωρο προιοντα ειναι πιο φθηνα απο ελλαδα. Και με αλλους μισθους.Εσεις οι επιχειρηματιες-εργοδοτες να μας το εξηγησετε αυτο.

εγώ σου εξήγησα πριν (αν διάβασες το ποστ με το 1/5)!

δεν ξέρω ειλικρινά πώς γίνεται!

αν πχ αύριο ο βασικός μισθός γίνει από 700-1000 τότε περισσότερα απ τα μισά μαγαζιά το Ελλάντα θα κλείσουν!

δεν είναι θέμα εκμετάλευσης δηλ (όχι ότι δεν υπάρχουν μαλάκες) αλλά καθαρά θέμα εσόδων-εξόδων!

είπαμε! Ελλάς το μεγαλείο σου!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

το βιοτικο επιπεδο ειναι πολυπλοκη εννοια... και οταν μιλας πχ για μισθους και νοικια κλπ, πρεπει να υπολογιζεις κι αλλα πραγματα , οπως το οτι η
ελλαδα εχει 78% ιδιοκατοικηση...

οπως και να χει, εγω δε σου λεω οτι η ελλαδα δεν ειναι μπουρδελο ,και οτι UK δεν ειναι καλα.
απλα το βιοτικο επιπεδο για τον καθενα ειναι αλλο πραγμα...

εγω εζησα αγγλια σε ενα μερος καταπρασινο που ηταν πανεμορφο. εβρεχε τα 4/5 του χρονου.
εμενα δε με πειραζε, αλλοι ελληνες δεν την παλευαν ομως...
ειναι πολυ σχετικη εννοια το βιοτικο επιπεδο και δεν εφαπτεται στα προσωπικα μας στανταρντς...

για το οτι δεν υπαρχει η ελληνικη διαφθορα συμφωνω, αλλα το επιπεδο εκπαιδευσης, τουλαχιστον σε προπτυχιακο επιπεδο στην ελλαδα , παρα τα χιλια προβληματα
ειναι πολυ υψηλοτερο. και αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

αν πχ αύριο ο βασικός μισθός γίνει από 700-1000 τότε περισσότερα απ τα μισά μαγαζιά το Ελλάντα θα κλείσουν!

δεν είναι θέμα εκμετάλευσης δηλ (όχι ότι δεν υπάρχουν μαλάκες) αλλά καθαρά θέμα εσόδων-εξόδων!

μακροοικονομικα ειναι παραδοξο αυτο, αλλα δυστυχως αληθευει...

δεν εχει μηχανισμους η ελληνικη οικονομια για να διοχετευει το εισοδημα ξανα στην παραγωγη και τη μεταπωληση...

κανεις δεν ξερει πραγματικα που παει το εισοδημα... ισως στη μαυρη αγορα, ισως οι αλβανοι και γενικως οι ξενοι
το βγαζουν εξω... ισως απλα πληρωνουμε εισαγωγες γιατι δεν παραγουμε τιποτα ουσιωδες σ αυτη τη ρημαδοχωρα....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
το βιοτικο επιπεδο ειναι πολυπλοκη εννοια... και οταν μιλας πχ για μισθους και νοικια κλπ, πρεπει να υπολογιζεις κι αλλα πραγματα , οπως το οτι η
ελλαδα εχει 78% ιδιοκατοικηση...

οπως και να χει, εγω δε σου λεω οτι η ελλαδα δεν ειναι μπουρδελο ,και οτι UK δεν ειναι καλα.
απλα το βιοτικο επιπεδο για τον καθενα ειναι αλλο πραγμα...

εγω εζησα αγγλια σε ενα μερος καταπρασινο που ηταν πανεμορφο. εβρεχε τα 4/5 του χρονου.
εμενα δε με πειραζε, αλλοι ελληνες δεν την παλευαν ομως...
ειναι πολυ σχετικη εννοια το βιοτικο επιπεδο και δεν εφαπτεται στα προσωπικα μας στανταρντς...

για το οτι δεν υπαρχει η ελληνικη διαφθορα συμφωνω, αλλα το επιπεδο εκπαιδευσης, τουλαχιστον σε προπτυχιακο επιπεδο στην ελλαδα , παρα τα χιλια προβληματα
ειναι πολυ υψηλοτερο. και αυτο το λεω απο προσωπικη εμπειρια...

Οσο ο ελληνας θεωρει το σπιτι επενδυση, θα το πληρωνει χρυσο. Δεν τους φτανει 1, παιρνουν και αλλο με δανειο για να το νοικιαζουν....

Καλυτερα χαμηλοτερο επιπεδο οπως λες, παρα πανελληνιες-φροντιστηρια και παραπαιδεια. Κατι τετοιες αντιληψεις συντηρουν την παραπαιδεια στην ελλαδα. Δινει ο ελληνας μια περιουσια για να σπουδασει το παιδι του. Εδω κοστιζει 10000 λιρες για 3 χρονια να παρεις πρωτο πτυχιο. Στην ελλαδα ποσο σου κοστισε να παρεις πρωτο πτυχιο? Εννοω τα φροντιστηρια.

Τι σε νοιαζει ο καιρος, οταν ολα τα αλλα ειναι καλυτερα?

Επισκέπτης

Αρα γιατι η χολη προς τον Ελληνα που εχει ονειρο να γινει δημοσιος υπαλληλος? ;)
Πολυ καλα κανει οταν δεν υπαρχουν επιλογες.
Αρα κραταμε λοιπον οτι ο Ελληνας εχει καθε δικιο που θελει να βολευτει καπου απο το να δουλευει για 700 ευρω.
Τα παραπονα σας πλεον σε πασοκ :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αρα γιατι η χολη προς τον Ελληνα που εχει ονειρο να γινει δημοσιος υπαλληλος? ;)
Αρα κραταμε λοιπον οτι ο Ελληνας εχει καθε δικιο που θελει να βολευτει καπου απο το να δουλευει για 700 ευρω.

Προβλημα εχω με τον δημ, υπαλληλο που δεν με εξυπηρετει η ξυνει τα αρχιδια του. Οχι με την εμμονη του να γινει τετοιος. Επισης κατακρινω τον τροπο που εγινε Δ.Υ.....
Οσο δεν αλλαζουμε μυαλα, μια ζωη μπαγκλαντες θα ειμαστε...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οσο ο ελληνας θεωρει το σπιτι επενδυση, θα το πληρωνει χρυσο. Δεν τους φτανει 1, παιρνουν και αλλο με δανειο για να το νοικιαζουν....

Καλυτερα χαμηλοτερο επιπεδο οπως λες, παρα πανελληνιες-φροντιστηρια και παραπαιδεια. Κατι τετοιες αντιληψεις συντηρουν την παραπαιδεια στην ελλαδα. Δινει ο ελληνας μια περιουσια για να σπουδασει το παιδι του. Εδω κοστιζει 10000 λιρες για 3 χρονια να παρεις πρωτο πτυχιο. Στην ελλαδα ποσο σου κοστισε να παρεις πρωτο πτυχιο? Εννοω τα φροντιστηρια.

Τι σε νοιαζει ο καιρος, οταν ολα τα αλλα ειναι καλυτερα?

ενα χρονο φροντιστηριο εκανα ... αντε να πηγε 1 με 1μισι χιλιαρικο...και δουλευα σα φοιτητης οποτε δεν μπηκα μεσα καθολου...

σου ειπα, εμενα δε με νοιαζει, αλλους τους νοιαζει. δεν τους αδικω.. προτιμησεις ειναι...
αν ρωτησεις 10 ατομα που πηγαν αγγλια, οι 8 δεν ηθελαν να κατσουν για τους δικους τους σεβαστους λογους...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ενα χρονο φροντιστηριο εκανα ... αντε να πηγε 1 με 1μισι χιλιαρικο...και δουλευα σα φοιτητης οποτε δεν μπηκα μεσα καθολου...

σου ειπα, εμενα δε με νοιαζει, αλλους τους νοιαζει. δεν τους αδικω.. προτιμησεις ειναι...
αν ρωτησεις 10 ατομα που πηγαν αγγλια, οι 8 δεν ηθελαν να κατσουν για τους δικους τους σεβαστους λογους...

Εισαι η εξαιρεση. Αλλοι πανε 3 χρονια φροντιστηριο,εχουν δωσει τα ιδια λεφτα, και αν περασουν κιολας....

Ο καθενας κανει οτι θελει. Δεν κατακρινω αυτους που δεν ηθελαν να μεινουν. Ομως μην προσπαθουν να μας πεισουν οτι στην Ελλαδα εισαι καλυτερα σαν υπαλληλος απο οτι στην Αγγλια!! Καμια σχεση. Εγω ουτε καν ελληνιδα δεν θελω για συντροφο. Προτιμω ξενη. Ουτε φρικαλεες δεξιωσεις με νησιωτικα και κλαρινα θελω στον γαμο μου. Και γενικα απεχω πολυ απο τον συνηθισμενο ελληνα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

ρε φίλε δεν βγάζω χολή!

απλά λυπάμαι για το κατάντημα της Ελλαδίτσας που οι νέοι πλέον δεν έχουν όνειρο να γίνουν πλούσιοι (εκτός αν κερδίσουν το τζόκερ), αλλά το πώς θα γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι. :headbang:

είναι τραγικό, και αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα στο μέλλον για όλους!

δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν 10εκ. έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι γιατί ποιος θα τους ταϊζει! :think:

υ.γ.εκτός κι αν το σχέδιο είναι να έρθουν άλλα 10 εκ. πάκηδες και λοιποί, δουλεύουν αυτοί στον ιδ. τομέα-έχουν και τα μαγαζιά, και όοοοολοι οι έλληνες μπουν στο δημόσιο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εισαι η εξαιρεση. Αλλοι πανε 3 χρονια φροντιστηριο,εχουν δωσει τα ιδια λεφτα, και αν περασουν κιολας....

Ο καθενας κανει οτι θελει. Δεν κατακρινω αυτους που δεν ηθελαν να μεινουν. Ομως μην προσπαθουν να μας πεισουν οτι στην Ελλαδα εισαι καλυτερα σαν υπαλληλος απο οτι στην Αγγλια!! Καμια σχεση. Εγω ουτε καν ελληνιδα δεν θελω για συντροφο. Προτιμω ξενη. Ουτε φρικαλεες δεξιωσεις με νησιωτικα και κλαρινα θελω στον γαμο μου. Και γενικα απεχω πολυ απο τον συνηθισμενο ελληνα.

κοιτα, το τι ειναι καλυτερο για τον καθενα αυτος το ξερει...

τωρα, οσο περηφανος ειμαι που διαφερω απο το μεσο ελληνα, αλλο τοσο ειμαι που διαφερω και απο το μεσο αγγλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom