james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Εγω ουτε καν ελληνιδα δεν θελω για συντροφο. Προτιμω ξενη.
κάνα ρωσάκι ακόμα καλύτερα ε? ;)
πάρε ένα πρόχειρο! :o :o :o :o :o
Εγω ουτε καν ελληνιδα δεν θελω για συντροφο. Προτιμω ξενη.
υ.γ.εκτός κι αν το σχέδιο είναι να έρθουν άλλα 10 εκ. πάκηδες και λοιποί, δουλεύουν αυτοί στον ιδ. τομέα-έχουν και τα μαγαζιά, και όοοοολοι οι έλληνες μπουν στο δημόσιο!
κάνα ρωσάκι ακόμα καλύτερα ε? ;)
πάρε ένα πρόχειρο! :o :o :o :o :o
κοιτα, το τι ειναι καλυτερο για τον καθενα αυτος το ξερει...
τωρα, οσο περηφανος ειμαι που διαφερω απο το μεσο ελληνα, αλλο τοσο ειμαι που διαφερω και απο το μεσο αγγλο...
το σχεδιο ειναι μαλλον να μας βαλουν εμας να δουλευουμ ιδ.τομεα και στα χωραφια και οι πακηδες στο δημοσιο
στα αλλα συμφωνω
ρε μαλάκα!
λες να θέλουν να τους δώσουν ιθαγένεια για να τους βάλουν μετά και στο δημόσιο?
φίλε madk4speed, κανέναν φιλιππινέζο να σου κουρεύει το γκαζόν και να σου πλένει τα πιάτα θες?
αν είναι να κάνω το φιλιππινέζο, να τον κάνω σε έλληνα και να μένω και σε ωραίο μέρος!!
ξέρω και να μαγειρεύω!
ρε μαλάκα!
λες να θέλουν να τους δώσουν ιθαγένεια για να τους βάλουν μετά και στο δημόσιο?
φίλε madk4speed, κανέναν φιλιππινέζο να σου κουρεύει το γκαζόν και να σου πλένει τα πιάτα θες?
αν είναι να κάνω το φιλιππινέζο, να τον κάνω σε έλληνα και να μένω και σε ωραίο μέρος!!
ξέρω και να μαγειρεύω!
η Αννούλα σ αρέσει σύντροφε!
(δωροδοκία κάνω τώρα, αλλά......)
θα σου φέρω και καμιά Αννούλα σε συνεννόηση με το μέμο! ;)
Ποια ειναι η Αννουλα ρε παιδια?
αφού φίλε μου η ιδιωτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα είναι κατά 80% σουβλατζίδικα και ταβέρνες.Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα απλά. Όταν ο εργοδότης αναγκάζεται να πληρώσει +45% σε εργοδοτικές εισφορές για έργο που δεν θα λάβει ποτέ, σε ταμείο που ο εργαζόμενος δεν θα λάβει ποτέ, υπάρχει ανάλογη πίεση. Η απασχόληση κατά μέσο όρο στην Ελλάδα, είναι 90% σε μικρομεσσαίες επιχειρήσεις (πλέον του δημοσίου). Οι μικομεσσαίες επιχειρήσεις παρόλα αυτά πλήτονται περισσότερο από την ροή χρήματος προς το δημόσιο.
Όπως ανακοινώθηκε το δημόσιο χρέος φτάνει το 170% του ΑΕΠ. Οι δαπάνες του κράτους είναι 50% του ΑΕΠ. Η Ελλάδα είναι τελευταία σε καταθέσεις πατεντών. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι κυρίως οικογενείακες. Στις 800000+ οι δημόσιοι υπάλληλοι.
αφού φίλε μου η ιδιωτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα είναι κατά 80% σουβλατζίδικα και ταβέρνες.
τι σκατά πατέντες να βγάλουνε;;;;
όσο για το ξεζούμισμα, εγώ δεν διαφωνώ να μας ξεζουμίζουνε, ειδικά αν ο κόπος μας κάποια στιγμή επιβραβεύεται και δεν μένει μόνο σαν κέρδος του εργοδότη.
Το θέμα είναι πως το ανάλογο ξεζούμισμα και οι ανάλογες αποδοχές βάσει αποδόσεως έπρεπε να ισχύουνε και στο δημόσιο τομέα.
και φυσικά ο ίδιος φόβος απόλυσης...
αν όμως φέρνει επί μακρόν, κάτω του 1/3
το δημόσιο σου κόβει τα όνειρα. Αν είσαι ιδ.υπάλ/λος κάποια στιγμή μπορεί να κάνεις την ίδια δουλειά με το αφεντικό σου και να πλουτήσεις, ενώ στο δημόσιο θα είσαι πάντα εκεί, με τα ίδια λεφτά με τον διπλανό σου κι ας δουλεύεις εσύ κι αυτός κάθεται.
απ την άλλη βέβαια, όπως το πάρεις και ότι όνειρα έχεις....
όχιΔηλαδή, το μόνο όνειρο που είναι αποδεκτό να έχει κανείς, είναι να γίνει πλούσιος;
Αμ δεν ονειρεύεται πλούτη και μαλακίες, είναι μίζερος;
Δηλαδή, ο νορμάλ και [size=12pt]χωρίς ψυχώσεις[/size] άνθρωπος, που πέφει για ύπνο σαν πουλάκι, δεν κλαίγεται και είναι ευχαριστημένος με αυτά που έχει είναι μίζερος, επειδή δεν τρέχει σαν το Βέγγο μπας και πλουτίσει;
όχι
όνειρο είναι να θέλεις να αναπτύσεσσαι, να θέλεις να γίνεσαι καλύτερος,
να θέλεις να έχεις όνειρα.
σαν πουλάκι κοιμάσαι ούτως ή άλλως όταν κάνεις σωστά τη δουλειά σου.
ο δημόσος υπάλληλος απλά κοιμάται και εν ώρα εργασίας και όχι μόνο το βραδάκι...
και δεν μιλάω για όλους τους δημόσιους υπάλληλους, γιατί υπάρχουνε και αυτοί που αγχώνονται και για τη δουλειά τους και που τρέχουνε σαν Βέγγοι και ας μην έχουνε τη δυνατότητα να αμειφθούνε για αυτό (βλ. νοσηλευτές στα νοσοκομεία, πυροσβέστες και άλλοι)
αλλά ειδικά σε δήμους και νομαρχίες....από το ξύσιμο έχει βγάλει αίμα
οχιΑρα γιατι η χολη προς τον Ελληνα που εχει ονειρο να γινει δημοσιος υπαλληλος? ;)
Πολυ καλα κανει οταν δεν υπαρχουν επιλογες.
Αρα κραταμε λοιπον οτι ο Ελληνας εχει καθε δικιο που θελει να βολευτει καπου απο το να δουλευει για 700 ευρω.
Τα παραπονα σας πλεον σε πασοκ
παπαριέςΔεν αναφέρομαι σε έλλειψη άγχους ως προς την εργασία, όταν λέω ότι πέφτεις σαν πουλάκι για ύπνο...
Άλλωστε σε θέσεις ευθύνης, και στο Δημόσιο έχεις περισσειο άγχος...
Εννοώ ότι δεν αγχώνεσαι για το αυτονόητο , τουλάχιστον, εισόδημα που σου επιτρέπει να ζεις αξιοπρεπώς...
παπαριές
λες πως ο δημόσιος υπάλληλος είναι άνθρωπος χωρίς ψυχώσεις και το τονίζεις ενώ οι υπόλοιποι είναι μαλάκες με ψυχώσεις.
πρώτα βρίζεις και μετά τα γυρνάς.
Και το αυτονόητο για το εισόδημα δεν είναι αυτό που λες, αλλά είναι το εισόδημα που παίρνεις να αναλογεί στις ευθύνες και στην απόδοσή σου.
Στο δημόσιο αναλογεί στα κονέ σου και στο υπουργείο που υπάγεσαι.
Μπούρδες.
Οι τελώνες και οι εφοριακοί λένε πως δεν μπορούνε να ζήσουνε με 3000 ευρώ μηνιαίο μισθό και μαύρα λεφτά ανυπολόγιστα.
Βδέλλες του δημοσίου, τίποτα άλλο.
Δουλεύουνε σταθερό ωράριο στο Δημόσιο, υπερωρίες που τις πληρώνονται χρυσό και τις κανονίζουνε μόνοι τους, και μετά πάνε και στον ιδιωτικό τομέα και δουλεύουνε και δεύτερη δουλειά και παίρνουνε και τη δουλειά κάποιου μαλάκα που δεν είχε μέσο να μπει στο δημόσιο.
Και κλαίνε και από πάνω
βρε δε γαμιέστε να σκούζετε
Τόσο κακό και επαίσχυντο πια είναι να θες να έχεις μια μόνιμη δουλειά και να μην εξαρτάσαι από τον κάθε απατεώνα αφεντικό που κοιτάει πώς θα σου πιεί το αίμα ?
Τόσο κακό και επαίσχυντο πια είναι να θες να έχεις μια μόνιμη δουλειά και να μην εξαρτάσαι από τον κάθε απατεώνα αφεντικό που κοιτάει πώς θα σου πιεί το αίμα ?