Νέα

Ιδιωτικός Τομέας = Ξεζούμισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΙδιωτικόςΤομέας = Ξεζουμισμα

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ενδιαφέρον θεμα.

η πραγματικότητα βρίσκετε καπου στην μεση.αν εισαι πχ στον ιδ.τομεα και πας στην δουλεια σου στις 08.05 παιζει να φας χεσιμο.το εχω παθει και μου ειπε 8 παρα 5 να ερχεσαι και οχι και 5 με στυλ αμα σου αρεσει γιατι υπαρχουν αλλοι 10 ανεργοι που περιμενουν για την θεση σου.παμε τωρα στον δ.τομεα αν εισαι πχ ταμειας στην ε.τ.ε και παλι αν αργησεις θα φας χεσιμο.σιγουρα υπαρχουν εταιρίες πολυ σοβαρες και τυπικες απεναντι στον εργαζομενο που ειναι της νοοτροπίας ''θελω να εισαι ευχαριστημένος γιατι μου αποδιδεις καλυτερα'' αλλα ειναι λιγες.οι πιο πολλες ειναι τυπου σουπερ μαρκετ σε ξεζουμιζω και ουδεις  αναντικατάστατος. επίσης και στο δημοσιο υπαρχουν υπαλληλοι που γαμιουντε και αλλοι που τα ξυνουν.

το θεμα ειναι να εισαι εσυ σωστος εργαζομενος και να τιμας τα χρηματα που παιρνεις και με τον καιρο θα ανεβεις.κανενας εργατικος και τιμιος υπαλληλος δεν εχασε!

καλα, μη βαζεις και την ψωλη σου στη φωτια γι αυτο....

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
γιατι το το λες αυτο?

φιλε μου εχω δει κοσμο και στην εταιρεια που ειμαι τωρα και παλιοτερα που ημουν φοιτητης που κατεβαζε το κεφαλι, δουλευε ,ιδρωνε
τιμαγε καθε ευρω που επαιρνε και στο τελος τον καπελωσαν ο γλυφτης , το βυσμα, και ο ανηψιος του γνωστου της γυναικας του αφεντικου του....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
γιατί όλη την ημέρα? σκλάβος είναι, το 8ωρο δεν φτάνει?
εσύ πρέπει σίγουρα να μισείς το αφεντικό σου ε?

μάλλον δεν έχετε τη σωστή χημεία!

φρόντισε να βρεις άλλη δουλειά, για να είσαι και εσύ ευχαριστημένος, αλλά και το αφεντικό σου να μην χάνει λεφτά μια και δεν θα είσαι πολύ αποδοτικός μ αυτή την ψυχολογία.

κρίμα είναι και για τους δύο!

με καλή πρόθεση στα λέω

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

φρόντισε να βρεις άλλη δουλειά, για να είσαι και εσύ ευχαριστημένος, αλλά και το αφεντικό σου να μην χάνει λεφτά μια και δεν θα είσαι πολύ αποδοτικός μ αυτή την ψυχολογία.

με καλή πρόθεση στα λέω

η λογικη ειναι ή σκασε ή φυγε ?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
φιλε μου εχω δει κοσμο και στην εταιρεια που ειμαι τωρα και παλιοτερα που ημουν φοιτητης που κατεβαζε το κεφαλι, δουλευε ,ιδρωνε
τιμαγε καθε ευρω που επαιρνε και στο τελος τον καπελωσαν ο γλυφτης , το βυσμα, και ο ανηψιος του γνωστου της γυναικας του αφεντικου του....

απο τους συναδελφους του η απο την διοίκηση? 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.492
Πόντοι
506

με καλή πρόθεση στα λέω
24 χρόνια είναι πολλά?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
απο τους συναδελφους του η απο την διοίκηση? 

κυριως απο τη διοικηση...

τωρα η εκτιμηση των συναδελφων καλη και αγια ειναι , αλλα μονη της το παιδι του δε του το ταιζει...
εμενα στα 27 μου στα παπαρια μου, δεν εχω υποχρεωσεις και ειμαι ανετος.. .αλλα καποιοι δεν ειναι ετσι...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
κυριως απο τη διοικηση...

τωρα η εκτιμηση των συναδελφων καλη και αγια ειναι , αλλα μονη της το παιδι του δε του το ταιζει...
εμενα στα 27 μου στα παπαρια μου, δεν εχω υποχρεωσεις και ειμαι ανετος.. .αλλα καποιοι δεν ειναι ετσι...

κατσε ρε συ.το αφεντικο τον εκραξε γιατι ειναι βισμα της γυναικας του?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
η λογικη ειναι ή σκασε ή φυγε ?
η λογική είναι να παιρνάς καλά σε ότι κι αν κάνεις!

αν σκεφτείς ότι στο χώρο εργασίας σου, ξοδεύεις πιο πολύ χρόνο απ΄ ότι στο σπίτι (8 ώρες ύπνος-8 ώρες δουλειά + ώρες πήγαινε έλα, κάποιες ώρεςμ διασκέδασης κτλ, τι μένει για σπίτι? σίγουρα πιο λίγο από 8ωρο)

...τότε θα έλεγα είναι αμαρτία να νιώθεις οργή και μίσος για κάποιον που σου δίνει λεφτά για να ζήσεις!

αν αισθάνεσαι σκλάβος της δουλειάς, πρέπει άμεσα να το αλλάξεις γιατί σε λίγο θα αισθάνεσαι σκλάβος της ίδιας σου της ζωής!

πιστεύω πως ότι κι αν κάνει κάποιος αν το κάνει με το ζόρι, είναι δυστυχισμένος!

γνώμη μου πάντα.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.492
Πόντοι
506

με καλή πρόθεση στα λέω
πρώτα από όλα δεν μισώ κανένα
2ο δεν έχουμε καλή χημεία αλλά δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι ούτε για γκόμενο τον θέλω,εγώ ακολούθησα τη συμβουλή που μου έδωσε ένας συνάδελφος, ποτέ μην προσπαθείς να πιάσεις φίλο και κολιτιλίκια και κουμπαριές με εργοδότη,
3ο να είσαι σίγουρος ότι από μένα δεν έχει χάσει ούτε μία δραχμή...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
κατσε ρε συ.το αφεντικο τον εκραξε γιατι ειναι βισμα της γυναικας του?

δε με επιασες... ειπα οτι τον καπελωσαν τα βισματα...

εχασε προαγωγες κλπ απο ατομα λιγοτερο αξια...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.492
Πόντοι
506
καλά ρε συ!

είσαι 24 χρόνια με έναν άνθρωπο (το αφεντικό σου) και αιθάνεσαι έτσι!

αυτό είναι δυστυχία ρε φιλαράκι!

γιατί δεν κάνεις κάτι?
δεν μιλώ για τον εαυτό μου φιλαράκι, γαμησέμε εμένα, για  αυτά που βλέπω δίπλα μου μιλάω εσύ που ζεις?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
η λογική είναι να παιρνάς καλά σε ότι κι αν κάνεις!

αν σκεφτείς ότι στο χώρο εργασίας σου, ξοδεύεις πιο πολύ χρόνο απ΄ ότι στο σπίτι (8 ώρες ύπνος-8 ώρες δουλειά + ώρες πήγαινε έλα, κάποιες ώρεςμ διασκέδασης κτλ, τι μένει για σπίτι? σίγουρα πιο λίγο από 8ωρο)

...τότε θα έλεγα είναι αμαρτία να νιώθεις οργή και μίσος για κάποιον που σου δίνει λεφτά για να ζήσεις!

αν αισθάνεσαι σκλάβος της δουλειάς, πρέπει άμεσα να το αλλάξεις γιατί σε λίγο θα αισθάνεσαι σκλάβος της ίδιας σου της ζωής!

πιστεύω πως ότι κι αν κάνει κάποιος αν το κάνει με το ζόρι, είναι δυστυχισμένος!

γνώμη μου πάντα.

καλα ολα αυτα... ΑΝ εχεισ επιλογες....

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί θα πρέπει να το κάνω νια νια ? :headbang: :headbang: :headbang:

40 ώρες την εβδομάδα δουλεύουν δεν τους κλέβω.Έλεος.Καίλες!

καλο θα ηταν να μην κανεις χαρακτηρισμους, ειδικα εαν δεν εχεις υπαρξει και η ιδια ποτε εργαζομενη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom