Επισκέπτης
Εγώ ξέρω ότι ο κάθε υπάλληλος, το μόνο που θέλει να ξέρει είναι:
πόσα λεφτά θα παίρνει
πότε θα πάρει το ρεπό του
τι ώρα επιτέλους θα σχολάσει
πώς θα γίνει να λουφάρει περισσότερο
πότε έχει αργία ντε και καλά!
πώς να μην αργήσει ούτε 5 λεπτά όταν είναι να σχολάσει
πώς βρίσκει δικαιολογίες όταν αργεί το πρωί και κατεβάζει μούτρα σε ενδεχόμενη παρατήρηση....
να πω κι άλλα?
διαφωνεί κάποιος?
κι όλα αυτά βέβαια με μηδενικό ρίσκο, αφού αν απ τη δική του μη σωστή εργασία δεν χάνει τίποτα αυτός απ τη τζέπη του, παρά μόνο το αφεντικό του!
όταν θα "πονάει" κάποιος τη δουλειά που κάνει (κι ας μην είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης) τότε μπορεί να πάμε μπροστά σα λαός!
μέχρι τότε, ο καθένας θα κλαψομουνιάζει που δεν μπήκε στο δημόσιο για να ξύνεται και να τον πληρώνουν, και θα του φταίνε τα αφεντικά που "πλουτίζουν" με τη δική του δουλειά!
Θες να σου πω εγώ κι άλλα?Είχα τύπισσα σε ένα μαγαζί μου,η οποία κάθε μέρα είτε έφευγε νωρίτερα λόγω παιδιών /ασθένειας /κάτι τελοσπάντων..είτε άνοιγε το μαγαζί στις 10 το πρωί.Την είχα 2 χρόνια,μου είχε σουφρώσει το μισό εμπόρευμα χωρίς να πάρω χαμπάρι γιατί της είχα τυφλή εμπιστοσύνη,την πλήρωνα με πολύ περισσότερα απο όσα έλεγε ο νόμος και επιπλέον με έθαβε σε όλα τα εμπορικά τριγύρω.Όταν άρχισα να τα μυρίζομαι όλα αυτά και μπουκωσα το μαγαζί με κάμερες..τα είδα ΟΛΑ.Τελοσπάντων..αυτό που θέλω να πω είναι να βλέπουμε το νόμισμα και απο τις 2 όψεις.