Νέα

Ιδιωτικός Τομέας = Ξεζούμισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foithths22opa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΙδιωτικόςΤομέας = Ξεζουμισμα

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 2 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τοσος κοσμος που εμεινε αγγλια μαλακες ειναι νομιζεις? Αφου στην Ελλαδα η κατασταση ειναι ΓΤΠ.
:thumbsup:
δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο φίλε μου.
ήμουν μέγας ηλίθιος πριν 3,5 χρόνια που δεν έκανα το βήμα να φύγω για Σουηδία.
είχα βρει μεταπτυχιακό στον τομέα που με ενδιέφερε, με δεχόντουσαν και ...
μεγάλη παπαριά εκ μέρους μου. τέλος πάντων.

κάθε φορά που βγήκα έξω για δουλειά ή training, όταν έπρεπε να γυρίσω με έπιανε κατάθλιψη.
μέγα λάθος...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

H αλήθεια είναι ότι πρέπει να σηκωθούμε να φύγουμε όλοι και να αφήσουμε την χώρα στους εποικους και τους συνεργάτες τους...
Έξω σίγουρα κανείς δεν θα χαθεί.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
και τοσος κοσμος που γυρναει απο Αγγλια τι ειναι?

να σου πω κάτι ρε φίλε... μπορείς να μου μεταφέρεις την περιουσία, την δουλειά και 1-2 πολύ καλούς φίλους σε άλλη χώρα;;;;.... αύριο φεύγω αν μπορείς..... και δεν γυρνάω ούτε για διακοπές στο ελλάντα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
και τοσος κοσμος που γυρναει απο Αγγλια τι ειναι?

Κοιτα να δεις, αμα θες ενα καλυτερο μελλον και δεν εισαι γιος πλουσιας οικογενειας τι να κανεις στην Ελλαδα? Ειδικα αυτην την περιοδο.... Θες να δουλευεις για ψιχουλα? Επειδη καποιοι δεν μπορουν να προσαρμοστουν στην ζωη εξω, δεν σημαινει οτι ειναι ασχημη η ζωη εξω. Σε πολλα υπερτερει. Καλυτερα λεφτα, καλυτερα αμαξια, καλυτερο βιοτικο επιπεδο, καλυτερες υπηρεσιες. Αμα θες να ζεις ελλαδα και να μενεις με την μανα σου γιατι δεν σου φτανουν τα λεφτα, και να οδηγεις 1400αρακι αμαξι μεινε Ελλαδα. Εγω θελω να κανω πραγματα με τα οποια δεν μπορω να ασχοληθω στην Ελλαδα γιατι δεν εχει βιομηχανια. Θελω να αμοιβομαι αρκετα καλα ωστε να μενω μονος μου, να εχω και ενα αμαξι της προκοπης(Εχω βαλει στο ματι ενα ΤΟΥΟΤΑ SUPRA). Και φυσικα θα'θελα γυναικα με ανατολικη νοοτροπια πχ Ρωσιδα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Κοιτα να δεις, αμα θες ενα καλυτερο μελλον και δεν εισαι γιος πλουσιας οικογενειας τι να κανεις στην Ελλαδα? Ειδικα αυτην την περιοδο.... Θες να δουλευεις για ψιχουλα? Επειδη καποιοι δεν μπορουν να προσαρμοστουν στην ζωη εξω, δεν σημαινει οτι ειναι ασχημη η ζωη εξω. Σε πολλα υπερτερει. Καλυτερα λεφτα, καλυτερα αμαξια, καλυτερο βιοτικο επιπεδο, καλυτερες υπηρεσιες. Αμα θες να ζεις ελλαδα και να μενεις με την μανα σου γιατι δεν σου φτανουν τα λεφτα, και να οδηγεις 1400αρακι αμαξι μεινε Ελλαδα. Εγω θελω να κανω πραγματα με τα οποια δεν μπορω να ασχοληθω στην Ελλαδα γιατι δεν εχει βιομηχανια. Θελω να αμοιβομαι αρκετα καλα ωστε να μενω μονος μου, να εχω και ενα αμαξι της προκοπης(Εχω βαλει στο ματι ενα ΤΟΥΟΤΑ SUPRA). Και φυσικα θα'θελα γυναικα με ανατολικη νοοτροπια πχ Ρωσιδα.

τοτε μαλλον σε λαθος χωρα πηγες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο ιδιωτικός τομέας είναι κάτι πολύ ασαφές...
Ιδιωτικός τομέας είναι και ο επιχειρηματίας ή ο ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιωτικός τομέας είναι και ο g-700/12 ώρες την ημέρα δουλειά...
Δυστυχώς στην ελλάδα ο επιχειρηματίας/ ελεύθερος επαγγελματίας τιμωρείται από το κράτος είτε φορολογικά είτε μέσω των ανδεκδιήγητων υποδομών ενώ στις υπαλληλικές θέσεις, ακόμη και τις υψηλόβαθμες είναι προτιμότερο να είσαι συμπαθής και γνωστός παρά ικανός...

Επομένως, σε γενικές γραμμές στην Ελλάδα ο ιδιωτικός τομέας ξεζουμίζει χωρίς τα ανάλογα ωφέλη...

Φυσικά, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και σέβομαι απεριόριστα αυτόν που ενώ θα μπορούσε να είχε πάει μέσω ασεπ όπου ήθελε το παλεύει για να κάνει αυτό που γουστάρει και να ξεφύγει από τη διανοητική κυρίως, μετριότητα και τον αργό πνευματικό θάνατο του Δ/Υ...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
να σου πω κάτι ρε φίλε... μπορείς να μου μεταφέρεις την περιουσία, την δουλειά και 1-2 πολύ καλούς φίλους σε άλλη χώρα;;;;.... αύριο φεύγω αν μπορείς..... και δεν γυρνάω ούτε για διακοπές στο ελλάντα

Πουλα τα ολα, και αγορασε κατι εδω. Δουλεια βρισκεις. Επισης πολυ καλους φιλους θα κανεις και εδω. Αρκει να εισαι ανοιχτομυαλος και να αποβαλεις το συνδρομο του ελληνα μεταναστη που ακουει καζαντζιδη και θελει μονο ελληνικο φαγητο! Εχω κανεις φιλους εδω, ξενους και ελληνες. Και δεν εχουν τα μυαλα που εχουν κατι αλλοι στην ελλαδα. Δεν βλεπω καποια δυσκολια!!!

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:thumbsup:
με εξαίρεση το θέμα διακοπές, συμφωνώ απολύτως. ειδικά αυτήν την περίοδο...

Επισκέπτης
ΌΧΙ.Επιτέλους σταματήστε να δυσφημίζετε τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.Υπάρχουν και επιχειρήσεις που λειτουργούν σωστά χωρίς να εκμετταλεύονται τον εργαζόμενο.

Τελικά ο Έλληνας δεν αλλάζει.Παραμένει για πάντα ένα πιστό αντίγραφο του Βασιλάκη Καίλα.Κλάψα και ξερό ψωμί!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ΌΧΙ.Επιτέλους σταματήστε να δυσφημίζετε τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.Υπάρχουν και επιχειρήσεις που λειτουργούν σωστά χωρίς να εκμετταλεύονται τον εργαζόμενο.

Τελικά ο Έλληνας δεν αλλάζει.Παραμένει για πάντα ένα πιστό αντίγραφο του Βασιλάκη Καίλα.Κλάψα και ξερό ψωμί!

κουκλα μου δεν πληρωνουν.....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Σωστο σχολιο. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: που αφορα τους περισσοτερους Νεοελληνες.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.492
Πόντοι
506
Εγώ ξέρω ότι ο κάθε υπάλληλος, το μόνο που θέλει να ξέρει είναι:

πόσα λεφτά θα παίρνει

πότε θα πάρει το ρεπό του

τι ώρα επιτέλους θα σχολάσει

πώς θα γίνει να λουφάρει περισσότερο

πότε έχει αργία ντε και καλά!

πώς να μην αργήσει ούτε 5 λεπτά όταν είναι να σχολάσει

πώς βρίσκει δικαιολογίες όταν αργεί το πρωί και κατεβάζει μούτρα σε ενδεχόμενη παρατήρηση....

να πω κι άλλα?

διαφωνεί κάποιος?

κι όλα αυτά βέβαια με μηδενικό ρίσκο, αφού αν απ τη δική του μη σωστή εργασία δεν χάνει τίποτα αυτός απ τη τζέπη του, παρά μόνο το αφεντικό του!

όταν θα "πονάει" κάποιος τη δουλειά που κάνει (κι ας μην είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης) τότε μπορεί να πάμε μπροστά σα λαός!

μέχρι τότε, ο καθένας θα κλαψομουνιάζει που δεν μπήκε στο δημόσιο για να ξύνεται και να τον πληρώνουν, και θα του φταίνε τα αφεντικά που "πλουτίζουν" με τη δική του δουλειά!

τι διαβάζω ρε πούστη μου, :headbang: η αποθέωση του συντηρητισμού, ΖΗΤΩ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!!!

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Πουλα τα ολα, και αγορασε κατι εδω. Δουλεια βρισκεις. Επισης πολυ καλους φιλους θα κανεις και εδω. Αρκει να εισαι ανοιχτομυαλος και να αποβαλεις το συνδρομο του ελληνα μεταναστη που ακουει καζαντζιδη και θελει μονο ελληνικο φαγητο! Εχω κανεις φιλους εδω, ξενους και ελληνες. Και δεν εχουν τα μυαλα που εχουν κατι αλλοι στην ελλαδα. Δεν βλεπω καποια δυσκολια!!!

αν ήταν τόσο απλό λες να ήμουν ακόμα εδώ;;;.... και όταν λέω φίλους δεν εννοώ παρέα εννοώ φίλους (γι'αυτό είπα 1-2) .. παρέες ναι βρίσκεις παντού.... ελληνική νοοτροπία σύμφωνα με όσα λένε οι έλληνες δεν έχω.....

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

απλα από περιέργεια, αφεντικό είσαι ή υπάλληλος?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κρύβε λόγια γιατί παραμονεύουν  :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup: :thumbsup:

Αν μάλιστα προσθέσουμε και τα μέλη επιδοτούμενων από το κράτος μκο, δεν την γλιτώνουμε την ενέδρα!

Ασφαλώς και υπάρχουν...
Ως εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα βεβαίως- βεβαίως...
Από τη στιγμή που το pr θεωρείται πιο σημαντικό από το βιογραφικό ή τις δυνατότητες, ναι, θα υπάρχει ξεζούμισμα και εκμετάλλευση...
Εννοείται βέβαια ότι υπάρχουν και μαλάκες που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος τους χρωστάει και ότι θα έπρεπε να είχαν γίνει ceos σε έξι μήνες αλλά δεν είναι η πλειοψηφία...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αν μάλιστα προσθέσουμε και τα μέλη επιδοτούμενων από το κράτος μκο, δεν την γλιτώνουμε την ενέδρα!

:ak: :ak: :ak:

είναι Βασιλάκης Καΐλας... :grin:

Λευτεριά στον Βασιλάκη Καϊλα, (απεργία πείνας από την δεκαετία του 60:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom