Πότε έκανες τελευταία φορά σεξ ;Επαναφερω αυτο το τιτανοτεραστιο θεμα γιατι μεχρι χτες νομιζα οτι ειμαι ματακιας, αλλα τελικα ειμαι αυτακιας!Τρομερη καβλα τα αληθινα και δυνατα βογγητα! Προτιμω να τα ακουω απο το να κανω ο ιδιος σεξ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηχογραφήσεις/τηλεφωνικό σεξ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα denn1s
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Επαναφερω αυτο το τιτανοτεραστιο θεμα γιατι μεχρι χτες νομιζα οτι ειμαι ματακιας, αλλα τελικα ειμαι αυτακιας!Τρομερη καβλα τα αληθινα και δυνατα βογγητα! Προτιμω να τα ακουω απο το να κανω ο ιδιος σεξ.
ρισπέκτ τύπε καλό θαμμένο θέμα,εν μέρει συμφωνώ κ μαζί σου,εντάξει όχι ότι καλύτερα νακούω η΄να βλέπω απτο να γαμάω αλλά όσες φορές έχει τύχει νακούω γειτόνισα να γαμιέται κ να σκούζει καυλώνω απίστευτα,μουχει τύχει να έχει πάρει ο ύπνος τη δικιά μου εγώ μεταξύ ύπνου κ ξύπνιου νακούω από απέναντι βογγητά αλλά και το κρεβάτι να τρίζει κ να ξυπνάω τη δικιά μου για να γαμήσω γιατί αλλιώς δε γινόταν καλά η καύλα που είχα
σωραίος ντιουκ νούκεμ
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ακουσα κατι δυνατα χτες και μου αλλαξε τελειως η διαθεση! Ετρωγε δυνατες μπατσες στα κωλομερια και γουσταρε το πουτανι! Αμεσως τον εβγαλα εξω και αρχισα να τον παιζω αλλα δε συνεχιστηκαν τα βογγητα. Ισως με πηραν χαμπαρι.
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Και εγώ όταν γαμάω την άλλη και φωνάζει, την γράφω στα παπάρια μου. Δεν μπορώ να πω ότι καβλωνω.Επαναφερω αυτο το τιτανοτεραστιο θεμα γιατι μεχρι χτες νομιζα οτι ειμαι ματακιας, αλλα τελικα ειμαι αυτακιας!Τρομερη καβλα τα αληθινα και δυνατα βογγητα! Προτιμω να τα ακουω απο το να κανω ο ιδιος σεξ.
Όταν όμως ακούω την άλλη να φωνάζει από δίπλα, καβλωνω άσχημα.
Η αληθεια είναι ότι έχουμε βαρεθεί τα ψεύτικα αχ από τις πουτανες και από τις τσόντες. Το διπλανό πορνιδιο όταν κάνει αχ το αισθάνεται όντως βαθειά, δεν προσποιείται. Χύνει σα γαμιαρα που είναι.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Εγω αν ειχα γκομενα θα την ηχογραφουσα και μετα θα το εβγαζα στο ιντερνετ
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Εγω αν ειχα γκομενα θα την ηχογραφουσα και μετα θα το εβγαζα στο ιντερνετ
Πρώτα όμως quality control από δοπαμίνα, και μετά δημοσιοποίηση.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
ο ντοπας μου ανοιξε το δρομο στην ηδονοωτακουσιαΠρώτα όμως quality control από δοπαμίνα, και μετά δημοσιοποίηση.
εσυ γαμιόσουν και γελάς;
O Mitsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.467
- Πόντοι
- 726
Για όσους γουστάρουν τώρα ηχογραφημένες ιστορίες και σε ελληνικά.
Η τύπισσα βέβαια ζητάει συνδρομή άλλα έχει και free κάποιες.
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.428
- Πόντοι
- 6.955
Τηλεφωνικό σεξ είναι μια ωραία καύλα και προσωπικά και εμένα με ευχαριστεί. Σου κάνει την μαλακία καλύτερη συγκριτικά με το να το κάνεις μόνος... ε έχεις μια παρέα πως να το κάνουμε και επικοινωνία. Είναι καύλα να ακούς μια καυλωμένη γυναίκα που είναι σπίτι μόνη της και μαλακίζεται.
Κατά καιρούς είχα πολλές καβάτζες για τέτοια. Με τον καιρό όμως χάνεις επαφές εύκολα.
Πάντως πολλές αρέσκονται στο τηλεφωνικό σεξ και όχι σε συνάντηση. Καθώς παίρνουν την δόση τους χωρίς να κερατώνουν..
Η μέγιστη διαδικτιακή καύλα και για εμένα ειναι το τηλεφωνικό σεξ. Εγω τις βάζω να χαστουκίζουν το μουνί τους και να το ακούω. Ηδονίζομαι κι απο την γυναικεία ανασα. Για κακή μου τύχη το τηλεφωνικό σεξ περνάει ημέρες παρακμής.
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
Για κακή μου τύχη το τηλεφωνικό σεξ περνάει ημέρες παρακμής.
O Mitsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.467
- Πόντοι
- 726
Για όσους γουστάρουν τώρα ηχογραφημένες ιστορίες και σε ελληνικά.
Η τύπισσα βέβαια ζητάει συνδρομή άλλα έχει και free κάποιες.
και κάποια παραδείγματα
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.096
- Πόντοι
- 2.546
Πως ανεβαζουμε αρχειο ηχου?
SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.096
- Πόντοι
- 2.546
Μόνο ο ασλαμας κρατάει ψηλά την σημαία του τηλεφωνικού σεξΗ μέγιστη διαδικτιακή καύλα και για εμένα ειναι το τηλεφωνικό σεξ. Εγω τις βάζω να χαστουκίζουν το μουνί τους και να το ακούω. Ηδονίζομαι κι απο την γυναικεία ανασα. Για κακή μου τύχη το τηλεφωνικό σεξ περνάει ημέρες παρακμής.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 96
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις