You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η σύζυγος αυνανίζεται κρυφά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lostv
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loukia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Like
- 1.371
- Πόντοι
- 201
Του @aiolos.klima50 σίγουρα. Τέτοιο μαλάκα άντρα που έχει.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Μιλάς για τον αστείο τύπο που έγραφε παλιότερα ότι έκανε παρτούζες με ζευγάρια που οι γυναίκες ήταν μουνάρες;Γνωστός παπατζής.Του την είχα πει τότε για τα ντεμέκ τρίοΤου @aiolos.klima50 σίγουρα. Τέτοιο μαλάκα άντρα που έχει.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Σε ευχαριστώ πολύ για τον τίτλο....τίτλος τιμής ....καλύτερα μαλακας και να ασχολούνται εσύ και άλλοι μαζί μου παρά να περνάω αδιάφορος!!!!!!!! ΦιλάκιαΤου @aiolos.klima50 σίγουρα. Τέτοιο μαλάκα άντρα που έχει.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Είσαι σίγουρος...πως το ξέρεις μπορεί να είναι μουφα ...αλλά πώς έχεις τόσο σιγουριά....ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις άρα από τα γραφόμενα εδώ κρίνεις...και εσύ ιμιτασιον δικέφαλος είσαι ....πρέπει να έχετε μεγάλο πρόβλημα που τόσα χρόνια όλο 3-4 είσαστεΜιλάς για τον αστείο τύπο που έγραφε παλιότερα ότι έκανε παρτούζες με ζευγάρια που οι γυναίκες ήταν μουνάρες;Γνωστός παπατζής.Του την είχα πει τότε για τα ντεμέκ τρίο
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Κοίτα που το βρήκες τι να με κάνει...και μαλακας και ανίκανος !!!!!Του @aiolos.klima50 σίγουρα. Τέτοιο μαλάκα άντρα που έχει.
Συνημμένα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ μύστη ούτε που σε θυμάμαι τώρα κοιταξ λίγο τα μηνύματα σου να δω τι παίζει....αλλά εσύ από ότι βλέπω με θυμάσαι καλά ακόμα και τι έχω πει....καλύτερα να ασχοληθούν μαζί σου θετικά η αρνητικά παρά να είναι ο άλλος αδιάφορος σε ένα σάιτ όπως εσύΜιλάς για τον αστείο τύπο που έγραφε παλιότερα ότι έκανε παρτούζες με ζευγάρια που οι γυναίκες ήταν μουνάρες;Γνωστός παπατζής.Του την είχα πει τότε για τα ντεμέκ τρίο
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Φτάνει βρε παπατζή.Σε έκαναν ρόμπα στο άλλο νήμα με τις ψεύτικες φωτό που ανέβασες,και συνεχίζεις;Εγώ μύστη ούτε που σε θυμάμαι τώρα κοιταξ λίγο τα μηνύματα σου να δω τι παίζει....αλλά εσύ από ότι βλέπω με θυμάσαι καλά ακόμα και τι έχω πει....καλύτερα να ασχοληθούν μαζί σου θετικά η αρνητικά παρά να είναι ο άλλος αδιάφορος σε ένα σάιτ όπως εσύ
Μόνο αδιάφορος δεν είμαι στα νήματα που συνεισφέρω,από ότι μου λένε.Άσε,δεν ξέρεις και δεν οφείλεις κιόλας να ξέρεις.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Έχεις δίκιο σε όλα ....κάτσε διάβασε καλά το άλλο νήμα δες τις μουφα φωτογραφίες κάτω από ποιο σχόλιο τις έβαλα ....αδιάφορος είσαι και ούτε ασχολείται κανείς μαζί σου....ο καθένας ας πάρει τον δρόμο του...μόνο σκέψου με ποιον κάνεις συμμαχία εδώ μέσα ....Φτάνει βρε παπατζή.Σε έκαναν ρόμπα στο άλλο νήμα με τις ψεύτικες φωτό που ανέβασες,και συνεχίζεις;
Μόνο αδιάφορος δεν είμαι στα νήματα που συνεισφέρω,από ότι μου λένε.Άσε,δεν ξέρεις και δεν οφείλεις κιόλας να ξέρεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψεύτικες φωτογραφίες χαχαχαχα....Έχεις δίκιο σε όλα ....κάτσε διάβασε καλά το άλλο νήμα δες τις μουφα φωτογραφίες κάτω από ποιο σχόλιο τις έβαλα ....αδιάφορος είσαι και ούτε ασχολείται κανείς μαζί σου....ο καθένας ας πάρει τον δρόμο του...μόνο σκέψου με ποιον κάνεις συμμαχία εδώ μέσα ....
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Όσο ασχολούνται και λένε διάφορα θα απαντάω να έχει λίγο ντόρο να ανάψουν τα αίματα
loukia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Like
- 1.371
- Πόντοι
- 201
Μιλάς για τον αστείο τύπο που έγραφε παλιότερα ότι έκανε παρτούζες με ζευγάρια που οι γυναίκες ήταν μουνάρες;Γνωστός παπατζής.Του την είχα πει τότε για τα ντεμέκ τρίο
Ενας είναι ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ με τη μοικάνα στο κεφάλι.Θέλει και παρτούζες τρομάρα του ο μινάρας.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Εννοώ έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή σας; Αν ναι, θα το ομολογούσε αν τη ρωτούσατε; Νομίζω ότι η δικιά μου χρησιμοποιεί κρυφά ένα σεξ τόι που έχουμε…
Το sex toy εσύ της το είχες αγοράσει τύπε;;;;;
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.773
- Πόντοι
- 1.056
Εγώ που την έχω ρωτήσει δεν το παραδέχεται αλλά sex toy δεν έχουμε!!!Εννοώ έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή σας; Αν ναι, θα το ομολογούσε αν τη ρωτούσατε; Νομίζω ότι η δικιά μου χρησιμοποιεί κρυφά ένα σεξ τόι που έχουμε…
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 456
Το θέμα είναι να αυνανίζεται φανερά! Να προκαλέσει κάβλες
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ ούτε ξέρω πως είσαι στην εμφάνιση ούτε διαβάζω ότι γράφεις....με θέλεις σου αρέσω !!!!!!Ενας είναι ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ με τη μοικάνα στο κεφάλι.Θέλει και παρτούζες τρομάρα του ο μινάρας.
j_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2023
- Like
- 857
- Πόντοι
- 81
Αφου ψεύτικες είναι ρε καραγκιόζη.Ψεύτικες φωτογραφίες χαχαχαχα....
Ο κόσμος το χει τουμπανο κι εσυ κρυφο καμαρι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις