kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Γιατί είναι Γερμανοούγγρες
Τί είναι λέει; Γερμανολούγκρες;
Γιατί είναι Γερμανοούγγρες
Εγω σκαλωσα σε εκεινο το ποστ με τον αμοιρο πατερα που μιλησε για προικες και πτυχια.......
Εχεις τα κοτσια να στειλεις στο je t'aime ενα καροτσι τριανταφυλλα στο ονομα της και μετα να πας απο εκει να στηθεις απ' εξω και να προτεινεις φαγητο σε καλο εστιατοριο? Σενιαρισμενος και με καλο αυτοκινητο η εαν δεν εχεις καλο με νοικιασμενο? και να πληρώνεις μεχρι και τις τσιχλες απο το περιπτερο?
Και μην μου πειτε παλι για λεφταδες και τα λοιπα...
Εαν καποιος την ριξει αυτο με το χιουμορ και το μυαλο του καλυπτω εγω 5μερο για Μαλδιβες σε 5* ολα πληρωμενα για 2 ατομα!
Εχεις τα κοτσια να στειλεις στο je t'aime ενα καροτσι τριανταφυλλα στο ονομα της και μετα να πας απο εκει να στηθεις απ' εξω και να προτεινεις φαγητο σε καλο εστιατοριο? Σενιαρισμενος και με καλο αυτοκινητο η εαν δεν εχεις καλο με νοικιασμενο? και να πληρώνεις μεχρι και τις τσιχλες απο το περιπτερο?
Και μην μου πειτε παλι για λεφταδες και τα λοιπα...
Εαν καποιος την ριξει αυτο με το χιουμορ και το μυαλο του καλυπτω εγω 5μερο για Μαλδιβες σε 5* ολα πληρωμενα για 2 ατομα!
Οπως σου ειπα και πριν εγω 3 λεξεις χρησιμοποιουσα American Express Gold
PSYXOLOGOS με το καλό..που την γνώρισες ? ψάχνω και εγω κανα αλλοδαπό για σχέση αλλα ΠΟΥ ρε γμτ να τις γνωρίσεις?
Εσύ βρε Laplace μυαλό δε βάζεις; Να μου έλεγες για ξεχαρμάνιασμα κάπου να σε καταλάβω αλλά πάνω στις στάχτες νέο καλύβι και με ρώσσικες πρώτες ύλες;PSYXOLOGOS με το καλό..που την γνώρισες ? ψάχνω και εγω κανα αλλοδαπό για σχέση αλλα ΠΟΥ ρε γμτ να τις γνωρίσεις?
Αυτό μου το κάνεις φραγκοδίφραγκα, φίλε ψυχολόγε;4. να ειναι πουτανα στο κρεβατι (αλλιως παιδια δεν γινονται)
Σωστός αν και όταν το σπέρμα είναι δυνατό και μια φορά μπορεί να είναι και μοιραία. Άντε με την ευχή μου και καλούς απογόνους!1.και μονο που να την βλεπεις ξαπλωμενη (ακομα και με κελεμπια) να καβλωνεις
2 οταν χυνεις να εισαι ετοιμος για εναν ακομα γυρο για παρτι της
Δεν πειράζει laplace, εμείς σε αγαπάμε όπως είσαι! Κάτι σαν τον Παναθηναϊκό ένα πράγμα.Bluevertigo ειμαι αδιόρθωτος το παραδέχομαι ..