BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν πειραζει... ας αποδεχθουμε τη φυση μας
Γεία σου Βιte...αν σου πώ πως δεν έχω διαβάσει ποιό πίσω?Απλά είδα τα τελευταία σχόλια....τί κάνεις?
Υ.Γ Το ''μικρέ'' μου άρεσε....
18 εσύ και 72 διαφορά με εμένα ========>άρα είμαι...90.....φέρτε την...πάπια!!!!ε εχουμε κ μια διαφορα....72 χρονων.. εν ειναι κ λιγο
εγω τα διαβασα στο γρηγορο... γι αυτο ζητησα συμπερασμα χαχα
Το θέμα δεν είναι τί πιστεύω εγώ...το θέμα είναι πώς νιώθεις εσύ....χεχεχεχε18 ε?
ναι ναι οπως το πες... αυτο να πιστευεις
Κάθε τί που μπορεί να βοηθήσει από μέρους μου....είναι στην διάθεσή σου....ε.. γερασα κ εγω! χαχαχαχα
κοιτα εγω φαινομαι 20 κ νιωθω 16... θελεις να το συζητησουμε? να ξαπλωσω στον καναπε σου κ να με ψυχολογησεις?
ε.. γερασα κ εγω! χαχαχαχα
κοιτα εγω φαινομαι 20 κ νιωθω 16... θελεις να το συζητησουμε? να ξαπλωσω στον καναπε σου κ να με ψυχολογησεις?
Αφού σου είπα...δεν έχω σπουδάσει...πώς θα σε δώ σαν να είμαι επαγγελματίας.... ;) ;) ;)ποδολαγνε νδιαρ αν υποσχεθεις οτι θα με δεις μονο με βλεμμα επαγγελματια ψυχολογου τοτε θα το σκεφθω χοχοχοχο
Αφού σου είπα...δεν έχω σπουδάσει...πώς θα σε δώ σαν να είμαι επαγγελματίας.... ;) ;) ;)
Επαρχία θεωρείται και η Θεσσαλονίκη! Σε εσκισα παρακελσους ! χαχαχαχααχχαχαχχ
μπραβο μικρε! καλα τα λες
ελληνοκυπρια
ωραια η σαλονικη παντως
να κοιταξεις τις ρυθμισεις του προφιλ σου κ θα δεις οτι μπορεις κ εσυ να φαινεσαι αποσυνδεδεμενος οποτε θες...
δεν υπαρχει γιατι λολ
πρεπει να το εχω εξηγησει μονο 897685679 φορες αυτο