εισαι παντρεμενος?Αν σ'έχει βρει χορτάτο μια χαρά είναι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η μεγαλύτερη τρέλλα που έχετε κάνει
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εισαι παντρεμενος?
8 συναπτά έτη!
πως νοιωθεις?8 συναπτά έτη!
θα μας πεις τη μηχανη?Mια φορα εφυγα απο Αγγλια με την μηχανη φεβρουαριο μηνα για ελλαδα.
Το ιδιο βραδυ που ταξιδευα γαλλια βελγιο οι ανεμοι ειχαν ταχυτητα εκεινο το βραδυ περιπου 150χλμ.
Αφου δεν σκοτωθηκα τοτε τι να πω,η μηχανη δεν ακουγε.
Χωρια το κρυο που αρπαξα συνορα Αυστρια ιταλια 2 ωρα το βραδυ ταξιδευα με -12
Επισκέπτης
πως νοιωθεις?
Μια χαρά φίλε! Εκτός του ότι η γυναίκα μου είναι εξαιρετικός άνθρωπος έχω και 2 κοράκλες που είναι όλα τα λεφτά. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι στο γάμο μπήκα χορτάτος κι από τρέλλες κι από μαλακίες απ'όλα γενικά.
Επίσης δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτα από αυτά που μ'ευχαριστούν (εκτός από τα ευκόλως εννοούμενα)!
θυμασαι σε τι σταση εισασταν?μια απο τα ιδια. απλα το ενα παιδι ελλειπε στα αγγλικα και ο μικρος κοιμοταν στο αλλο δωματιο. καποια στιγμη ξυπνησε και φωναξε την μανα του, ηοποια με ειχε στο στομα εκεινη την στιγμη...αισθανθηκα τοσο μα τοσο μαλακας και ευχομαι να μην τον τρακαρω ποτε στον δρομο (μενουμε και κοντα0. αυτος θα ειναι τωρα 10-11 χρονων...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ενα σπορ τουρινγκθα μας πεις τη μηχανη?
Επισκέπτης
να σου ζησουν nacho_70!!
Να'σαι καλά φίλε.
Ότι επιθυμείς!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
θυμασαι σε τι σταση εισασταν?
Ρε, δε θέλει να το θυμάται ο άνθρωπος, τι ξύνεις πληγές;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ρε, δε θέλει να το θυμάται ο άνθρωπος, τι ξύνεις πληγές;
Για πεσμαs κι εσυ boomb...........εχειs κανει καμμια τρελιτσα???????
Μη φοβασαι δεν θα το πουμε στον ΑΝΤ1.......χαχαχα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εχμ... το έχω κάνει στη μέση του δρόμου (όχι στην ελλάδα). Βέβαια ήταν νύχτα αλλά δεν ξέρω αν και πόσοι μας είδαν, δε με ενδιέφερε καθόλου :'(Για πεσμαs κι εσυ boomb...........εχειs κανει καμμια τρελιτσα???????
Μη φοβασαι δεν θα το πουμε στον ΑΝΤ1.......χαχαχα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
εχμ... το έχω κάνει στη μέση του δρόμου (όχι στην ελλάδα). Βέβαια ήταν νύχτα αλλά δεν ξέρω αν και πόσοι μας είδαν, δε με ενδιέφερε καθόλου :'(
Nταξει.....καλο ειναι.......εφηβικο....εισαι ησυχο παιδακι.....Αμα εχειs και προικα θα σε παντρεψουμε !!!!!!!!!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Αμα εχειs και προικα θα σε παντρεψουμε !!!!!!!!!!!
Βρε ουρρρρρρρρρρρρτ!! Μακριά από μας αυτά!!
γαμουσα την γυναικα ενος συνεργατη.ενα βραδυ ημουν μαζι της μεχρι τις 6 το πρωι και τη γαμουσα.το πρωι σηκωνομε κατα τις 8 και παω στην δουλεια.κατα τις 9 ερχετε ο αντρας τις στο γραφειο μου για μια δουλεια,και καθετε να πιουμε και καφε.με βλεπει και μου λεε鴨
<<τι μουτρα ειναι αυτα ρε? παλι ξενιχτησες εχθες?>>
του λεω <<ασε γαμησετα 2 ωρες κοιμηθηκα μονο>>
και μου λεει<<με ποια πουτανα γυριζες παλι ολο το βραδυ? αντε ρε παντρεψου να ησυχασις>>
αισθανθηκα πολυ μαλακας τοτε,διοτι ο τυπος ητανε πολυ καλο παιδι,αλλα ειχε ενα κακο.ητανε πολυ κολλημενος με την δουλεια του,και δεν εδινε σημασια στην γυναικα του καμια.
και μου λεει<<με ποια πουτανα γυριζες παλι ολο το βραδυ? αντε ρε παντρεψου να ησυχασις>>
αισθανθηκα πολυ μαλακας τοτε,διοτι ο τυπος ητανε πολυ καλο παιδι,αλλα ειχε ενα κακο.ητανε πολυ κολλημενος με την δουλεια του,και δεν εδινε σημασια στην γυναικα του καμια.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Βρε ουρρρρρρρρρρρρτ!! Μακριά από μας αυτά!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ καλα ντε μη βαραs....Ενα αστειο ειπα για να σπασω τον ...παγο!!!!!!!!!!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
γαμουσα την γυναικα ενος συνεργατη.ενα βραδυ ημουν μαζι της μεχρι τις 6 το πρωι και τη γαμουσα.το πρωι σηκωνομε κατα τις 8 και παω στην δουλεια.κατα τις 9 ερχετε ο αντρας τις στο γραφειο μου για μια δουλεια,και καθετε να πιουμε και καφε.με βλεπει και μου λεε鴨
Συνεργατηs οχι φιλοs ε?????????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αν δεν τοκανεs εσυ θαβρισκε αλλον..........Βεβαια αν ειναι φιλοs σε σπαζει.....δεν το κανειsσυνεργατις εκεινη την εποχη.μετα διοριστικε στο δημοσιο και εχω χασει τα ιχνη του εδω και 5 χρονια.αλλα η γυναικα του ητανε αυτο πολεμε κοντοπουτανο με κατι βιζαρες τρελες.
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 876
- Πόντοι
- 96
Διαδικαστικο ειναι περισσοτερο ο γάμος.Αμά έρθει κανα παιδι τοτε ειναι που θα ξεκινησουν οι δυσκολιεςπως ειναι ο εγγαμος βιος Pradadevil ??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 662
- Εμφανίσεις
- 122K
- Απαντήσεις
- 272
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις