You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η μεγαλύτερη τρέλλα που έχετε κάνει
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
θες να μας πεις τη μηηχανη εχεις?280 με την μηχανή στον γυρισμό από Τρίπολη λίγο πριν από τα διόδια στο Σπαθοβούνι.....
το Σάββατο που μας πέρασε......
σε παραπεμπω στο Biker's Club για παν ενδεχομενο
edit
δε βρισκω το συνδεσμο
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οικογενειακη μας φιλη,μονοκατοικια στο χαλανδρι,3 μαστορες βαφουν το σπιτι απ'εξω και 2 φτιαχνουν τον κηπο,η κορουλα της 4 ετων παιζει στο σαλονι και ο αντρας της ειναι στο δρομο της επιστροφης απο την δουλεια του.
την ωρα που συνεβαιναν ολα αυτα,εγω με τη φιλη μου πηδιομασταν στον παγκο της κουζινας.
πανε 6 χρονια απο τοτε και καθε φορα που το σκεφτομαι λεω οτι ηταν η μεγαλυτερη μαλακια,πλην ομως οπως οι περισσοτερες μαλακιες,ωραια μαλακια!!!
την ωρα που συνεβαιναν ολα αυτα,εγω με τη φιλη μου πηδιομασταν στον παγκο της κουζινας.
πανε 6 χρονια απο τοτε και καθε φορα που το σκεφτομαι λεω οτι ηταν η μεγαλυτερη μαλακια,πλην ομως οπως οι περισσοτερες μαλακιες,ωραια μαλακια!!!
το καλο ειναι που δε σας ειδε κανεις...οικογενειακη μας φιλη,μονοκατοικια στο χαλανδρι,3 μαστορες βαφουν το σπιτι απ'εξω και 2 φτιαχνουν τον κηπο,η κορουλα της 4 ετων παιζει στο σαλονι και ο αντρας της ειναι στο δρομο της επιστροφης απο την δουλεια του.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Σίγουρα το ότι πήρα για χουρό μια ΑΒΥΖΗ!!!
Πρώτη και τελευταία (ελπίζω) φορά στη ζωή μου. Ρε ερχόταν, ξαναερχόταν, κωλοτριβόταν, μου τα'χε πρήξει...
Ε στο φινάλε για να την ξεφορτωθώ την πήρα... Καλός μαλάκας και του λόγου μου...
Πρώτη και τελευταία (ελπίζω) φορά στη ζωή μου. Ρε ερχόταν, ξαναερχόταν, κωλοτριβόταν, μου τα'χε πρήξει...
Ε στο φινάλε για να την ξεφορτωθώ την πήρα... Καλός μαλάκας και του λόγου μου...
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 876
- Πόντοι
- 96
Γαμος
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εσύ; Αυτή πώς το'κανε αυτό!!Στο κρεβατι με παν/νη και στο διπλανο να κοιμουνται τα παιδια........Ακουγα την ανασα τουs
Τα χρειαστηκα για πρωτη φορα στη ζωη μου.......Καλοκαιρι του 2007.....Δεν μπορει να τοκανα αυτο εγω...Κι ομωs....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Tρελα.....διαρκειαs!!!!!!!!!!!!
πηγαινες γυρευοντας master των βυζ(ι)ωνΣίγουρα το ότι πήρα για χουρό μια ΑΒΥΖΗ!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Oσο κι αν σου φαινεται περιεργο....ο ιδρωμενοs ημουνα εγω κι οχι αυτη.........και μαλιστα ειχα ιδρωσει για ...λαθοs λογοΕσύ; Αυτή πώς το'κανε αυτό!!
Αυτη ητανε που επιτακτικα μ εβαλε μεσα παρα τουs δισταγμουs μου........Με ξεβρακωσε με το ζορι...Ακουγεται χαζο...κι ομωs
πως ειναι ο εγγαμος βιος Pradadevil ??
Ωραια μαλακια ομωςοικογενειακη μας φιλη,μονοκατοικια στο χαλανδρι,3 μαστορες βαφουν το σπιτι απ'εξω και 2 φτιαχνουν τον κηπο,η κορουλα της 4 ετων παιζει στο σαλονι και ο αντρας της ειναι στο δρομο της επιστροφης απο την δουλεια του.
μια απο τα ιδια. απλα το ενα παιδι ελλειπε στα αγγλικα και ο μικρος κοιμοταν στο αλλο δωματιο. καποια στιγμη ξυπνησε και φωναξε την μανα του, ηοποια με ειχε στο στομα εκεινη την στιγμη...αισθανθηκα τοσο μα τοσο μαλακας και ευχομαι να μην τον τρακαρω ποτε στον δρομο (μενουμε και κοντα0. αυτος θα ειναι τωρα 10-11 χρονων...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Mια φορα εφυγα απο Αγγλια με την μηχανη φεβρουαριο μηνα για ελλαδα.
Το ιδιο βραδυ που ταξιδευα γαλλια βελγιο οι ανεμοι ειχαν ταχυτητα εκεινο το βραδυ περιπου 150χλμ.
Αφου δεν σκοτωθηκα τοτε τι να πω,η μηχανη δεν ακουγε.
Χωρια το κρυο που αρπαξα συνορα Αυστρια ιταλια 2 ωρα το βραδυ ταξιδευα με -12
Το ιδιο βραδυ που ταξιδευα γαλλια βελγιο οι ανεμοι ειχαν ταχυτητα εκεινο το βραδυ περιπου 150χλμ.
Αφου δεν σκοτωθηκα τοτε τι να πω,η μηχανη δεν ακουγε.
Χωρια το κρυο που αρπαξα συνορα Αυστρια ιταλια 2 ωρα το βραδυ ταξιδευα με -12
Επισκέπτης
πως ειναι ο εγγαμος βιος ??
Αν σ'έχει βρει χορτάτο μια χαρά είναι!
Επισκέπτης
Η μεγαλύτερη τρέλλα?
Φωτογραφίες σε νεκροταφείο 2.30 τη νύχτα.
Ευτυχώς δεν υπήρχαν ψηφιακές μηχανές τότε για να δούμε τις φωτογραφίες επιτόπου!
Φωτογραφίες σε νεκροταφείο 2.30 τη νύχτα.
Ευτυχώς δεν υπήρχαν ψηφιακές μηχανές τότε για να δούμε τις φωτογραφίες επιτόπου!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 662
- Εμφανίσεις
- 122K
- Απαντήσεις
- 272
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις