Νέα

Η μεγαλύτερη τρέλλα που έχετε κάνει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Η μεγαλύτερη τρέλλα που έχετε κάνει.

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
280 με την μηχανή στον γυρισμό από Τρίπολη λίγο πριν από τα διόδια στο Σπαθοβούνι.....
το Σάββατο που μας πέρασε......

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
280 με την μηχανή στον γυρισμό από Τρίπολη λίγο πριν από τα διόδια στο Σπαθοβούνι.....
το Σάββατο που μας πέρασε......
θες να μας πεις τη μηηχανη εχεις?
σε παραπεμπω στο Biker's Club για παν ενδεχομενο

edit
δε βρισκω το συνδεσμο

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Γεννηθηκα :headbang:(Αν και αυτο ισως ταιριαζει στο "Η μεγαλυτερη μαλακια που εχετε κανει")

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
HAYABUSA βέβαια.....!!!!!

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
οικογενειακη μας φιλη,μονοκατοικια στο χαλανδρι,3 μαστορες βαφουν το σπιτι απ'εξω και 2 φτιαχνουν τον κηπο,η κορουλα της 4 ετων παιζει στο σαλονι και ο αντρας της ειναι στο δρομο της επιστροφης απο την δουλεια του.
την ωρα που συνεβαιναν ολα αυτα,εγω με τη φιλη μου πηδιομασταν στον παγκο της κουζινας.
πανε 6 χρονια απο τοτε και καθε φορα που το σκεφτομαι λεω οτι ηταν η μεγαλυτερη μαλακια,πλην ομως οπως οι περισσοτερες μαλακιες,ωραια μαλακια!!!

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οικογενειακη μας φιλη,μονοκατοικια στο χαλανδρι,3 μαστορες βαφουν το σπιτι απ'εξω και 2 φτιαχνουν τον κηπο,η κορουλα της 4 ετων παιζει στο σαλονι και ο αντρας της ειναι στο δρομο της επιστροφης απο την δουλεια του.
την ωρα που συνεβαιναν ολα αυτα,εγω με τη φιλη μου πηδιομασταν στον παγκο της κουζινας.
πανε 6 χρονια απο τοτε και καθε φορα που το σκεφτομαι λεω οτι ηταν η μεγαλυτερη μαλακια,πλην ομως οπως οι περισσοτερες μαλακιες,ωραια μαλακια!!!
το καλο ειναι που δε σας ειδε κανεις...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Σίγουρα το ότι πήρα για χουρό μια ΑΒΥΖΗ!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Πρώτη και τελευταία (ελπίζω) φορά στη ζωή μου. Ρε ερχόταν, ξαναερχόταν, κωλοτριβόταν, μου τα'χε πρήξει...
Ε στο φινάλε για να την ξεφορτωθώ την πήρα... Καλός μαλάκας και του λόγου μου... :jerking: :jerking: :jerking:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Στο κρεβατι με παν/νη και στο διπλανο να κοιμουνται τα παιδια........Ακουγα την ανασα τουs
Τα χρειαστηκα για πρωτη φορα στη ζωη μου.......Καλοκαιρι του 2007.....Δεν μπορει να τοκανα αυτο εγω...Κι ομωs....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Στο κρεβατι με παν/νη και στο διπλανο να κοιμουνται τα παιδια........Ακουγα την ανασα τουs
Τα χρειαστηκα για πρωτη φορα στη ζωη μου.......Καλοκαιρι του 2007.....Δεν μπορει να τοκανα αυτο εγω...Κι ομωs....
Εσύ; Αυτή πώς το'κανε αυτό!!  :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Σίγουρα το ότι πήρα για χουρό μια ΑΒΥΖΗ!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Πρώτη και τελευταία (ελπίζω) φορά στη ζωή μου. Ρε ερχόταν, ξαναερχόταν, κωλοτριβόταν, μου τα'χε πρήξει...
Ε στο φινάλε για να την ξεφορτωθώ την πήρα... Καλός μαλάκας και του λόγου μου... :jerking: :jerking: :jerking:
πηγαινες γυρευοντας master των βυζ(ι)ων :boobies: :boobies: :boobies:
ode-to-boobs-baby.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εσύ; Αυτή πώς το'κανε αυτό!!  :uglystupid: :uglystupid:
Oσο κι αν σου φαινεται περιεργο....ο ιδρωμενοs ημουνα εγω κι οχι αυτη.........και μαλιστα ειχα ιδρωσει για ...λαθοs λογο
Αυτη ητανε που επιτακτικα μ εβαλε μεσα παρα τουs δισταγμουs μου........Με ξεβρακωσε με το ζορι...Ακουγεται χαζο...κι ομωs

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ωραια μαλακια ομως

xarhs76

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
μια απο τα ιδια. απλα το ενα παιδι ελλειπε στα αγγλικα και ο μικρος κοιμοταν στο αλλο δωματιο. καποια στιγμη ξυπνησε και φωναξε την μανα του, ηοποια με ειχε στο στομα εκεινη την στιγμη...αισθανθηκα τοσο μα τοσο μαλακας και ευχομαι να μην τον τρακαρω ποτε στον δρομο (μενουμε και κοντα0. αυτος θα ειναι τωρα 10-11 χρονων...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Mια φορα εφυγα απο Αγγλια με την μηχανη φεβρουαριο μηνα για ελλαδα.
Το ιδιο βραδυ που ταξιδευα γαλλια βελγιο οι ανεμοι ειχαν ταχυτητα εκεινο το βραδυ περιπου 150χλμ.
Αφου δεν σκοτωθηκα τοτε τι να πω,η μηχανη δεν ακουγε.
Χωρια το κρυο που αρπαξα συνορα Αυστρια ιταλια 2 ωρα το βραδυ ταξιδευα με -12

Επισκέπτης
Η μεγαλύτερη τρέλλα? :think:

Φωτογραφίες σε νεκροταφείο 2.30 τη νύχτα.
Ευτυχώς δεν υπήρχαν ψηφιακές μηχανές τότε για να δούμε τις φωτογραφίες επιτόπου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom