Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δεν μοιάζει λίγο με την Πάολα ? (χωρίς να έχει τις τρομερές ποδάρες της Πάολα βέβαια)
Ελληνικές τσόντες δηλ. Σειρηνάκης=Φούτμπολ ΛιγκΡε πούστη μου αφού τα κάνουν που τα κάνουν τα ξεφτυλίκια γιατί δε πάνε στο LA να γυρίσουν καμιά τσόντα της προκοπής?
Ελληνικές τσόντες δηλ. Σειρηνάκης=Φούτμπολ Λιγκ
πορνό στο ΛΑ (που λες)=Τσάμπιονς Λιγκ
Υπάρχουν μουνάρες δέκα κλάσεις ανώτερες που είναι στην αναμονή και παρακαλάνε να παίξουν σε τσόντα μεγάλης εταιρείας ή έστω αξιοπρεπούς σάιτ και θα καταφύγουν οι Αμερικλάνοι σε καμμένα σαπάκια σαν κι αυτήν?
Πρέπει να φάει πολύ σκατό και να ρίξει πολλή δουλειά (όχι απλώς γαμήσι) πρωτα κάποια για να φτάσει να είναι στο τάλεντ πουλ για αμερικάνικη τσόντα και να την έχουν στα υπόψην. Πολύ περισσότερο αν είναι Ελληνίδα, που έχει συνηθίσει στο να τα βρίσκει εύκολα και έχει work ethic 0. Και ακόμα και τότε έχει πολύ δρόμο μέχρι να βγάζει καλά λεφτά από αυτό, θα μου πεις μπορεί να το γυρίσει στη βίζιτα αλλά μιλάμε για περίπτωση μιας χαζής κορασίδας που θα πρέπει να δικτυωθεί σε τέτοιο χώρο σε ξένη χώρα, που έχει και ιδιαίτερο καθεστώς σε σχεση με εδώΗ αλήθεια είναι ότι η τσόντα της με τον σιρινακη ήταν για το μπουτσο, αλλά αν ξεκίναγε σωστά νομίζω κάτι θα έκανε στα ξένα.
Ρε πούστη μου αφού τα κάνουν που τα κάνουν τα ξεφτυλίκια γιατί δε πάνε στο LA να γυρίσουν καμιά τσόντα της προκοπής?
Στο εφτιαξα λιγο Παιχτη !!!Ρε πούστη μου αφού τα κάνουν που τα κάνουν τα ξεφτυλίκια γιατί δε πάνε στο [size=20pt]LA..RISSA[/size] να γυρίσουν καμιά τσόντα της προκοπής?
Ρε πούστη μου αφού τα κάνουν που τα κάνουν τα ξεφτυλίκια γιατί δε πάνε στο LA να γυρίσουν καμιά τσόντα της προκοπής?
Αντίθετα κάθεται στην Ελλάδα, παίρνει τον τίτλο της πορνοστάρ επειδή έπαιξε σε 2-3 καραγκιόζ μπερντέ του τουρκόγυφτου βαλκάνιου Σειρινάκη, είναι φίρμα στον μικρόκοσμό της και μπορεί να ζητάει όσα θέλει (ολο και κάποιος θα βρίσκεται να τα δώσει)
Η πιο σωστή επιλογή γι'αυτήν
Στο εφτιαξα λιγο Παιχτη !!!
Να προωθήσεις το σενάριο σου στον κύριοΟπως ειναι επι τόπου πλάκωμα στον πούτσο απ τα φαντάρια. να σου πω εγω τσόντα.
Δεν μοιάζει λίγο με την Πάολα ? (χωρίς να έχει τις τρομερές ποδάρες της Πάολα βέβαια)
Στο εφτιαξα λιγο Παιχτη !!!
Τί ώρα θα εμφανιστεί τσίτσιδη στο Σύνταγμα να πάω εγκαίρως για καλή θέση
[size=18pt]«Αν περάσει η Εθνική θα τα βγάλω ΟΛΑ στο Σύνταγμα»[/size]
Τί ώρα θα εμφανιστεί τσίτσιδη στο Σύνταγμα να πάω εγκαίρως για καλή θέση
και λεμονάδες,πορτοκαλάδες,σάμαλι,κωκ....Θα έχεις και πασατέμπο μαζί?