Επισκέπτης
οκ , παρε τηλεφωνο...Δε ξερω τι θελει να μου πει..περιμένει λεει...
οκ , παρε τηλεφωνο...Δε ξερω τι θελει να μου πει..περιμένει λεει...
Ειναι καλος η κανει ψεύτοδουλεια;
Καμία μαλακια θα θελει ε;οκ , παρε τηλεφωνο...
δοκιμασε και ελα να μας πειςΚαμία μαλακια θα θελει ε;
δεν υπαρχει καποιος να τους μαζεψει το θεο τους ρε τι σοουργελα ειν αι αυτα ΕΛΕΟΣ
κλαίω ρε μαλάκεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Αυτος ο τυπος ειναι Αρχιτεκτονας ?
Πειτε μου οτι ειναι Αρχιτεκτονας ο τυπος και σηκωσε το παρακατω συγκροτημα
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ 6945547866
εισαι αχρειος ... αυτο το κτιριο κοσμημα για την πολη ... ενα κτιριο με σαφεις επιρροες απο σαουθ μπτις αισθητικη με μιγμα απο αφροκαριμπιαν και κουμπανο αρχιτεκτονικα στοιχεια που καταφερνει να συγκεντρωσει ολη την εμφυτη αισιοδοξια και ζουα ντε βιβρ των δυτικων ινδιων
βλαχο
Καλά, μαλάκας είσαι ρε; Αυτός είναι μεγάλος γαμιάς. Μόνο ένα ελάττωμα έχει: γαμεί με τον κώλο
Μπορεί να είδε κάποια χύσια εκεί και είπε να κάνει ένα γρήγορο καθάρισμα...τι ακριβώς του κάνει;
Eσύ μπορεί και να είσαι αρχιτέκτονας παίχτη.εισαι αχρειος ... αυτο το κτιριο κοσμημα για την πολη ... ενα κτιριο με σαφεις επιρροες απο σαουθ μπτις αισθητικη με μιγμα απο αφροκαριμπιαν και κουμπανο αρχιτεκτονικα στοιχεια που καταφερνει να συγκεντρωσει ολη την εμφυτη αισιοδοξια και ζουα ντε βιβρ των δυτικων ινδιων
βλαχο
Eσύ μπορεί και να είσαι αρχιτέκτονας παίχτη.
Τα αρχιτεκτονικα στοιχεία(παρά τη μαλακία της κατασκευής της φωτό)ο φίλος μέσα από την ειρωνία τα περιέγραψε σωστα(χωρις να ειμαι αρχιτέκτονας).Τετοιες μαλακιες λενε οι Αρχιτεκτονες και τους εφαγε η πεινα !!!!