Νέα

Η Μαρία Αλεξάνδρου ζει

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Η λέξη <<δυστυχώς>> καλό θα ήτο να μπεί σε εισαγωγικά, μιάς αυτή την περίοδο η προσφορά αυξάνει, λόγω των συνθηκών.
αυξανει τελικα?οι τιμες γτ δεν πεφτουν? δεν μιλαμε για 10-20 ευρω απο τα 250 γτ οι μισθοι δεν μειωθηκαν μονο τοσο

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Το άλλο θέμα είναι βέβαια πως η "προσφορά" της δίδος Λιαγουροπούλου ως βίζιτα δεν ήταν για 190 την ώρα, αλλά αυτό πρέπει κάποιος να έχει "παραστάσεις" για να το αντιληφθεί.

Αν πρωτοξενογάμησε αυτήν μετά από 15 χρόνια γάμου (που η σύζυγος έχει αρχίσει να μην βλέπεται) π.χ. δεν έχει μέτρο σύγκρισης, οπότε όσα και να του ζητήσει κάποια καλά θα του φανούν, όπως στο Κουβέιτ και στην Σαουδική Αραβία.
συμφωνουμε .αρα τελικα το θεμα ειναι υποκειμενικο και συμπεραινουμε  οτι οι ελληνες ειναι μουνοδουλοι και πατσαβουραγαμιδες. (καλα το ξεραμε)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
αυξανει τελικα?οι τιμες γτ δεν πεφτουν? δεν μιλαμε για 10-20 ευρω απο τα 250 γτ οι μισθοι δεν μειωθηκαν μονο τοσο

Η διόρθωση είναι θέμα χρόνου. Και είναι μονόδρομος όταν αναφερόμεθα σε υπερτιμημένα προϊόντα.

Patience is a virtue, my dear. :grin:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
14
Πόντοι
26
Εγώ πάντως την πήρα μολις ξεκίνησε τις πρώτες μερες και ηταν καλη !Δυνατο μουνι εξωτερικα Καυλιαρικο γκομενακι αλλα λιγο  άπειρο στο γαμησι !Αποψη δεν εχω μετα απο τις πλαστικές οσον αφορά την εμφάνιση και το σέρβις και αρκούμαι στα σχόλια παικτών περί στησιματων και απόδοσης στο σεξ!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Η διόρθωση είναι θέμα χρόνου. Και είναι μονόδρομος όταν αναφερόμεθα σε υπερτιμημένα προϊόντα.

Patience is a virtue, my dear. :grin:

Έτσι!
Κι αν είναι πια υπερτιμημένο το μουνί στην Ελλάδα!!

Εδώ άλλοι δεν έχουν λεφτά να πλωρώσουν το νοίκι τους ή τη ΔΕΗ τους, τόσοι άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς δουλειά και κάποιες ζητάνε 300άρες και 400άρες.
Κι αυτές καλά κάνουν που τις ζητάνε, το θέμα είναι πως κάποιοι βρίσκονται (προφανώς αρκετοί) που τους τα δίνουν.

Υπάρχουν ακόμα τόσοι πολλοί πλούσιοι στην Ελλάδα; Γιατί αν υπάρχουν (που δεν το νομίζω!) καλώς. Αν όμως τα 300άρια και τα 400άρια τα δίνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ που δηλώνουν πως δεν έχου να πληρώσουν το νοίκι της ή τη ΔΕΗ, τότε ασφαλώς και κάτι δεν πάει καλά!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μαρία Λιαγουροπούλου: Έπαιξα πορνό γιατί δε γούσταρα να κάνω Βίζιτες ως μοντέλο

δηλαδή να κάνει βίζιτες σαν πορνοστάρ δεν έχει πρόβλημα από ότι αντιλαμβάνομαι...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Έτσι!
Κι αν είναι πια υπερτιμημένο το μουνί στην Ελλάδα!!

Εδώ άλλοι δεν έχουν λεφτά να πλωρώσουν το νοίκι τους ή τη ΔΕΗ τους, τόσοι άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς δουλειά και κάποιες ζητάνε 300άρες και 400άρες.
Κι αυτές καλά κάνουν που τις ζητάνε, το θέμα είναι πως κάποιοι βρίσκονται (προφανώς αρκετοί) που τους τα δίνουν.

Υπάρχουν ακόμα τόσοι πολλοί πλούσιοι στην Ελλάδα; Γιατί αν υπάρχουν (που δεν το νομίζω!) καλώς. Αν όμως τα 300άρια και τα 400άρια τα δίνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ που δηλώνουν πως δεν έχου να πληρώσουν το νοίκι της ή τη ΔΕΗ, τότε ασφαλώς και κάτι δεν πάει καλά!

Αδυνατούσα να πιστέψω πως μπορεί να υπάρχουν τόσο "ηλίθιοι" άνθρωποι. ΔΙότι περί πνευματικής ηλιθιότητας πρόκειται.

Κι όμως....  υπάρχει άνθρωπος με μισθό 670 ευρώ που πάει μόνο με Σιτυτούρια των 250 την ώρα!

Όταν το άκουσα έβαλα τα γέλια. Κι όμως ο τύπος πάει μία φορά τον μήνα σε Σιτυτουρς και δίνει τον μισό μισθό του εκεί.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

Ακριβώς. Άλλο το χόμπυ και η προσωπική ευχαρίστηση, και άλλο η αρρώστεια (με την κακή έννοια) για οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Υπάρχουν πολλοί άρρωστοι και σήμερα, δυστυχώς, φίλτατε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Αδυνατούσα να πιστέψω πως μπορεί να υπάρχουν τόσο "ηλίθιοι" άνθρωποι. ΔΙότι περί πνευματικής ηλιθιότητας πρόκειται.

Κι όμως....  υπάρχει άνθρωπος με μισθό 670 ευρώ που πάει μόνο με Σιτυτούρια των 250 την ώρα!

Όταν το άκουσα έβαλα τα γέλια. Κι όμως ο τύπος πάει μία φορά τον μήνα σε Σιτυτουρς και δίνει τον μισό μισθό του εκεί.

η μαλακια δεν εχει τομεα. αν δινει ενα μισθο σε αιφον ειναι καλυτερα? ή ενα μισθο σε ρουχα. ή αυτοκινητο μισθων 10ετιας. ελλαδα λεγεται.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Η Μαρία Λιαγουροπούλου . «... Επέλεξα λοιπόν να κάνω κάτι που γουστάρω, να παίξω σε ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη από το να πουλάω το κορμί μου στις βίζιτες... »

Στα  :bigdick: μας , για την παλιοπουτάνα, ας βγάλει λεφτά με το μουνί της με όποιο τρόπο γουστάρει,
η παλιοπουτάνα..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

Αν δεν παίρνει δίωρη συνεδρία, πρέπει να είναι μαλάκας ολκής!!! :grin: :grin: :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.518
Πόντοι
42.697
η μαλακια δεν εχει τομεα. αν δινει ενα μισθο σε αιφον ειναι καλυτερα? ή ενα μισθο σε ρουχα. ή αυτοκινητο μισθων 10ετιας. ελλαδα λεγεται.

σωστότατος
τα περισσοτερα αιφον και γκαλαξυ τα εχω δει σε χέρια ανθρώπων που κυριολεκτικά δεν εχουν λεφτά για τα τσιγαρα τους

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
σωστότατος
τα περισσοτερα αιφον και γκαλαξυ τα εχω δει σε χέρια ανθρώπων που κυριολεκτικά δεν εχουν λεφτά για τα τσιγαρα τους

I phone, galaxy και τσιγάρα.... Μάιστα...

Και Σιτυτούρια...

Εχω μείνει πολύ πίσω. Είμαι και τσιγγούνης γαμώ την καταδίκη μου...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.678
Πόντοι
2.606

......εδω υπαρχουν μουτσουνες που θελουν το καφεδακι τους απο καψουλα 0,50/τεμ Χ 2 καφεδακια την μερα =30ευρω τον μηνα....αμα κερασεις κανα φιλο ,πινει και η γυναικα σου ,ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.....Το φραπεδακι η ο ελληνικος ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΛΕΟΝ!!!!...ΚΑΙ τους εχει τελειωσει και το επιδομα ανεργιας.....ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ "ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ" στηριζουν μετα μανιας συγκηβερνηση και ελπιζουν!!!!!!!! :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.678
Πόντοι
2.606
Έτσι!
Κι αν είναι πια υπερτιμημένο το μουνί στην Ελλάδα!!-υπηρξε ποτε διατιμηση στον "ορο" μουνι?

Εδώ άλλοι δεν έχουν λεφτά να πλωρώσουν το νοίκι τους ή τη ΔΕΗ τους, τόσοι άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς δουλειά και κάποιες ζητάνε 300άρες και 400άρες. -σωστοτατο αλλα ασχετα τα θεματα μεταξυ τους...
Κι αυτές καλά κάνουν που τις ζητάνε, το θέμα είναι πως κάποιοι βρίσκονται (προφανώς αρκετοί) που τους τα δίνουν.-δινεις την εξηγηση μονος σου...

Υπάρχουν ακόμα τόσοι πολλοί πλούσιοι στην Ελλάδα; Γιατί αν υπάρχουν (που δεν το νομίζω!) καλώς. Αν όμως τα 300άρια και τα 400άρια τα δίνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ που δηλώνουν πως δεν έχου να πληρώσουν το νοίκι της ή τη ΔΕΗ, τότε ασφαλώς και κάτι δεν πάει καλά! ....ΣΤΑΝΤΑΡ υπαρχουν σε ενα συνολο πληθυσμου 10,000,000 ----100,000ανετοι τουλαχιστον...ποσοστο 1%...υπαρχουν και 150-200 βιζιτες του 300αρικου...μια χαρα ....υπαρχει πολυ περιθωριο!!!!
....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom