House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Όσοι το ξέραν δε μιλούσαν νομίζω.
οχι και κανενασεμένα μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν το ήξερε από εδώ μέσα ,για το στούντιο
ναι με 6 ευρώ κονόμισε,αν κονομούσε δε θα έτρεχε να διαφημίζει τα κοτοπουλάδικα στην εκπομπή του.
Ούτε σαν πούστης επιτυχημένος(παντρεμένος κρυφόπουστρας),ούτε σαν νταβατζής,ούτε σαν παρουσιαστής.Τραγική φιγούρα του ελέους.
καλά με τα τατού το παράχεσε και εμένα με χαλάνε..Οσο για τα βυζια,,πως να μην βγουν σαν μπετόν,,αφού έβαλε οτι πιο φτηνο βυζι υπάρχει..Αλλα πιστεύω οτι θα τα αλλάξει..Σίγουρα θα της το έχουν πει και αλλοι αυτο,ειναι πολυ χαλια..Εχει βαλει λιγα λευτακια στην τσεπι της μπορει να το κανει..
αν τα ποιασω να πουμε δε θα νιωσο τα καρουμπαλα?Πρώην μασατζού που έχει βάλει βυζιά (παρα πολύ καλή δουλειά όμως) μου είχε πει ότι είχε ξοδέψει 5Κ. Όμως με δυσκολία καταλάβαινες ότι ήταν ψεύτικά. Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.
Μας νομιζουν για ηλίθιους οι νταβάδες?
''Εγώ ήμουν βέβαιη ότι το παιδί ήταν δικό του, αφού όλη την περίοδο που ήμασταν μαζί δεν είχα άλλες σχέσεις,
ουρά θα γινόταν στο στούντιο,άρα άλλοι δεν το θέλανε.Όσοι το ξέραν δε μιλούσαν νομίζω.
αυτεσ ειναι μαλακιεσ του κωστα.ναι για 13 λεει.και στην ανιτα αυτοσ την εστειλε να ξεφτελστει.για το καλοκαιρι του 13 λεει?
Πρώην μασατζού που έχει βάλει βυζιά (παρα πολύ καλή δουλειά όμως) μου είχε πει ότι είχε ξοδέψει (η πρώην μασατζού εννοω) 5Κ. Όμως με δυσκολία καταλάβαινες ότι ήταν ψεύτικά. Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.
Θέλει να κρυφτεί απ την άλλη κι η χαρά δε την αφήνει λέμε
Πρώην μασατζού που έχει βάλει βυζιά (παρα πολύ καλή δουλειά όμως) μου είχε πει ότι είχε ξοδέψει (η πρώην μασατζού εννοω) 5Κ. Όμως με δυσκολία καταλάβαινες ότι ήταν ψεύτικά. Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.
το εκλεισε.δεν τραβιξε το σαιτ.απλα το εχειΘέλει να κρυφτεί απ την άλλη κι η χαρά δε την αφήνει λέμε
Τι 5??Κατοσταρικα,,οχι ρε ειναι πολύ λίγα..Εγώ είχα μια γκόμενα είχε δώσει 3.5Χιλ ήταν τέλειο ΦΥΣΙΚΟ και τεράστιο..Αλλά το είχε ψάξει πολύ το θέμα..Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις,ναι..Τώρα η Μαρία μας να έδωσε κανά χιλιάρικο στον πρώτο γιατρό-οικοδόμο που της προτήναν.
αυτο ειναι αστερακι πολυ γλυκο.αλλα δεν αντεξε το σφυροκοπιμα
η ίδια δεν ανάρτησε αυτή την φωτογραφία?η τραγουδίστρα-μοντέλο-διατροφολόγος-πορνοσταρ-γκόμενα Λευτέρη Πανταζή-μάνα παιδιού Γάλλου ποδοσφαιριστή?το εκλεισε.δεν τραβιξε το σαιτ.απλα το εχει