Νέα

Η Μαρία Αλεξάνδρου ζει

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Όσοι το ξέραν δε μιλούσαν νομίζω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι με 6 ευρώ κονόμισε,αν κονομούσε δε θα έτρεχε να διαφημίζει τα κοτοπουλάδικα στην εκπομπή του.
Ούτε σαν πούστης επιτυχημένος(παντρεμένος κρυφόπουστρας),ούτε σαν νταβατζής,ούτε σαν παρουσιαστής.Τραγική φιγούρα του ελέους.

για ποιον λες?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
καλά με τα τατού το παράχεσε και εμένα με χαλάνε..Οσο για τα βυζια,,πως να μην βγουν σαν μπετόν,,αφού έβαλε οτι πιο φτηνο βυζι υπάρχει..Αλλα πιστεύω οτι θα τα αλλάξει..Σίγουρα θα της το έχουν πει και αλλοι αυτο,ειναι πολυ χαλια..Εχει βαλει λιγα λευτακια στην τσεπι της μπορει να το κανει..

Πρώην μασατζού που έχει βάλει βυζιά (παρα πολύ καλή δουλειά όμως) μου είχε πει ότι είχε ξοδέψει (η πρώην μασατζού εννοω) 5Κ. Όμως με δυσκολία καταλάβαινες ότι ήταν ψεύτικά. Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.

marioss288

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πρώην μασατζού που έχει βάλει βυζιά (παρα πολύ καλή δουλειά όμως) μου είχε πει ότι είχε ξοδέψει 5Κ. Όμως με δυσκολία καταλάβαινες ότι ήταν ψεύτικά. Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.
αν τα ποιασω να πουμε δε θα νιωσο τα καρουμπαλα? :headbang:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.435
Πόντοι
786
Πρώην μασατζού που έχει βάλει βυζιά (παρα πολύ καλή δουλειά όμως) μου είχε πει ότι είχε ξοδέψει (η πρώην μασατζού εννοω) 5Κ. Όμως με δυσκολία καταλάβαινες ότι ήταν ψεύτικά. Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.

Πέραν υφής, τό πώς στέκονται είναι θέμα μυοσκελετικής φόρμας καί περνάει τά όρια τεχνικής τού βυζομάστορα ή τελική πειστικότητα τού αποτελέσματος από γυναίκα σέ γυναίκα ή από τράβελο σέ τράβελο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το παρεάκι του studio ( ηχογράφησης )

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16

Τι 5??Κατοσταρικα,,οχι ρε ειναι πολύ λίγα..Εγώ είχα μια γκόμενα είχε δώσει 3.5Χιλ ήταν τέλειο ΦΥΣΙΚΟ και τεράστιο..Αλλά το είχε ψάξει πολύ το θέμα..Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις,ναι..Τώρα η Μαρία μας να έδωσε κανά χιλιάρικο στον πρώτο γιατρό-οικοδόμο που της προτήναν.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Τι 5??Κατοσταρικα,,οχι ρε ειναι πολύ λίγα..Εγώ είχα μια γκόμενα είχε δώσει 3.5Χιλ ήταν τέλειο ΦΥΣΙΚΟ και τεράστιο..Αλλά το είχε ψάξει πολύ το θέμα..Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις,ναι..Τώρα η Μαρία μας να έδωσε κανά χιλιάρικο στον πρώτο γιατρό-οικοδόμο που της προτήναν.

Όταν λέω 5Κ εννοώ 5000 ευρώ.

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
αυτο ειναι αστερακι πολυ γλυκο.αλλα δεν αντεξε το σφυροκοπιμα

Ναι δεν το αντεξε,κριμα παντως :'( ..Τώρα είναι Αμστερνταμ,,έφυγε πριν δυο μέρες..ΤΗΝ ΚΟΒΩ 5Ημερο να κάθετε,,τόσο αντεχει :fuck1:  :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
το εκλεισε.δεν τραβιξε το σαιτ.απλα το εχει
η ίδια δεν ανάρτησε αυτή την φωτογραφία?η τραγουδίστρα-μοντέλο-διατροφολόγος-πορνοσταρ-γκόμενα Λευτέρη Πανταζή-μάνα παιδιού Γάλλου ποδοσφαιριστή?
Και μετά τη διαβάλουν στα φόρουμ με ψέμματα?

Άσε μας κουκλίτσα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom