You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η καυλωτική γειτόνισα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Santos1978
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Santos1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το κάθε φρούτο έχει τη γεύση του...Ε αφου εισαι χορτατος... τι την θες την γειτονισα...??? Εσυ κανεις παρτουζες εκει περα...
Ασε καλα εισαι... ασε την γειτονισα,γτ θα σε μυριστει η αλλη...
Σε βλεπω να κλαιτε αγκαλια με τον hitman....το κάθε φρούτο έχει τη γεύση του...
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στη διοίκηση ήμουνα. έτρωγα σουβλάκι νοσοκόμες και ιατρίνες (πιο σπάνια)..αφήστε μάγκες, χαμός..έφευγα από το σπίτι, ραντεβού πρωί 8.00 σε κοντινό χχχ ξενοδοχείο πριν τη δουλειά, βγάζαμε τα μάτια μας, λυσάρες οι καριόλες δεσμευμένες και μη, μετά μπανάκι και δουλειά χώρια..το 99% των γυναικών είναι πουτάνες, να βλέπετε μάγκες καθωσπρέπει γκομενίτσες μέχρι 40-45 να μαμιούνται αβέρτα
μεγαλε μηπως μας ταιζεις φιδια
quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Πόσο καλή σχέση έχουν η δικιά σου με την γειτόνισα;
Μήπως σου την έχει στήσει η δικιά σου για να σε δοκιμάσει;
Επισκέπτης
Πόσο καλή σχέση έχουν η δικιά σου με την γειτόνισα;
δεν θα ηταν λιγο υπερβολικο?
quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
δεν θα ηταν λιγο υπερβολικο?
Δεν σου έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο;
Επισκέπτης
Δεν σου έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο;
με γειτονισα οχι
quantum_block
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
με γειτονισα οχι
Δεν εννοώ με γειτόνισα βρε!
Εννοώ δεν σου την έχει στήσει ποτέ καμιά γκόμενα για να δεί αν είσαι πιστός;
Επισκέπτης
Δεν εννοώ με γειτόνισα βρε!
Εννοώ δεν σου την έχει στήσει ποτέ καμιά γκόμενα για να δεί αν είσαι πιστός;
Ε τοτε,ναι!!!
Santos1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
άνοιξα το θρεντ μπας και έχει κανένας παρόμοια εμπειρία..ούτε φίδια λέω ούτε μούσια..Γι αυτο λεω... ασε την γειτονισσα ρε φιλε...
γιατι θα μας ζαλισεις μετα στο θρεντ "πως με εκανε τσακωτο".....
Ρε παπαρα που ποσταρεις και δημιουργείς λανθασμένες προσδοκίες;Αισχος!!!!!!!!Το σκηνικό είναι εγώ σε σχέση, συζώ..η γειτόνισα λίγο μεγαλύτερή μου και ανύπαντρη μητέρα και μόνη της για χρόνια..τη γουστάρω και νομίζω και αυτή εμένα.αλλά δεν μου δείχνει σαφή σημάδια. ερώτημα προς έμπειρους συναγωνιστές: πως την προσεγγίζω την καριόλα;
Santos1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τώρα που είδες εσύ τις προσδοκίες είναι μεγάλο ζήτημα...και βρίζεις κιόλαςΡε παπαρα που ποσταρεις και δημιουργείς λανθασμένες προσδοκίες;Αισχος!!!!!!!!
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
τώρα που είδες εσύ τις προσδοκίες είναι μεγάλο ζήτημα...και βρίζεις κιόλας
Μη δίνεις σημασία στο συγκεκριμένο σκουλήκι. Κανένας δεν τον χωνεύει εδώ μέσα.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Το σκηνικό είναι εγώ σε σχέση, συζώ..η γειτόνισα λίγο μεγαλύτερή μου και ανύπαντρη μητέρα και μόνη της για χρόνια..τη γουστάρω και νομίζω και αυτή εμένα.αλλά δεν μου δείχνει σαφή σημάδια. ερώτημα προς έμπειρους συναγωνιστές: πως την προσεγγίζω την καριόλα;
Φίλε μακριά, μην κάνεις τίποτα. Μείνε στη σχέση σου κι ας γαμιέται η γειτόνισσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην προδοθείς αν κάνεις ιστορίες. Ούτε εκείνη θα θέλει μπελάδες στο κεφάλι της. Και να σε λιγουρεύεται σίγουρα θα σκεφτεί λογικά και θα βρει να πηδιέται με κάποιον με τον οποίο θα κινείται άνετα.
Santos1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οκ σωστά τα λες..και άμα μου κυκλοφορεί με τα γαμωσόρτς της, θα κοιτάω αλλού..πως μας έχει κάνει έτσι η φύση εμάς τους άντρες..μη δούμε τίποτα καυτό..Φίλε μακριά, μην κάνεις τίποτα. Μείνε στη σχέση σου κι ας γαμιέται η γειτόνισσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην προδοθείς αν κάνεις ιστορίες. Ούτε εκείνη θα θέλει μπελάδες στο κεφάλι της. Και να σε λιγουρεύεται σίγουρα θα σκεφτεί λογικά και θα βρει να πηδιέται με κάποιον με τον οποίο θα κινείται άνετα.
Κοιτα που ανοιξες το θεμα ρε παπαρα!!!!τώρα που είδες εσύ τις προσδοκίες είναι μεγάλο ζήτημα...και βρίζεις κιόλας
Τι πεταγεσαι σαν κλανια εσύ ρε;Μη δίνεις σημασία στο συγκεκριμένο σκουλήκι. Κανένας δεν τον χωνεύει εδώ μέσα.
Πρυτανης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Κριτικές
- 47
- Like
- 4.295
- Πόντοι
- 2.021
Πούτσα ξύλο κι άπλωμα στο ήλιο .
Την πηδάς χωρίς να σε πάρει χαμπάρι η δικιά σου , εάν οντως θέλεις .
Κλασσική γυναικεία ΠΟΥΤΑΝΙΑ : είμαι καλύτερη απο την γκομενά του . Δλδ οτι και να τις κάνεις-ζητήσεις δεν θα πεί οχι .
Εαν γουστάρεις το κοριτσάκι σου κάτσε φρόνιμα. 98% αυτες οι γειτονομαλακίες εχουν κακά ξεμπερδέματα .
Εχει ΚΑΙ παιδι ! Αρα 39-42 θα ειναι .
Πρύτανης
Την πηδάς χωρίς να σε πάρει χαμπάρι η δικιά σου , εάν οντως θέλεις .
Κλασσική γυναικεία ΠΟΥΤΑΝΙΑ : είμαι καλύτερη απο την γκομενά του . Δλδ οτι και να τις κάνεις-ζητήσεις δεν θα πεί οχι .
Εαν γουστάρεις το κοριτσάκι σου κάτσε φρόνιμα. 98% αυτες οι γειτονομαλακίες εχουν κακά ξεμπερδέματα .
Εχει ΚΑΙ παιδι ! Αρα 39-42 θα ειναι .
Πρύτανης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 424
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις