Νέα

Η καυλωτική γειτόνισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Santos1978
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Ε αφου εισαι χορτατος... τι την θες την γειτονισα...??? Εσυ κανεις παρτουζες εκει περα...
Ασε καλα εισαι... ασε την γειτονισα,γτ θα σε μυριστει η αλλη...

OP
OP
S

Santos1978

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ε αφου εισαι χορτατος... τι την θες την γειτονισα...??? Εσυ κανεις παρτουζες εκει περα...
Ασε καλα εισαι... ασε την γειτονισα,γτ θα σε μυριστει η αλλη...
το κάθε φρούτο έχει τη γεύση του...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στη διοίκηση ήμουνα. έτρωγα σουβλάκι νοσοκόμες και ιατρίνες (πιο σπάνια)..αφήστε μάγκες, χαμός..έφευγα από το σπίτι, ραντεβού πρωί 8.00 σε κοντινό χχχ ξενοδοχείο πριν τη δουλειά, βγάζαμε τα μάτια μας, λυσάρες οι καριόλες δεσμευμένες και μη, μετά μπανάκι και δουλειά χώρια..το 99% των γυναικών είναι πουτάνες, να βλέπετε μάγκες καθωσπρέπει γκομενίτσες μέχρι 40-45 να μαμιούνται αβέρτα

μεγαλε μηπως μας ταιζεις φιδια

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Πόσο καλή σχέση έχουν η δικιά σου με την γειτόνισα;
Μήπως σου την έχει στήσει η δικιά σου για να σε δοκιμάσει;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Γι αυτο λεω... ασε την γειτονισσα ρε φιλε...
γιατι θα μας ζαλισεις μετα στο θρεντ "πως με εκανε τσακωτο".....
:blahblah1:

OP
OP
S

Santos1978

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γι αυτο λεω... ασε την γειτονισσα ρε φιλε...
γιατι θα μας ζαλισεις μετα στο θρεντ "πως με εκανε τσακωτο".....
:blahblah1:
άνοιξα το θρεντ μπας και έχει κανένας παρόμοια εμπειρία..ούτε φίδια λέω ούτε μούσια..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το σκηνικό είναι εγώ σε σχέση, συζώ..η γειτόνισα λίγο μεγαλύτερή μου και ανύπαντρη μητέρα και μόνη της για χρόνια..τη γουστάρω και νομίζω και αυτή εμένα.αλλά δεν μου δείχνει σαφή σημάδια. ερώτημα προς έμπειρους συναγωνιστές: πως την προσεγγίζω την καριόλα; :erection:
Ρε παπαρα που ποσταρεις και δημιουργείς λανθασμένες προσδοκίες;Αισχος!!!!!!!!

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Το σκηνικό είναι εγώ σε σχέση, συζώ..η γειτόνισα λίγο μεγαλύτερή μου και ανύπαντρη μητέρα και μόνη της για χρόνια..τη γουστάρω και νομίζω και αυτή εμένα.αλλά δεν μου δείχνει σαφή σημάδια. ερώτημα προς έμπειρους συναγωνιστές: πως την προσεγγίζω την καριόλα; :erection:

Φίλε μακριά, μην κάνεις τίποτα. Μείνε στη σχέση σου κι ας γαμιέται η γειτόνισσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην προδοθείς αν κάνεις ιστορίες. Ούτε εκείνη θα θέλει μπελάδες στο κεφάλι της. Και να σε λιγουρεύεται σίγουρα θα σκεφτεί λογικά και θα βρει να πηδιέται με κάποιον με τον οποίο θα κινείται άνετα.

OP
OP
S

Santos1978

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μακριά, μην κάνεις τίποτα. Μείνε στη σχέση σου κι ας γαμιέται η γειτόνισσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην προδοθείς αν κάνεις ιστορίες. Ούτε εκείνη θα θέλει μπελάδες στο κεφάλι της. Και να σε λιγουρεύεται σίγουρα θα σκεφτεί λογικά και θα βρει να πηδιέται με κάποιον με τον οποίο θα κινείται άνετα.
οκ σωστά τα λες..και άμα μου κυκλοφορεί με τα γαμωσόρτς της, θα κοιτάω αλλού..πως μας έχει κάνει έτσι η φύση εμάς τους άντρες..μη δούμε τίποτα καυτό..

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.295
Πόντοι
2.021
Πούτσα ξύλο κι άπλωμα στο ήλιο .
Την πηδάς χωρίς να σε πάρει χαμπάρι η δικιά σου , εάν οντως  θέλεις .
Κλασσική γυναικεία ΠΟΥΤΑΝΙΑ : είμαι καλύτερη απο την γκομενά του . Δλδ οτι και να τις κάνεις-ζητήσεις δεν θα πεί οχι .
Εαν γουστάρεις το κοριτσάκι σου κάτσε φρόνιμα. 98% αυτες οι γειτονομαλακίες εχουν κακά ξεμπερδέματα .
Εχει ΚΑΙ παιδι ! Αρα 39-42 θα ειναι .
Πρύτανης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom