Πούτσα ξύλο κι άπλωμα στο ήλιο .
Την πηδάς χωρίς να σε πάρει χαμπάρι η δικιά σου , εάν οντως θέλεις .
Κλασσική γυναικεία ΠΟΥΤΑΝΙΑ : είμαι καλύτερη απο την γκομενά του . Δλδ οτι και να τις κάνεις-ζητήσεις δεν θα πεί οχι .
Εαν γουστάρεις το κοριτσάκι σου κάτσε φρόνιμα. 98% αυτες οι γειτονομαλακίες εχουν κακά ξεμπερδέματα .
Εχει ΚΑΙ παιδι ! Αρα 39-42 θα ειναι .
Πρύτανης
Απλα εδω τυπε ειναι για να γραφεις ιστοριες που εχεις ΗΔΗ κανει..... Μπορουσες να το ανοιξεις και στην "γενικη συζητηση"....
Μολις την απαυτωσεις μετα γραψε πως το καταφερες και τι εκανες μαζι της εδω....
Παντως δεν νομιζω οτι πειραζει...
Τωρα αν μπορουν οι αντμιν, νομιζω μπορουν να κανουν και μεταφορα του θρεντ...
Το σκηνικό είναι εγώ σε σχέση, συζώ..η γειτόνισα λίγο μεγαλύτερή μου και ανύπαντρη μητέρα και μόνη της για χρόνια..τη γουστάρω και νομίζω και αυτή εμένα.αλλά δεν μου δείχνει σαφή σημάδια. ερώτημα προς έμπειρους συναγωνιστές: πως την προσεγγίζω την καριόλα;
Το drone παίζει τώρα που μου ήρθε η φλασιά, να άφηνε και το ραβασάκι με το ερωτικό μήνυμα και το τηλ στην βεράντα του μουνιού, σαν σύγχρονο περιστέρι...
Το αν η αστυνομία θα είναι στο επόμενο κάδρο, εξαρτάται από τον αν η τύπισσα φρικάρει από τον stalker, ή την κολακεύσει όλο αυτό ( she may move in mysterious ways...).
στην αθηναικη κλινικη που ειχα μπει για μια επεμβαση που εκανα ειδα αρκετες πιτσιρικες.. αν γαμιουνται εκεινα τα μωρα που ειδα τοτε μιλαμε πολυοροφο μπουρδελο!!!!! (και στην υποδοχη ειχα δει κατι μουναρες.. αλλα αυτες ηταν τοσο μετρημενες ,τυπικες και αυστηρες που δυσκολα να γαμιουνται)