Νέα

Η καυλωτική γειτόνισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Santos1978
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Santos1978

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το σκηνικό είναι εγώ σε σχέση, συζώ..η γειτόνισα λίγο μεγαλύτερή μου και ανύπαντρη μητέρα και μόνη της για χρόνια..τη γουστάρω και νομίζω και αυτή εμένα.αλλά δεν μου δείχνει σαφή σημάδια. ερώτημα προς έμπειρους συναγωνιστές: πως την προσεγγίζω την καριόλα; :erection:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Ποτε μην κανεις κατι με γκομενα η οποια εχει αμεση ή εμμεση γνωριμια με την γυναικα σου....
Κατα 99% θα το μαθει...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
...και ανεβασε φωτο της γειτονισας!  :bounce-glasses:

OP
OP
S

Santos1978

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
mazo1979 έχεις τα δίκια σου δε λέω..τα ίδια έλεγα και για τον εργασιακό μου χώρο αλλά...τέσπα θα προσπαθήσω να σε ακούσω όμως όταν μου βγαίνει χαμογελαστή με κάτι καυτά σορτς στη βεράντα και μιλάμε ζορίζομαι..

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
mazo1979 έχεις τα δίκια σου δε λέω..τα ίδια έλεγα και για τον εργασιακό μου χώρο αλλά...τέσπα θα προσπαθήσω να σε ακούσω όμως όταν μου βγαίνει χαμογελαστή με κάτι καυτά σορτς στη βεράντα και μιλάμε ζορίζομαι..

λοιπον επειδη ξερω καλα τους περισοτερους εδώ μεσα μην περιμενεις σοβαρη απαντηση χωρις φωτο :grin:
και όταν θα στην δωσουν θα σου ζητανε για ανταλαγμα βιντεο από την μαχη  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Το σκηνικό είναι εγώ σε σχέση, συζώ..η γειτόνισα λίγο μεγαλύτερή μου και ανύπαντρη μητέρα και μόνη της για χρόνια..τη γουστάρω και νομίζω και αυτή εμένα.αλλά δεν μου δείχνει σαφή σημάδια. ερώτημα προς έμπειρους συναγωνιστές: πως την προσεγγίζω την καριόλα; :erection:

ξεπατωσε την στο πουτσο να σου φυγει η καυλα.

OP
OP
S

Santos1978

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι εγινε στον εργασιακο χωρο τυπε??
του μουνιού το κάγκελο..ελεύθερες, δεσμευμένες, παντρεμένες όλες στον άγιο παντελεήμονα όχι μόνο με μένα, χαμός...κυρίως πρωί πριν τη δουλειά σε ξενοδοχείο..φώτο γειτόνισας δεν παίζει..

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
του μουνιού το κάγκελο..ελεύθερες, δεσμευμένες, παντρεμένες όλες στον άγιο παντελεήμονα όχι μόνο με μένα, χαμός...κυρίως πρωί πριν τη δουλειά σε ξενοδοχείο..φώτο γειτόνισας δεν παίζει..

φιλε που δουλευεις?
σκεφτομε να αλξω επαγκελματικο προσανατολισμο :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Η δουλεια δεν εχει "συνδεση" με την γυναικα σου... μπορεις να κανεις οτι θελεις...

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316

Τότε βάλε φωτο συναδέλφισσας  :rockon:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Μαλλον σε ξενοδοχειο θα δουλευεις, σε τουριστικη περιοχη....

OP
OP
S

Santos1978

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και όμως mazo1979 μετά από 2-3 χρόνια πέτυχα μια πρώην από την τότε δουλειά μου σε πάρτι σε κοινή παρέα. εκεί να δεις αμηχανία, σχεδόν με κατάλαβε η τότε γκόμενά μου, η επίσημη...δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή..

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
και όμως mazo1979 μετά από 2-3 χρόνια πέτυχα μια πρώην από την τότε δουλειά μου σε πάρτι σε κοινή παρέα. εκεί να δεις αμηχανία, σχεδόν με κατάλαβε η τότε γκόμενά μου, η επίσημη...δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή..
Αν κανεις κατι με την γειτονισα και την συναντησετε με την γυναικα σου,ενα "γεια σου" να σου πει το μωρο,η γυναικα θα την μυριστει την φαση κατευθειαν... σε αυτα οι γυναικες εχουν "μαστερ"... δεν μπορουμε να τις κοντραρουμε...

OP
OP
S

Santos1978

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν κανεις κατι με την γειτονισα και την συναντησετε με την γυναικα σου,ενα "γεια σου" να σου πει το μωρο,η γυναικα θα την μυριστει την φαση κατευθειαν... σε αυτα οι γυναικες εχουν "μαστερ"... δεν μπορουμε να τις κοντραρουμε...
ναι συμφωνώ μαζί σου..απλά σου λέω για τη δουλειά που με ρώτησες..πάντως είναι κάποιες φορές που έχουμε έρθει πολύ κοντά και στο τσακ μαζεύτηκα..πάντως ο χρυσός κανόνας είναι ότι μια γυναίκα ξέρει αν τη γουστάρει ο άντρας.. οπότε ιδού η Ρόδος ιδού και το ΠΗΔΗΜΑ  :fuck2:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Τελικα που δουλευεις??? Σε τουριστικο ξενοδοχειο...???

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

gia pes κανα σκηνικο

OP
OP
S

Santos1978

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
gia pes κανα σκηνικο

σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στη διοίκηση ήμουνα. έτρωγα σουβλάκι νοσοκόμες και ιατρίνες (πιο σπάνια)..αφήστε μάγκες, χαμός..έφευγα από το σπίτι, ραντεβού πρωί 8.00 σε κοντινό χχχ ξενοδοχείο πριν τη δουλειά, βγάζαμε τα μάτια μας, λυσάρες οι καριόλες δεσμευμένες και μη, μετά μπανάκι και δουλειά χώρια..το 99% των γυναικών είναι πουτάνες, να βλέπετε μάγκες καθωσπρέπει γκομενίτσες μέχρι 40-45 να μαμιούνται αβέρτα

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στη διοίκηση ήμουνα. έτρωγα σουβλάκι νοσοκόμες και ιατρίνες (πιο σπάνια)..αφήστε μάγκες, χαμός..έφευγα από το σπίτι, ραντεβού πρωί 8.00 σε κοντινό χχχ ξενοδοχείο πριν τη δουλειά, βγάζαμε τα μάτια μας, λυσάρες οι καριόλες δεσμευμένες και μη, μετά μπανάκι και δουλειά χώρια..το 99% των γυναικών είναι πουτάνες, να βλέπετε μάγκες καθωσπρέπει γκομενίτσες μέχρι 40-45 να μαμιούνται αβέρτα
Αθηνα ή Σαλονικα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom