Νέα

Η ηλικία των ιερόδουλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιας ηλικίας ιερόδουλες προτιμάτε;

• 18 - 20

Ψήφοι: 2 15,4%
  • 20 - 30

• 30 - 40

Ψήφοι: 5 38,5%
  • 40 - 50

• άνω των 50

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Έχω παρατηρήσει πως όλες οι γυναίκες, ακόμα και οι νεαρές, έχουν πάνω τους κάτι που μπορεί να σε ξετρελάνει στο κρεβάτι
Αυτό είναι αλήθεια. Είναι αυτό που με άλλες λέξεις λέγεται η "χημεία" μεταξύ δύο ατόμων.  Και δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση, τα "κόλπα" (πίπες κλπ), παίζει ρόλο κάτι που δε μπορεί να προσδιοριστεί, και που ή κουμπώνει, ή όχι.
Οι συντρόφισές μας δεν επιλέγονται πάντα (δυστυχώς) με αυτό το κριτήριο, γιατί μπαίνουν στη μέση και άλλα κριτήρια, κοινωνικά, οικονομικά, επίδειξης, κλπ.  Αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ κάποια γυναίκα που σου κάνει "κλικ" (έστω κι αν η δικιά σου δε σου κάνει τόσο).
Το ίδιο συμβαίνει και με την πουτάνα.
Βέβαια αυτή είναι σφαγμένη από χέρι, δηλαδή όσο κλικ και να σου κάνει δε θα την επιλέξεις ποτέ για σύντροφο (υπάρχουν και εξαιρέσεις σε αυτο βέβαια). Αλλά δεν είναι κάτι που αποκλείεται να συμβεί (το κλικ), και να είναι και αμοιβαίο:  Εμένα π.χ. μου έχει τύχει (στη μακριά ιστορία μου στο σπορ) μια που μου έκανε (και της έκανα) "κλικ" στο πήδημα. Θυμάμαι ήταν παντρεμένη, και δούλευε (νόμιμα) γιατί ο μικροεπαγγελματίας άντρας της είχε δυσκολίες (θα τον έχωναν μέσα αν δε τον ξελάσπωνε αυτή). Τα απίθανα πηδήματα γινόντουσαν (Φωκαίας street), και πολλές ώρες κουβέντα.
Όταν σταμάτησε το επάγγελμα, την έχασα.
Και με γκόμενα μου έχει συμβεί.  Όχι όμως με τη γυναίκα μου.

αρκεί να το "ψάχνουμε" και εμείς, να μην καθόμαστε σαν κούτσουρα περιμένοντας τα πάντα απο τη κοπέλα.
Αυτό τώρα ισχύει, αλλά όχι στην περίπτωση της πουτάνας.  Δηλαδή τι εννοείς συναγωνιστή, ότι ξαπλώνεις με την πουτάνα και θα πρέπει να αρχίσεις τα "προκαταρκτικά" να την καυλώσεις πριν τη γαμίσεις?  Μα αυτή είανι η δουλειά της, πας εκεί και την πληρώνεις για να στον σηκώσει, και να της τα δώσεις για να φύγεις ξαλαφρωμένος.  Άμα πρόκειται να "εργαστείς" εσύ, γιατί να πληρώσεις?

Και αυτό μάλιστα είναι και το σημαίο που μας "κακομαθαίνει" με τις πουτάνες.  Συνηθίζουμε (άμα πηδάμε 2-3 φορές τη βδομάδα με λεφτά) στην τεμπέλικη καλοπέραση, και έτσι και τη μια φορά στις 15 που θα ξαπλώσουμε με τη δικιά μας περιμένουμε τα ίδια.
Έλα όμως που αυτή περιμένει τα χαδάκια της, τις γλύκες σου και τέτοια...  Να πως σε κάνει να αισθάνεσαι ότι κάνεις "αγγαρεία".

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.397
Πόντοι
6.315
Και με γκόμενα μου έχει συμβεί.  Όχι όμως με τη γυναίκα μου.

Μεγάλη αλήθεια. Μπορεί να αγαπάς και να γουστάρεις την γυναίκα σου και κάποια στιγμή να βρεθείς με παράνομη σχέση η πουτάνα και τελικά να κάνει τέτοιο κλικ μεταξύ σας που να κοντεύει να τινάξεις το σπίτι στον αέρα. Αφού την γλυτώσαμε πάλι καλά.....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω με τίποτα αυτό ρε μάγκες - άσε που νομίζω ότι το καταλαβαίνουν αμέσως οι γυναίκες άλλωστε. Απλά τις περισσότερες φορές κάνουν σα να μη συμβαίνει τίποτα... :rolleyes:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
13
Πόντοι
5.760
Έχω προσέξει ότι αυτό το κάτι παραπάνω όσον αφορά το sex attitude σπάνια θα το βρεις στις μικρής ηλικίας ιερόδουλες. Συνήθως οι πάνω από 30 ξέρουν τις ανάγκες του άντρα  :rolleyes:

Έτσι είναι... αλλά επειδή προσωπικά είμαι ταυτόχρονα fan του νεανικου σφριγηλού κορμιού θα έλεγα πως στην ψηφοφορία πρέπει να μπει και η δεκαετία 25 - 35 καθώς εκεί συναντάς γκόμενες με νενανικά σώματα και αρκετά μεγάλη πορνοεμπειρία...

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Έτσι είναι... αλλά επειδή προσωπικά είμαι ταυτόχρονα fan του νεανικου σφριγηλού κορμιού θα έλεγα πως στην ψηφοφορία πρέπει να μπει και η δεκαετία 25 - 35 καθώς εκεί συναντάς γκόμενες με νενανικά σώματα και αρκετά μεγάλη πορνοεμπειρία...
πόσο δίκιο έχεις!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom