panthiras3005
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
συμφονωΠΙΠΙΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!
συμφονωΠΙΠΙΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!
Συμφωνώ και προσθέτω:το πιπινι και να μη ξερει να γαμιεται θα το μαθεις το μιλφ τι να σου κανει που να μη το ξερεις
ας πάρω θέση κι εγώ...
συγκρίνεται με τίποτα το φρέσκο? ;)
Συμφωνώ και προσθέτω:
Μια milf άντε να δώσει σ’ έναν πιτσιρικά την «μαγκιά» ότι πήγε με μεγάλη…
Κατά τα άλλα, σ’ έναν έμπειρο άντρα τι θα δώσει?
Το ζαρωμένο κρεμαστό βυζί ή την πατσοκοιλιά?
Και κάτι της ειδικότητάς μου: το κουλούρι τρώγεται φρέσκο!
όπως βρίσκεις και μωρά που το κατέχουν το άθλημα και σε στέλνουν κανονικά... ;)Παικτη,μιλφ δε σημαινει κρεμαστο βυζι και πατσοκοιλια,βρισκεις μεγαλες με γαμω τις σωματαρες..
δεν είναι θέμα μαγκιάς, είναι θέμα με ποιες θα περάσεις καλύτερα..Πιστεύω τα milfs είναι πιο επαγγελματίες και προσέχουν το πελάτη, δε κάνουν αγγαρεία, και κάνουν και καλύτερη πίπα...εντάξει σίγουρα τα πιπίνια είναι πιο σφιχτά αλλά...Συμφωνώ και προσθέτω:
Μια milf άντε να δώσει σ’ έναν πιτσιρικά την «μαγκιά» ότι πήγε με μεγάλη…
Κατά τα άλλα, σ’ έναν έμπειρο άντρα τι θα δώσει?
Το ζαρωμένο κρεμαστό βυζί ή την πατσοκοιλιά?
Και κάτι της ειδικότητάς μου: το κουλούρι τρώγεται φρέσκο!
Kai tote γιατί υπάρχουν πουτάνες ανω των 40?Επειδή κάνουν κόλπα και είναι καλύτερες επαγγελματίες.δε μιλάμε για γκόμενες,γυναίκες αλλά για πουτανες.Τα ως τώρα αποτελέσματα δείχνουν ότι η αποκορύφωση (peak performance) της γυναικείας έλξης είναι μεταξύ 25 και 30, που είναι ακόμη νέα αλλά και έμπειρη...
ημερομηνία λήξης: 40
Kai tote γιατί υπάρχουν πουτάνες ανω των 40?Επειδή κάνουν κόλπα και είναι καλύτερες επαγγελματίες.δε μιλάμε για γκόμενες,γυναίκες αλλά για πουτανες.
Sυγνώμη 20 παίρνουν όπως οι περισσοτερες...Συνταξη ισως δε παίρνουν γιατί μπορεί να μη τα δηλώνουν και να τα παίρνουν μαύρα...Γιατί αυτή είναι η δουλειά τους και δεν έχουν πάρει σύνταξη. Γιατί είναι πιό φτηνές και σε δύσκολους καιρούς αυτό μετράει.
30-40...
MILF λέμεεε.............
Σωστος και πολυ σωστος,η γρια εχει το ζουμιΤις περισσότερες φορες που εχω παει με πιτσιρίκες, συνηθως ηταν ξενερωτες.
Σχεδον παντα με τα milf πρναω καλά. Πιστευω οτι κανουν καλυτερο κρεβάτι για αν τραβηξουν πελατεία, μιας και υστερουν (συνηθως) απο εμφανιση.
Για αυτό MILF.....